Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Nekem az tetszik, hogy a 40-es szintre vihető fegyverekből 3-mat formázok egyszerre és úgy érzem magam mint amikor MR10 körül voltam és egyszerre húztam mindent, jó látni a küldetések végén ahogy szalad végig a sok csík
Jó újra a kis bolygókon játszani megnövelt szintű ellenfelek ellen amíg a Lich farmolódik. Megleptek hogy mennnyi Masteryt lehet ezzel összeszedni
Az elején kaptam 4 új fegyvert.. aztán a következő 6 lich egymás után sorban ugyanezeket hozta felváltva, és csak 2 volt damage % upgrade belőlük.. ezzel viszont az időmet vesztegetik, és ez nagyon nem jön be. Az a tervezett változtatás sem vígasztal hogy egymás után nem lehet majd 2x ugyanaz náluk, remélem valami jobbat találnak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jó újra a kis bolygókon játszani megnövelt szintű ellenfelek ellen amíg a Lich farmolódik. Megleptek hogy mennnyi Masteryt lehet ezzel összeszedni