Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
gandalf
üzenetére
A státusz chance, ahogy .Z. is írja, annak az esélye, hogy beadja az elementál (tűz, jég, méreg, ilyenek) hatását. Ezekből is érdemes keveréket használni, azaz 2 alap modból összerakni egy kombinációt. Igen hasznos a corrosive (méreg+áram) és a radioactiv (hő+áram) sebzés, a legtöbb ellenfél ellen ezek működnek. Kezdőként én is szüttyögtem azzal, hogy infected ellen gáz, grineer ellen korrozív, corpus ellen mágnes (fagy+áram). Ma már nem szórakozok, a legtöbb fegyverbe korrozív vagy radioaktív sebzést pakolok és annyi. Szokott működni. A radioaktív annyiban ad extrát, hogy meg is zavarja az ellenfelet, így van hogy egymással kezdenek harcolni. Ha magas a statusz chance, akkor gyakran adja be a hatást. Melee fegyvernél pl van külön mod, a Condition overload, ami +60% sebzést ad ha beüt a státusz.
A Limbo valóban nem egy könnyű frém, nagyon kell figyelni a modolásra és a képességek használatára. Én kizárólag a derelict küldetésre használom (ezek a térképen jobbra levő speciális, kulccsal nyitható infected pályák, ahol szintén speciális kulcsokkal nyitható titkos ajtó mögött lehet ritka modokat találni), meg néha Spy küldetésnél, mert átmegy a lézereken jelzés nélkül. Folyamatosan a riftben vagyok vele (a hasadék...), mert úgy nem tudnak sebezni. Ezért nem kell agyonhúzni pajzsra, mert mindig védve van... Stalkert úgyse bírod leverni Limboval, annyira nem lehet felhúzni...

Jöhetsz a klánba, van hely, bár nagy életre ne számíts, 4-en vagyunk mindössze, jómunkásemberek, azaz munka mellett, de azért bent szoktunk lenni. Nem tudtam meghívót küldeni, mert már klántag vagy, előbb ki kell lépni onnan...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Exkluzív órák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RX6700XT 12GB!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest