Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
sztem meg borzalmas lett, 40ig húzd fel 5 formával az adott kuva fegyvert, jelenleg 13 kuva fegyver van x5 forma - 65forma meg a vele járó örökös leveling - kibeb*szott grindfestet csinált megint a DE, undorító lett (talán a legundorítóbb - paracesisnél még elment de ezeknél az új kuva stukiknál, és még ki tudja hogy hol fognak megállni vele) - nekem piszkosul elment a kedvem az egész játéktól - plusz az új ephemerák megszerzése is végtelenített nehéz, ahány variáció a Lich-ekből, és a rengeteg mur-mur farm ami magával vonzza az új requiem modok farmolását tovább víve a farmot a reactantsok felé - mert az most mocsok hiánycikk lett, ha Lichet farmolsz akkor gyakorlatilag másra nem is jut időd, 55-110es enemyktől meg nagyon sok az esés kelés, főleg ha te vagy a host (úgy érzem a ellenfelektől eredő sebezhetőséget is tovább növelték, és ezt csetben is olvastam, hogy nem egy játékos megjegyezte már) - catchmoon nerf ezek után meg szánalmas, bár sokkal rosszabb talán nem lett, range az libafos persze
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dell notebook topic
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest