Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
abszolut értem és mégsem
sorti-ba én még ne tudok menni ha jól tudom..a legutóbbi gift of the lotusnál amibe szerintem azt sem tudtam mi, csak kattintgattam feladatoknák, orokin cell blueprintet kaptam..le is gyártottam a cell-t, de akkor megvárom mig kész az ignis és abba gyapom bele 
beszarás azért..1200 platinum? wow
holnap irok a supportnak, még mindig nem tudok tradelni az f2a hiánya miatt .. valaki rakjon már fel egy képet a webes felületéröl aktivált f2a-s acc-ról please
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sorti-ba én még ne tudok menni ha jól tudom..a legutóbbi gift of the lotusnál amibe szerintem azt sem tudtam mi, csak kattintgattam feladatoknák, orokin cell blueprintet kaptam..le is gyártottam a cell-t, de akkor megvárom mig kész az ignis és abba gyapom bele