Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Emberök, kész lett a Rhino Prime tegnap előtt. A normált nem próbáltam, de valami eszméletlen jó karakter!!! A Boltort is kifarmoltam, eddig 3 formám van benne, még egy, és kész.
Viszont: kellene a brakk, farmolom, mintha nem lenne holnap (már van 5 BP-m, 6 receiverem - 1 tetves kis barrle kellene), viszont vagy lefagy a játék, vagy csak az üzeneteket küldik, de nem jelennek meg. Idáig 2x volt fagyásom (ebből egyszer felvettem a barrelt - ami utána elveszett), vagy egyszerűen b-sznak megjelenni....másnak is van ilyen, vagy csak velem cseszik ki a játék? Írtam a supportnak, hogy adják vissza a barrelt (eddig több, mint 400 invasion runt csináltam), várom a válaszuk....@Durma: Nyxbe NEM kell power duration, csak range. Az lenne a jó, ha 40mp-es durationje lenne, aztán nem tudnád addig használni, amíg le nem telik, pláne, ha szobáról szobára járkáltok.... Az alap éppen elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest