Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vannak 1000 plat fölöttiek is (sőt már láttam olyat is, amit 3500-ért hirdettek), de nyilván nagyon nagy mázli kell, hogy olyat találjon az ember. Illetve láttam már olyat, amin meg 72-t forgattak, nem merek belegondolni, mennyi kuva kellett a kiforgatásához.

Általában a leggagyibbat is el lehet adni 5 platért, mert vannak, akik ezekből 4-et olvasztanak össze, és kapnak egy újat.
Ha meg "veiled" (szerintem azt jelenti, hogy nincs kinyitva, és azt sem nem tudni, hogy milyen fegyverhez van és milyen bónuszt ad), azt 25 platért szokták veszegetni olyanok, akik szeretik nyitogatni őket.
Ízlés kérdése, szerintem ez is ad egyfajta játéktartalmat pont azzal, hogy agyalni kell rajta, hogyan is oldjad meg a kinyitásához előírt feladatot, milyen framet és miylen geart használj, stb.. Én eddig mindet kinyitottam, pedig volt olyan, hogy sentienteket kellett spec körülmények között irtani, és bár nem hittem benne, mégis sikerült megcsinálni.
De a kedvencem a horgászós
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest