Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vagy úgy kell, hogy belerakod egy arca plasmorba, aztán mivel azzal elég jól el lehet lenni minden küldin, amikor éppen nem szintezel primary fegyót, akkor azzal mész...és szép lassan gyűlik. De szerintem ha pl. szereted a defenset, akkor akár a frost-prime is jó lehet.
Én külön nem foglalkoztam ennek a farmolásával, csak raktam ebbe-abba. Talán az egyik iskolából még nincs kinyitva 3, a többi mind open. Mondjuk én kaptam két lencsét barátoktól, egyet meg vettem.
Ember + emberprime, sarynprime, akstiletto és arca plasmorban van nekem. Ami az emberben van, az gyűlik kevésbé, mert amint lett belőle prime, azt használtam... kicsit lehet még elő kell venni.Amúgy fogalmam sincs, mire való, vagy hogy kell használni ezt az iskolásdi dolgot, csak kimaxolódott lassan. Mire rájövök, hogy mire kell, legalább nem kell a farmolással foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest