Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz gandalf #5705 üzenetére

A státusz chance, ahogy .Z. is írja, annak az esélye, hogy beadja az elementál (tűz, jég, méreg, ilyenek) hatását. Ezekből is érdemes keveréket használni, azaz 2 alap modból összerakni egy kombinációt. Igen hasznos a corrosive (méreg+áram) és a radioactiv (hő+áram) sebzés, a legtöbb ellenfél ellen ezek működnek. Kezdőként én is szüttyögtem azzal, hogy infected ellen gáz, grineer ellen korrozív, corpus ellen mágnes (fagy+áram). Ma már nem szórakozok, a legtöbb fegyverbe korrozív vagy radioaktív sebzést pakolok és annyi. Szokott működni. A radioaktív annyiban ad extrát, hogy meg is zavarja az ellenfelet, így van hogy egymással kezdenek harcolni. Ha magas a statusz chance, akkor gyakran adja be a hatást. Melee fegyvernél pl van külön mod, a Condition overload, ami +60% sebzést ad ha beüt a státusz.

A Limbo valóban nem egy könnyű frém, nagyon kell figyelni a modolásra és a képességek használatára. Én kizárólag a derelict küldetésre használom (ezek a térképen jobbra levő speciális, kulccsal nyitható infected pályák, ahol szintén speciális kulcsokkal nyitható titkos ajtó mögött lehet ritka modokat találni), meg néha Spy küldetésnél, mert átmegy a lézereken jelzés nélkül. Folyamatosan a riftben vagyok vele (a hasadék...), mert úgy nem tudnak sebezni. Ezért nem kell agyonhúzni pajzsra, mert mindig védve van... Stalkert úgyse bírod leverni Limboval, annyira nem lehet felhúzni... :D

Jöhetsz a klánba, van hely, bár nagy életre ne számíts, 4-en vagyunk mindössze, jómunkásemberek, azaz munka mellett, de azért bent szoktunk lenni. Nem tudtam meghívót küldeni, mert már klántag vagy, előbb ki kell lépni onnan...

Új hozzászólás Aktív témák