Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy érdekes "cheat"-ra bukkantam, erősítsétek meg, h nálatok is működik.
Örök kedvencem Wukong és a kis klónja a főhős. Korábban is használtam "kiskapuként", pl. shortie, csak melee... aham, persze. Volt, h 2 wukong is volt, mert a klónok használhatták a fegyókat, amíg mi karddal hadonásztunk.Ehhez hasonló szitu volt pár napja: én kardozgattam, a klón meg a fulminnal osztotta a népet. Eddig OK, DE: a Fulminnal nem volt szünet és sokkal gyorsabban pöttyingetett, mint én. Rég használom, ammo nem kell, de időnként megáll tölteni. Van ennek egy ritmusa, rá kell érezni és akkor marha hatékony. Nah a klónom ezt überelte: gyorsabban lőtt és nem voltak kihagyások -kivéve ha futkároztam és teleportált. Elég durván kaszált is. Ignisnek hatalmas a tára, ott ez nem tűnt fel. Nálatok sincs reload neki?
Mert akkor biza megkapja az arca plasmort, legyen boldog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert akkor biza megkapja az arca plasmort, legyen boldog!