Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
martongunar #7914 üzenetére
Dehogy az utolsóval. A Telekomos mindig is ment a XEH rommal, a digist is simán bekapcsoltam a sim cserés vowifi kapcsoló trükkel. Anyukám németben használta anno sokáig az S9+-át a digis simmel vowifin.
Ez a one meg yettel vowifi viszont igen ergya, Honor 50 telón hiába van bekapcsolva mégse megy, még pixel ims appal se... -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Szállító76 #7843 üzenetére
Hát ez így nem igaz, mert nekem a onenál is van. Készülékfüggő.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
4Grider #6952 üzenetére
Nem mondtam, hogy ahhoz van köze. Csak érdekes, hogy tegnap óta így nem ment a telómon a volte, most kivettem, betettem másik telóba, majd vissza, és jó lett. És még ez az sms is jött ami akkor szokott jönni, amikor egy telóba először teszed be a simet (RCS csevegéssel kapcs).
-
Lackooo84
nagyúr
Voda VoLTE elment boré'....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
t.roby90 #5074 üzenetére
Nálam megoldódott, nemtom mi volt a baja, de azóta is hibátlanul megy a vowifi. De pl. olyan bug is volt, hogy bekapcsoltam a vowifit, egy pillanatra megjelent az ikon majd eltűnt, semmi mást nem csináltam csak betettem egy másik simet mellé és egyből ment ahogy kell.
-
Lackooo84
nagyúr
Vettem egy POCO M3 Pro-t, megy rajta a volt vowifi (voda, tkom, digi simjeim vannak), de van egy olyan idegesítő dolog, hogy egy idő után eldobja a teló a vowifit, ha leteszem, és egy idő után rénézek, már nincs rajta. Nyomok egy repülőmód ki-be-t akkor megint jó egy darabig. Ez valami xiaomi, ill. MIUI 13 betegség lenne?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kanyi51 #4803 üzenetére
Biztos nem nálad van a gond (simen aktiválva van)? Még nem volt a kezemben olyan Xiaomi teló, amin nem ment a Telekomos Volte/VoWifi (de a többi sem). Most van a családban Redmi note 10 5G, note 11, mindkettőn megy minden. A kapcsolók megjelenéséhez a két kódot kellett beírni ennyi. Ja, és ez lehet a wifi hálózat hibája is, amihez csatlakozol, ott is lehet beállítás probléma.
-
Lackooo84
nagyúr
OPPO telókkal mi a helyzet? Vettem egyet ajándékba unokaöcsémnek a médiában, és se a digi se a voda simnél nem jelenik meg se volte és se vowifi kapcsoló... ez most komoly?!
-
Lackooo84
nagyúr
Telekomnál 2 napja buziskodnak vmit, nem megy a VoWifi...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
radio100jozs #3733 üzenetére
Hála a jó istennek. Anno jól teleszarták a paneleket ezzel a fossal...
-
Lackooo84
nagyúr
Na akkor mindenki megnyugodhat a pcsába, nálam is megy mindkét telón.
-
-
Lackooo84
nagyúr
Mi a puni akkor csak nován megy az egész kócerájnál?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
zsolt501 #3494 üzenetére
Én közben megtaláltam, de nem hiszem, hogy az almákom menne...
-
Lackooo84
nagyúr
Most akkor konkrétan hol, melyik szolgáltatónál van vowifi peobléma?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Krisszalai #3300 üzenetére
Biztos sokan választanák a méregdrága ViLTE-t a VoIP szolgáltatásokkal szemben...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
imrus49 #3217 üzenetére
Annyi kiegészítés hozzá, hogy a vowifi csak az 1-es sim slotban megy, és csak a DIGI, a Telekomost sajnos egyik profillal sem tudtam életre kelteni, valamint nem támogatja a repülő módot. Van MIUI 11 pie rom (nem hivatalos), (én ezt használtam, szerintem a legjobb rom, akku is szereti) azzal megjelenik a státusz báron is a vowifi ikon rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest