Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Lehet kap egy krumplit Ash nálam meg Mesa is. Mostanában dobálok krumplit minden Frame-re.
Fegyvereket nem nagyon tesztelgetem bevallom, nem igazán teszek krumplit semmire. Sőt így MR 16-nál már nagyon kedvem sincs cuccokat húzni. Khora ki lett szedve, kell hozzá pár dolog PoE-ről, Garuda is meglett, ahhoz meg OV-ról kell pár dolog. Szóval megint oda jutottam, hogy olyan helyekről kellenek dolgok ahol nem mozgok otthonosan.Viszont úgy döntöttem most dobom a Plat és Credit farmolást, helyette farmolok Focus-t illetve hiányzó Frame-eket. Nidus, Wisp, Equinox sima, Harrow, Gara, Revenant, Gauss, Atlas sima. Ha azt nézzük félig olyan dolgokat kell csinálnom, amit eddig még nem csináltam.
Arbit elkezdtem ma, de aztán Abort lett nálam. Saryn-nal próbáltam, de lehet majd Wukong-gal bemegyek egy hosszabb időre. Saryn Prime viszont brutális E/SO-n, egy jó Volt mellé és sokat nem kell csinálni. Lua lencse dupla XP-vel egész jó, Greater az vicc, de ingyen volt.

Csak Eidolon lesz a Focus miatt úgy érzem. DE jól megcsinálta ezt, hogy taszigálja az embert a PoE, VO meg a Lich Hunt felé.Riven-eket is nyitogattam 7-et, talán 1 jó lett. Többit majd pörgetem. Szerencsére volt olyan, hogy 2-őt tudtam nyitni egyszerre. Octavia OP láthatatlansága volt a legjobb barátom.

Aminek örülök, hogy hasznosan töltöttem a dupla XP hétvégét, amíg kedvem volt húztam a cuccokat, Focus-t, Archwing-eket, miután már nem akkor új dolgokat próbáltam ki.

Valamiért nekem a Wukong maradt meg a top 1, de utána nagyon sok a jó Frame amiket szeretek. Az Ignis Wraith meg a Dex Dakra még mindig kiszolgálnak, lehet ki kéne próbálnom pár újat, csak akkor megint mehet a krumpli+Forma.
Cryotic még mindig kéne vagy 20k... Lehet több is és nem is jön másból csak Excavation és Bounty.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- iPhone 12 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fegyvereket nem nagyon tesztelgetem bevallom, nem igazán teszek krumplit semmire. Sőt így MR 16-nál már nagyon kedvem sincs cuccokat húzni. Khora ki lett szedve, kell hozzá pár dolog PoE-ről, Garuda is meglett, ahhoz meg OV-ról kell pár dolog. Szóval megint oda jutottam, hogy olyan helyekről kellenek dolgok ahol nem mozgok otthonosan.