Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na tegnap mentem egy t3 survit, 35 min-nél megkaptam a glaive prime blade-t, de még ugye 1 kell ezen kívül is. ill. kellett volna! beléptem a foundryba és látom aktív a build a glaive prime-nál.

pedig csak 1 blade-em volt, megnéztem jobb oldalt az anyagok listáját és ott is csak 1-et jelölt. meg survi előtt 1 sem volt és 1000% hogy csak egyet adott, direkt figyeltem mint a messiást.
de a foundry-ban a gyártásnál már azt mutatta hogy megvan mind a 2. gyorsan nyomtam is a build-et, többet én nem akarok ezzel szopni. elment mind a 10 cellem de nembaj.
azt vettem észre hogy máskor is mutatott már gyártható cuccot, pedig meg sem volt minden hozzá, furcsálltam is, de annyira nem figyeltem rá. meg néha olyan is volt, hogy volt catalystem de nem tudtam használni, azt írta a játék hogy nincs.
aztán kiléptem és vissza, és utána már engedte használni. gondolom ha kilépek meg vissza, akkor tuti glaive blade is csak az az 1 lett volna ami tényleg volt és nem engedett volna építeni.
elég fura bug....
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest