Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Próbáltam bevásárolni én is sima tervrajzokból, még két klános framet is beújítottam, de az már pont nem lesz készen, mert a darabokat ugyan legyártja most délelőtt, de az összeszerelést ha el is indítom délután, leghamarabb csak vasárnap délután lesz meg.... mindegy, amúgy is kell Helene-en farmolni a relikeket...
Meg meg kell néznem, hogy a bolti forma mennyibe kerül, vagy hogy kapható-e mert a relikekből sminán azt viszem, amikor beadja a 3-4-ik bronz cuccot, de azokat le is kell gyártani...mindig több tervrajzom van, mint amennyi kész formám
Mont konkrétan talán egy sem.. 
Viszont megvan a war within, már tudok mászkálni a tennómmal is
Kérdéseim:
1) Van jelentősége egyébként, hogy a kuva-val, amit a küldi végén kivesz a botból, azzal mit kezd a karakter, illetve a küldi közben melyik opciókat választja?
Ráadásul nem érzem magam totál kezdőnek angolból, de a "controll" opció eredményén meglepődtem. Mondjuk lendületből kattintottam, nagyon nem agyaltam rajta, de utólag akkor is meglepett.
2) Lencse milyen gyorsan kopik? Van 3 darabom, de nem tudom, mibe rakjam, mert elég sűrűn cserélgetem a karaktereket. Ha berakom mondjuk az ember framebe, az valós idő szerint fog elkopni x óra alatt, vagy küldetés-darabszám után, vagy hogy műxik? Mert hétvégén ha majd úgyis farm lesz ezerrel, akkor lehet belenyomnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mont konkrétan talán egy sem..