Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
gandalf
üzenetére
A státusz chance, ahogy .Z. is írja, annak az esélye, hogy beadja az elementál (tűz, jég, méreg, ilyenek) hatását. Ezekből is érdemes keveréket használni, azaz 2 alap modból összerakni egy kombinációt. Igen hasznos a corrosive (méreg+áram) és a radioactiv (hő+áram) sebzés, a legtöbb ellenfél ellen ezek működnek. Kezdőként én is szüttyögtem azzal, hogy infected ellen gáz, grineer ellen korrozív, corpus ellen mágnes (fagy+áram). Ma már nem szórakozok, a legtöbb fegyverbe korrozív vagy radioaktív sebzést pakolok és annyi. Szokott működni. A radioaktív annyiban ad extrát, hogy meg is zavarja az ellenfelet, így van hogy egymással kezdenek harcolni. Ha magas a statusz chance, akkor gyakran adja be a hatást. Melee fegyvernél pl van külön mod, a Condition overload, ami +60% sebzést ad ha beüt a státusz.
A Limbo valóban nem egy könnyű frém, nagyon kell figyelni a modolásra és a képességek használatára. Én kizárólag a derelict küldetésre használom (ezek a térképen jobbra levő speciális, kulccsal nyitható infected pályák, ahol szintén speciális kulcsokkal nyitható titkos ajtó mögött lehet ritka modokat találni), meg néha Spy küldetésnél, mert átmegy a lézereken jelzés nélkül. Folyamatosan a riftben vagyok vele (a hasadék...), mert úgy nem tudnak sebezni. Ezért nem kell agyonhúzni pajzsra, mert mindig védve van... Stalkert úgyse bírod leverni Limboval, annyira nem lehet felhúzni...

Jöhetsz a klánba, van hely, bár nagy életre ne számíts, 4-en vagyunk mindössze, jómunkásemberek, azaz munka mellett, de azért bent szoktunk lenni. Nem tudtam meghívót küldeni, mert már klántag vagy, előbb ki kell lépni onnan...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest