- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Próbáltam bevásárolni én is sima tervrajzokból, még két klános framet is beújítottam, de az már pont nem lesz készen, mert a darabokat ugyan legyártja most délelőtt, de az összeszerelést ha el is indítom délután, leghamarabb csak vasárnap délután lesz meg.... mindegy, amúgy is kell Helene-en farmolni a relikeket...
Meg meg kell néznem, hogy a bolti forma mennyibe kerül, vagy hogy kapható-e mert a relikekből sminán azt viszem, amikor beadja a 3-4-ik bronz cuccot, de azokat le is kell gyártani...mindig több tervrajzom van, mint amennyi kész formám
Mont konkrétan talán egy sem.. 
Viszont megvan a war within, már tudok mászkálni a tennómmal is
Kérdéseim:
1) Van jelentősége egyébként, hogy a kuva-val, amit a küldi végén kivesz a botból, azzal mit kezd a karakter, illetve a küldi közben melyik opciókat választja?
Ráadásul nem érzem magam totál kezdőnek angolból, de a "controll" opció eredményén meglepődtem. Mondjuk lendületből kattintottam, nagyon nem agyaltam rajta, de utólag akkor is meglepett.
2) Lencse milyen gyorsan kopik? Van 3 darabom, de nem tudom, mibe rakjam, mert elég sűrűn cserélgetem a karaktereket. Ha berakom mondjuk az ember framebe, az valós idő szerint fog elkopni x óra alatt, vagy küldetés-darabszám után, vagy hogy műxik? Mert hétvégén ha majd úgyis farm lesz ezerrel, akkor lehet belenyomnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mont konkrétan talán egy sem..