Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
gandalf
üzenetére
A státusz chance, ahogy .Z. is írja, annak az esélye, hogy beadja az elementál (tűz, jég, méreg, ilyenek) hatását. Ezekből is érdemes keveréket használni, azaz 2 alap modból összerakni egy kombinációt. Igen hasznos a corrosive (méreg+áram) és a radioactiv (hő+áram) sebzés, a legtöbb ellenfél ellen ezek működnek. Kezdőként én is szüttyögtem azzal, hogy infected ellen gáz, grineer ellen korrozív, corpus ellen mágnes (fagy+áram). Ma már nem szórakozok, a legtöbb fegyverbe korrozív vagy radioaktív sebzést pakolok és annyi. Szokott működni. A radioaktív annyiban ad extrát, hogy meg is zavarja az ellenfelet, így van hogy egymással kezdenek harcolni. Ha magas a statusz chance, akkor gyakran adja be a hatást. Melee fegyvernél pl van külön mod, a Condition overload, ami +60% sebzést ad ha beüt a státusz.
A Limbo valóban nem egy könnyű frém, nagyon kell figyelni a modolásra és a képességek használatára. Én kizárólag a derelict küldetésre használom (ezek a térképen jobbra levő speciális, kulccsal nyitható infected pályák, ahol szintén speciális kulcsokkal nyitható titkos ajtó mögött lehet ritka modokat találni), meg néha Spy küldetésnél, mert átmegy a lézereken jelzés nélkül. Folyamatosan a riftben vagyok vele (a hasadék...), mert úgy nem tudnak sebezni. Ezért nem kell agyonhúzni pajzsra, mert mindig védve van... Stalkert úgyse bírod leverni Limboval, annyira nem lehet felhúzni...

Jöhetsz a klánba, van hely, bár nagy életre ne számíts, 4-en vagyunk mindössze, jómunkásemberek, azaz munka mellett, de azért bent szoktunk lenni. Nem tudtam meghívót küldeni, mert már klántag vagy, előbb ki kell lépni onnan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest