Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz khalox #6570 üzenetére

Halikar: holnap este megmondom, h milyen, sok jót nem várok tőle, most épül. Amúgy grineer cucc, azokban sok mókás van, a Jat kitag is olyan, szerettem vele püfölni. Nem endgame, de nem is baj. Marhára szerethet a DE, h ilyen küldit kaptál rivenhez :D Nightwave ugyanez 100 vagy 150 szokott lenni...

Ash:
    hahh! Szavaid sértőek, megkerslek Ashy-vel és átalakítom az orbitered Roburrá! :K
    Mi az, h nem mondanád, h nagyon jó? Mikor az, sőt! OK, Loki is tud trükköket, de nem harcos-ninja-démon, csak egy bosszantós töcs. Ivara miben jobb? OK, működik, láthatatlan, de ha ölsz akkor már nem -esetleg nekem nincs meg hozzá a modom :U .

Ash brutálsokáig láthatatlan, alig kerül energybe, és mindent is lehet.
    Fatal teleport jó, sajna indexen rizikó, elugrálnak. Nekem dönteni kellett, így helyette többnyire a seeking shuriken van fent. -70% armor jól jön arbiban. 4-est nem használom sokat, bár láthatatlanul jelölve keveset fogyaszt, csak range nekem szerény így ~17 m csak. Azokat má' kardélre hányom inkább :) Ezt az "Ash ügyetlenebb" mondatodat vmi modival töröltest, ez rémhírterjesztés, meg mittomén :o

Új hozzászólás Aktív témák