Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
gandalf kis szintűként, szerintem jobb ha bele se kezdesz, inkább farmold a motyókat, mert a lich a lootot is elviszi a fertőzött bolygókon, és elég kemény tud lenni. A stalker kutyafüle a lichez képest
A primed fegyókat meg illik megtartani!Źşë' beszélgettünk erről a játékostársakkal, meg a klánban is. Van akinek bejön és van akinek nem. Én a rewardot kicsit keveslem a befektetett idő és energiához képest. Ha már ennyit szopik az ember érte, akkor a reward legyen OP. Pl mint a Catchmoon volt Fortunán, oda is sok reput kellett farmolni mire meglett minden. A relic meg requiem modok farmolása a legkevesebb, már most tele vagyok vele, meg tekertek egy csomót a droppon is.
Lichet sztem úgy érdemes gyakni, h havonta max 1x lehívod és leölöd ha úgy van kedved.
Az h 40ig kell felhúzni hát igen... lehet hogy a jövőben lesz értelme majd ezeknek a fegyóknak is úgy mint a paracesisnek (rankonként ad sentient damage bonust: lvl40-nél +60%)
Formát farmolni meg érdemes, mert amúgy is mindig mindenhez kell, a forma gyártás nálam kb folyamatos
később a Dojos fegyókhoz is kell 1 db.
Akinek most nem tetszik, annak érdemes várnia, mert ezen sokat fognak még reszelni a kövi pár hónapban.
A catchmoon nerf az borítékolható volt, mert kb mindenki ezt használta meg az Atteraxot amit szintén nerfeltek, szóval kell keresni másik fegyót oszt cső. Én most a Tombfingerrel kezdtem szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem lesz idén iPhone 18
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A primed fegyókat meg illik megtartani!