Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Akciókamerák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halikar: holnap este megmondom, h milyen, sok jót nem várok tőle, most épül. Amúgy grineer cucc, azokban sok mókás van, a Jat kitag is olyan, szerettem vele püfölni. Nem endgame, de nem is baj. Marhára szerethet a DE, h ilyen küldit kaptál rivenhez
Nightwave ugyanez 100 vagy 150 szokott lenni...Ash:
hahh! Szavaid sértőek, megkerslek Ashy-vel és átalakítom az orbitered Roburrá!
Mi az, h nem mondanád, h nagyon jó? Mikor az, sőt! OK, Loki is tud trükköket, de nem harcos-ninja-démon, csak egy bosszantós töcs. Ivara miben jobb? OK, működik, láthatatlan, de ha ölsz akkor már nem -esetleg nekem nincs meg hozzá a modom
.Ash brutálsokáig láthatatlan, alig kerül energybe, és mindent is lehet.
Fatal teleport jó, sajna indexen rizikó, elugrálnak. Nekem dönteni kellett, így helyette többnyire a seeking shuriken van fent. -70% armor jól jön arbiban. 4-est nem használom sokat, bár láthatatlanul jelölve keveset fogyaszt, csak range nekem szerény így ~17 m csak. Azokat má' kardélre hányom inkább
Ezt az "Ash ügyetlenebb" mondatodat vmi modival töröltest, ez rémhírterjesztés, meg mittomén 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nightwave ugyanez 100 vagy 150 szokott lenni...
.
Ezt az "Ash ügyetlenebb" mondatodat vmi modival töröltest, ez rémhírterjesztés, meg mittomén