Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakit érdekel, találtam módot arra, hogy működjön a Telekomos VoWiFi külföldön. [kép]
Korábban már írtam, hogy működött, csak nem hitte el senki és én se nyomoztam, hogy hogyan, de most újra bele futottam és rájöttem, hogy hogyan.
Amire szükség van:
- Androidos telefon Telekom SIM-el (iPhone-on sajnos nem sikerült kiviteleznem)
- szokásos: egy másik eszköz ami magyar IP címmel ad internetet WiFi-n
(például egy másik telefon magyar SIM kártya internetével - Telekomos SIM internetjével nekem nem sikerült, de ONE-os netet megosztva igen - vagy például egy olyan router ami tud kliensként vagy site to site VPN kapcsolatot felépíteni és a rá csatlakozó eszköz számára biztosítani - (nekem például egy MikroTik router Romániában s2s VPN-en keresztül csatlakozik az otthoni mikrotikemhez és a Telekom ePDG IP címei statikusan át vannak routeolva, de ez már power user szint))Tennivaló: csatlakozz rá a nem Telekomos magyar IP-t biztosító WiFi-re és manuális hálózatválasztással válassz ki egy olyan szolgáltatót, amire nem enged felregisztrálni a SIM és hagyd azon. Amint a SIM elveszti a roaming térerőt és csak segélyhívásra vált, egyből előbukik a VoWiFi ikonja az állapotsávban.
Van mégegy mód, akinek Samsung készüléke van és működik rajta a Band Selection, ott ki kell választani egy olyan sávot, amin nincs szolgáltatás.
Csak simán repülő módban sajnos nem működik, viszont ha a fenti procedúra után (nem működő hálózat vagy sáv manuális kiválasztása) repülő módot kapcsolsz, akkor működik tovább a VoWiFi, egészen addig, amíg ismét fel nem regisztrál roaming hálózatra a SIM.
A lényeg, hogy ezzel a manuális hálózat/sáv választással ki lehet ütni a korlátozást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp