Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor0928
tag
Sziasztok!
Redmi Note 13 Pro 5G-vel vodafone-nál megy a VoWifi? opciókban be van kapcsolva a hanghívás wifivel, de semmilyen jelzésbeli változás nincs.
-
martonl
senior tag
Vodánál van már VoLTE roaming?
-
Tigerclaw
nagyúr
iPhone 14 Plus, Yettelnél lehet olyan régebbi tarifa aminél nem lehet aktiválni a VoLTE-t? A megfelelő menüpontban nincs VoLTE opció. Yettel vagy inkább Telenor Prime M Net a csomag. 100GB adat, a sim kártya 5G képes.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
dchard
veterán
válasz csaszi75 #6586 üzenetére
A beszélgetés kontextusában azt jelenti, hogy ha mondjuk Németországban vagy és német számot akarsz hívni, akkor Vowifi-n 76Ft-ot fizetsz percenként, ha meg a helyi hálózaton romaingolsz akkor csak 40Ft-ot. Erre írta, hogy vigyázni kell a Vowifi-vel ha külföldön helyi számokat akarsz hívni.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
brumicica
tag
válasz csaszi75 #6582 üzenetére
Mert így például mondjuk ha wifin hívsz egy német hotelszobából magyar előfizetéseddel egy német telefonszámot, akkor vowifi esetén nem az EU roaming 1 díjszabás alapján (tehát hazai percdíjon) fog megtörténni, hanem Magyarországról Németországba irányuló nemzetközi tarifán. Ha magyar számot hívsz, nincs probléma.
-
brumicica
tag
Bocsánat, nekem csak most tűnt fel, hogy az induláshoz képest bővült a voda droid vowifi támogatás Samsung "A" mobilokkal. Vigyázat, EU-ban így szállodai wifiről drága lesz EU-s hívást indítani! Most már erre is figyelni külföldön!
-
d4p78
friss újonc
Srácok, ez sikerült!
Az OP7P-ból betöltött eu/dt/commerci/hungary .mbn -nel megy a Telekom VoWIFI. Szóval OP6T -vel a Telekom és Yettel VoLTE és VoWIFI kipipálható.
Ha esetleg valakinek kell, innen van az OP7P .mbn:.
Ezek szerint nincs IMEI whitelist a Telekomnál - ha a készülék viszi, akkor engedik, nem számít hogy a weboldalon nincs listázva a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
gábor-ka
tag
nagyon örülnék, ha tudnék ilyet állítani iPhone-on, de úgy tűnik repülőmód + wifi lesz a workaround az ilyesmi helyeken, meg nem tudom, hogy tervben van-e ilyen téren valami változás a Yettelnél
-
gábor-ka
tag
jelen esetben az örs vezér téri IKEA-ban tipikus jelenség, hogy lenne valamennyi 4G, de inkább átmegy EDGE-re, így a vowifi is nagyon "foltos", egyébként ez is tipikus volt a Yettelnél évek óta, mindenféle telefonnal. írtam is már nekik emiatt, szerintük nincs hiba.
-
gábor-ka
tag
Sziasztok!
iPhone 13-on, Yettel előfizetés mellett a VoWifi mobilhálózat és wifi közötti váltásnál hol megy hol nem, néha random leugrik a vowifiről és inkább EDGE-n próbálkozik, de talán a legfeltűnőbb, hogy többször random kikapcsol a vowifi a beállításokban.
Ugyanezt megfigyeltem egy másik iPhone 13-on Yettelnél, viszont más szolgáltatóknál nem tapasztaltam ilyet, és a vowifi is stabilabbnak tűnt.Várható még fejlesztés a Yettel részéről, vagy egyáltalán mivel lehet a gond (yettel, telefon?)
-
d4p78
friss újonc
Sziasztok!
Oneplus 6T telefonomra feltöltöttem a Pixel 4 MBN csomagből az EU/DT/VoLTE/pixel_Commercial/mcfg_sw.mbn fájlt amivel a Telekom/Yettel VoLTE életre kelt és Yettelen még a VoWIFI is működik. Szeretném ha Telekommal is működne a VoWIFI.
Tudom, hogy a Telekom nem támogatja az OP6T-vel a VoWIFI-t hivatalosan, de szerintetek nem lehetne megoldani úgy, hogy a hivatalosan támogatott OP7T .mbn fájlját töltöm fel erre? Olvastam, hogy OP7T-sek ugyanezt a Pixel 4 .mbn fájlt szokták feltölteni ha gondjuk van a szolgáltatójukkal, szóval valószínűleg kompatibilisek a fájlok oda-vissza ezért gondoltam erre.
Vagy a Telekom IMEI tartományok alapján engedélyezi a VoWIFI-t az egyes típusokra, szóval nem is a telefon firmware-en múlik a dolog, ezért teljesen mindegy hogy mit csinálok?
Van esetleg valaki akinek OP7-je van és valamiért Pixel 4 .mbn -nel használja Telekomon? Ha igen, akkor működik vele a VoWIFI? Mert ha igen, akkor gondolom IMEI whitelist lesz.
A PDC egyébként nálam nem működik, QPST meg az EFSExplorer látja a telót de a PDC semmit nem listáz. A legutolsó OOS frissítés után váltottam LOS-ra, szóval a firmware-ek abból vannak.
-
TaylorPro
addikt
válasz TaylorPro #6566 üzenetére
Ez volt a megoldás. Ez csak Google Pixeleken jó és csak a Tensor chipekkel. Ott van képernyő képeken az APN létrehozás. Amint létrehozod a szolgáltatódnak megfelelően és elmented nem is fog látszódni. Írja hogy belső konfig. A teljes menetet leírja. Shizuku és IMS telepítés, APN létrehozás.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
nobillgates
tag
Poco F5 Pron működik valakinek a voda volte?
-
TaylorPro
addikt
Köszi mindenkinek a segítséget! A sim csere sem oldotta meg a VoWifi hívást. Manuálisan kellett egy új APN-t beállítani és jó lett.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ghostie
tag
Sziasztok, Hogyan lehet egyértelműen kideríteni egy telefonról, hogy működik-e WoWifi? A menüben beállítható, viszont hívás közben nem látszik semmilyen jelzés, vagy ikon a korábbiakhoz képest.
Repülő mód + Wifi visszakapcsolása esetén nem működnek a hívások.
Van esetleg valamilyen egyértelmű módszer, vagy teszt a működőképesség visszaigazolására?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
válasz Avayasoft #6560 üzenetére
Az itthoni Telekom. Na most közben a Vodától kértem sim cserét. De ugyan úgy nem megy a VoWifi itthon. De a céges Telekomos telóm VoWifije működik hiba nélkül. A Vodás az Pixel 8. Itt mókolni kell, mert alapból nem támogatott a Vodánál. Ha a Pixelbe berakom a Telekomos simet működik a VoWifi.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
4Grider
nagyúr
válasz TaylorPro #6557 üzenetére
A VoWiFi egy, a telefon és a szolgáltató megfelelő infrastruktúrája között kiépült ipsec vpn csatornában működik. Vagyis a wifidet kiszolgáló környezetben lehetővé kell tenni, hogy az ipsec csatorna (a telefon felől) kiépülhessen. Ehhez az 500,4500-as UDP és 143-as TCP portok használatára van szüksége a telefonnak, illetve a periméteren (router, gw, tűzfal, stb.) ezen portok kiengedésére és az ipsec passthrue meglétére. Ez utóbbiakat a háztartásokban lévő ont-ok, gw-ek, routerek többnyire alapból ki- és átengedik, vállalati hálózatokban azonban sok helyütt elkapják/szűrik őket.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Valaki hátha tudja erre a választ. Mitől függ az hogy egy Wifi hálózaton működik a VoWifi vagy nem? Mert beleszaladtunk ebbe. Ahol nem működik ott ez a hiba üzenet. Ahol működik, ott repülős módban kiment a Wifi hanghívás.
Köszi!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
dchard
veterán
válasz Degeczi #6555 üzenetére
Ha megfigyeled, a Telekom indult legrégebben VoLTE-val, a Digi volt a második, de időben közel voltak egymáshoz. Nem csoda, hogy pont ennek a két szolgáltatónak a legjobb a készülék támogatása: ezek vannak a piacon a legrégebben. Persze a Digi VoLTE helyzetén a vodás nemzeti roaming azért most elég sokat ront, de az megint egy új dolog. A telefonban lévő chipset vendorok között is van eltérés: a MediaTek például sok esetben profil híjján úgynevezett generikus profillal is hajlandó elindítani a szolgáltatást, amiből az emberek azt a téves következtetést vonják le, hogy kint van a VoLTE logó, akkor minden frankó, aztán meg nem megy az SMS, hívásátirányítás, hívásttartás stb. A
VoLTE/VoWIFIIMS profilokra nem véletlenül van szükség.A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Narxis
nagyúr
Ja igen, másik készüléken de ugyanezzel a SIM-mel ha jól emlékszem működött a Volte. Egy redmi note 4 volt a korábbi készülék és mintha úgy rémlene, hogy sikerült a volte-t bekapcsolni de franc tudja már.
Én nagyon komolyan megszorongatnám a gyártókat és a szolgáltatókat, hogy dolgozzanak ki valami megoldást, hogy automatikusan működjön minden készüléken a volte és vowifi is hiszen ha mókolással működik akkor működnie kell. Tulajdonképpen nem történik semmi más mókolásnál sem azon túl, hogy aktiválod a kapcsolót(pl. pixel ims app-al mediatek-es telónál) vagy aktiválod a nem aktivált profilt qcom-os telónál.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz Viktor0610 #6543 üzenetére
Nyugodtan megpusztulhat a gyártó is mert ez így egy káosz. Nagyon kéne, hogy szabályozza ezt az EU!
#6552 asszem VOLTE működött rajta korábban de nem biztos, nem az enyém a készülék és a SIM sem. Voda honlapja alapján egyébként automatikusan bekapcsolódik a Volte és VoWiFi is ha támogatott a készülék és be van kapcsolva beállításokban. Szóval gondolom nem támogatott.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
csaszi75
senior tag
Nekem úgy magyarázták, hogy ha a telefon IMEI-je alapján a készülék VoLTE képes, akkor arra a számra automatikusan felteszi a Vodafone a VoLTE szolgáltatást.
De ehhez az kell, hogy legalább egy napig benne legyen a SIM egy VoLTE képes készülékben.. (Mondjuk jó kérdés, hogy a Voda mit tekint VoLTE képesnek ) Aztán valamikor éjjel ráfut egy script, ami ráteszi a SIM-re a VoLTE-hoz szükséges beállításokat..
Illetve az SIM-ed működött már másik telóban 4G-VoLTE hanggal? -
dchard
veterán
válasz Viktor0610 #6547 üzenetére
Pedig bizony a körülményektől függően jelentős különbség lehet, főleg ha valaki sokat telefonál. A telefonnak sokkal kevésbé kell adnia a pár méterre lévő AP eléréséhez, mintha az adott esetben kilóméterekre lévő tornyot kell elérnie. Mivel a hang hívás kis sávszélességet igényel, az sem mindegy hogy milyen Wifi technológián használjuk: az AX például sokkal hatékonyabb a kis sávszélességű forgalom típusok kezelésében, mint az N/AC.
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #6547 üzenetére
Én is így látom. A repülő móddal együtt kombinálva a VoWiFit viszont már érezhetően lassabban merül a telefon.
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #6545 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nem is megyek a Tiszának emiatt. Egyedül a jósolt energia megtakarítás miatt érdekelne, mert kb. 50-60 %-ban wifin lóg a telcsi.
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #6543 üzenetére
Enyémen nem instabil, hanem stabilan nem működik.
-
MODERÁTOR
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Vodafone-nál a Volte/Vowifi mindenkinél automatikusan aktiválódik aki a beállításokban bekapcsolja? Nem kell külön sms-t küldeni? Sajnos egy Xiaomi Redmi 10C-nél hiába írtam be a kódokat a tárcsázóba, hogy kikapcsolja a carrier check-et volte-nál és vowifi-nél is, a kapcsolók megjelentek de nem működik. Gondolom akkor nem támogatott, hogy pusztulnának meg!
-
dchard
veterán
válasz Avayasoft #6539 üzenetére
Pontosan.
Ha már nem jön rá frissítés, akkor marad a hekkelés: jellemzően minden telefon típuson van rá mód, hogy legalább a VoLTE-t bekapcsold (generikus profillal), ezek a módszerek gyártónként és típusonként eltérnek, van ahol egyszereűbb, van ahol bonyolultabb.
-
dchard
veterán
válasz martonl #6536 üzenetére
Az IMS APN az ugyanaz minden operátornál. A probléma nem ezzel van, hanem a többi egyébként nem látható paraméterrel. Az APN lista OTA-n leküldhető, de a komplex VoLTE profil nem. Jó érzékkel rátapintottál a lényegre: ha le tudnák küldeni, akkor ez a probléma nem létezne
-
dchard
veterán
válasz Degeczi #6534 üzenetére
Nem kerülte el a figyelmemet. Minden szolgáltatónak külön VoLTE/Vowifi profilja van. Az hogy neked ment korábban mondjuk telekommal attól még nem fog menni vodával vagy yettellel. Ezeket a profilokat viszont csak a gyártó tudja eljuttatni a készülékre SW frissítés formájában. Erről szólt az előző hozzászólásom. Mindhárom hazai szolgáltató profilja ismert az összes gyártó számára, innentől rajtuk múlik hogy milyen gyorsan lépnek. Tehát nem, nem a szolgáltató sara.
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz Degeczi #6532 üzenetére
Az hogy a készülékben ott a kapcsoló, attól még nem "tudja" a készülék. Itt a közkeletű tévedés. Sajnos az, hogy a gyártók milyen gyorsasággal adják ki a szükséges frissítéseket, a szolgáltatóknak erre kizárólag az általuk is forgalmazott készülékek esetében van ráhatásuk, és még itt sem könnyű a helyzet, ha a készüléket mondjuk a Vowifi bevezetés előtt vették fel a portfólióba. Ez nem a szolgáltató sara, hanem a gyártóé. Gondolhatod, hogy a szolgáltató érdeke az, hogy ezek a szolgáltatások minnél több előfizető számára elérhetőek legyenek.
-
Degeczi
nagyúr
válasz csaszi75 #6527 üzenetére
Ez sajnos tényleg nem ilyen egyszerű ügy, rengeteg múlik a szolgáltatón is, hiába tudja a készülék. Pl. a VoWifit régóta ismerő, kezelő Samsungokon csak a december környékén megjelent Android 14-es frissítés óta működik a Vodafone-nál a VoWifi. Más szolgáltatónál ment korábban is. Rengeteg más márkán továbbra sem megy ugyanott, pedig a készülékekben ott a támogatás.
Szóval ez tényleg egészen más, mint a 4G. -
martonl
senior tag
Külön követelmény a volte roaming is. Korábban írtam, hogy pl. a kinai dzsunkám belföldön tudja a volte-t, de roamingban nem. Ez most még csak azokon a területeken lehet gond, ahol nincs 2-3G (meg aki véletlenül ilyen helyre utazik), de ezek a helyek is fokozatosan bővülni fognak.
A 3G bevezetésekor alapértelmezetten beszédhívás is volt rajta egyrészt mert vonalkapcsolt volt, másrészt mert nem utólag kezdtek el vakarózni a hanghívás összehegesztésén.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz csaszi75 #6527 üzenetére
Sajnos nem úgy néz ki, hogy minden VoLTE/VoWiFi képes készülékben benne lesz minden szolgáltatónak a VoLTE és VoWiFi konfigja és ezt a szolgáltatók mindegyike támogatni is fogja. Mindenképpen hátrányt szenvednek azok a gyártók/modellek, amik az adott régióban nem igazán elterjedtek, illetve a kisebb gyártók.
-
Avayasoft
tag
válasz csaszi75 #6520 üzenetére
Annyira nem jó a 4G-s példát, mert lehet hogy 2012-ben negjelent a 4G, de a rá 1-2 évre megjelent telefonok már gond nélkül tudták használni. Lassan 6 éve -a Digi óta - van "forgalomban" a Volte és a Vowifi, de nézd meg hogy még mindig hogy pörög ez a fórum... még mindig nem működik minden készülékkel.
-
martonl
senior tag
Olvastam, hogy valaki(k)nek megy Galaxy S10 szériával a Yettel vowifi. Ha valaki olvassa közülük leírja, hogyan? Egy Note 10-esbe szerettem volna belelehelni. A telefon menüben nem jelenik meg a vowifi kapcsoló, a Tevékenység Launcher applikációban a rejtett vowifi menü üres. Rootolni nem szeretném. A legfrissebb szoftver van rajta, szerintem Eu. régiós.
-
-
csaszi75
senior tag
válasz Landsmann #6519 üzenetére
Szerintem semmi káosz nincs..
Az elmúlt 30 évben hány ilyen nagy váltás volt, mindenféle új szolgáltatások jelentek meg..
Volt olyan készülék ami tudta, volt ami nem tudta az újat. Ami nem tudta, az egy idő után lecserélődik, kihal.
Ez ennyi. 2012-ben amikor elindult a 4G, alig volt készülék, ami tudta volna.. Most meg? Ismersz olyat, ami nem tudja a 4G-t? Csak olyan volt, mi 2-3G.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
A gomb léte vagy nem léte nem jelent semmit. Redmi 6-on sem megy a Vodafone vowifije, pedig a kapcsoló aktív. Telekom és Yettel meg megy. Jó, persze a Vodafonenál a Xiaomik nem támogatottak ebből a szempontból. De a Yettelnél sem,mégis megy. Sajnos ez a VoLTE, VoWiFi technológia valahogy el lett tolva, a gyártóknak kell alkalmazkodni minden szolgáltatóhoz hogy menjen, nem pedig a szolgáltatók igazodnak a gyártókhoz. Minden gyártó kicsit másként értelmezi a szabványt, ezért van ez a káosz.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
martonl
senior tag
Működhet a volte, legfeljebb nem a Telekommal mint szolgáltatóval, hanem valamelyik külföldivel, amelyikre-amelyekre gondolt a gyártó "akkoriban". Dühítő tudom, de valószínűleg ez a helyzet. A volte menü megléte sajnos nem jelent semmit.
Továbbá úgy tudom (én nem értek sajnos hozzá), de a hozzáférési pontok között kéne lennie egy IMS-nek is. Ez nem tudom, megvan-e. De lehet ez se számít, hiába vinnéd fel kézzel. A SIM kártya nem tudom, milyen régi, ha 2 évesnél régebbi, egy cserét is meg lehet próbálni. Olyankor tudtommal az ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
namito
csendes tag
válasz martonl #6516 üzenetére
Ha a tabletem nem támogatná a VoLTE szolgáltatást, akkor nem lenne a menüben egy bekapcsoló gomb. Tehát szerintem mennie kellene. A Telekom szerint a tab és a kártyám is megfelel a VoLTE használati feltételeinek. Ellenőrizték a hálózati adatokat a kártyámnál, szerintük minden OK.
Mivel több SIM kártyával is próbáltam, ezért nyilván többször is újraindítottam a tabot miatta.
Tehát: működnie kellene a gombnak a menüben, mégsem teszi -
martonl
senior tag
Akkor valószínűleg a táblagép nem támogatja sajnos a szolgáltatást, ahogy 4GRider írta. 2G-n tudsz vele telefonálni ennek hiányában, nyilván gyengébb hangminőségen.
Kis eséllyel meg lehet próbálni egy gyári resetet, de nyilván macera újra belakni utána az eszközt. Talán a hálózati reset is kipróbálható (ha van erre lehetőség), de legelőször egy újraindítás, ha még ezeket nem próbáltad.
-
4Grider
nagyúr
Van azért még egy pár száz olyan VoLTE képes telefonmodell, amit egyik-másik szolgáltató nem támogat VoLTE-val. Szóval én ezt nem nevezném hibának. OK, a Telekom eléggé elkényeztette az előfizetőit, mert nála elég jó a VoLTE támogatás, de azért itt sem közelíti meg a 100%-ot...
[ Szerkesztve ]
-
namito
csendes tag
Ide is beírom a problémámat, mert talán szakmailag inkább ide tartozhat a hibám, ráadásul a Tabletem topikja igen halott.
Egy Lenovo P11 Plus 6/128 LTE tabletem van. A VoLTE szolgáltatás nem kapcsolható be a menüben valami okból. A szolgáltató (Telekom) aktiválta a szolgáltatást, szerintük mennie kellene. A SIM kártya ellenőrizve, rendben. Több SIM kártyával (Telekom és Digi)is kipróbálva, egyikkel sem működik, inaktív az LTE menüpont kapcsolója, és ha bekapcsolnám, akkor "A szolgáltató nem támogatja ezt a funkciót" üzenetet kapom. A Telekom szerint a Lenovót kell keresnem a hibával. A kör bezárult. Találkozott valaki ezzel a hibával? -
m_laj
csendes tag
Sikerült! Laptopról a smart switchel sikerült a frissítés úgyhogy tökéletesen működik mindkét sim-ről a vowifi. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
dchard
veterán
Nagyszerű, akkor nincs feketelistán, ellenkező esetben csak segélyhívás menne. Az átszoftverelésben én nem tudok segíteni, ezer éve csináltam ilyen S3/S4-en. De a megfelelő topikban biztosan lesz aki tud okosat mondani.
-
dchard
veterán
Ez egyáltalán nem biztos, hogy így van. Ha a használni kívánt szolgáltatóval (itthon) megy a hanghívás csak a VoLTE nem, már eleve kizártuk a fekete listás elméletet. És le lehet cserélni a cseh firmware-t magyarra több módszerrel is. A telefon topikjában (vagy ha nincs, biztos van Samsung gyűjtő topik) érdeklődj, hogy ez a problémád. Persze ha a telefon egyáltalán nem kapcsolódika hálózatra, akkor jó eséllyel feketelistás.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Arra gondolok, hogy a telefont egy szolgáltató készülékkedvezménnyel helyezte forgalomba, de a készülékek a hálózatából "felszívódtak". Ilyenkor a szolgáltató bizonyos esetekben megteheti, hogy imei alapú feketelistára teszi a készüléket. Ezt a feketelistát pedig vagy szinkronizálja a többi szolgáltatóval, vagy nem. Ha igen, akkor akivel szinkronizál, annak a hálózatából is kitiltásra kerülnek ezek a készülékek. Természetesen erre esélyt nem tudok neked mondani, mert sokváltozós a képlet. Eleve nem tudjuk, hogy került ki a szolgáltató disztribúciós hálózatából a készülék. Főleg ha újként vetted.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Lasersailing #6502 üzenetére
VoLTE/VoWiFi esetén simán lehet gond a SIM-nek nem megfelelő régió használata.
-
Lasersailing
senior tag
válasz Lasersailing #6498 üzenetére
Esetleg lehet ez a gond azért mert hívásrögzítés miatt ILO régióra van beállítva a telefonom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest