Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
gandalf
üzenetére
El kell menni északra, a nagy pók mellett szaladgáló kis pókokat leölni, azok dobják a tartályt, ami kell. Ezzel el kell menni valami hőforráshoz, amik random vannak mindenfelé, abba kell rakni a tartályt és védeni.
Youtube-on vannak videók hogyan kell megcsinálni, meg milyen frémekkel, de több évesek. Csávó Hildrynnel felrepül és automatán megöli képességgel az összes ellenfelet. Próbáltam, kifogy az energia, nem halnak az ellenfelek, megölnek... Csávó Frosttal bevédi a tartályt, közben öldösi az ellenfeleket. Próbáltam, simán átmennek a gömbön, olyan ellenfelek jönnek amik a videóban nincsenek (pl Jackal...), simán leölik a Frostot. Limboval se működik, ugyanez a helyzet....
Még van olyan tipp, hogy egyszerre be kell gyűjteni 4 tartályt, nem csak egyet és mind a 4et berakni tölteni, miközben Revenanttal ki lehet iktatni az ellenfeleket. Ezt még nem próbáltam...
Inarossal Fulmint használva és folyamatosan rohangálva jobbra-balra sikerült nekem is 5 pont, de aztán úgy döntöttem nem éri meg a küszködést... (Mondjuk ha egyszerre 4 tartályt húznék, lehet jobb lenne, de még mindig Destiny 2 megy...) Random csapattal nem jött még össze, mert bedob embereket, de egyik se azt a feladatot csinálja... Szóval keresni kell recruit chaten embereket erre, vagy összeszedni ismerősöket rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Ez a mondat angolul?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest