Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szia!
Végül sikerült elintézni, hogy még előző nap este el lehessen kezdeni, így otthonról elindítottam, 40 perc alatt ment át a ~120 GB szóval nem volt vészes.
Sajnos a Veeam nem volt opció, mert nem volt (még) nekik. Egy db Dell szerverük van, amin futott ez a Windows. Kivittem egy másik szervert a raktárunkból ideiglenesen, arra virtualizáltam be, majd telepítettem VMware ESXi-t az ő Dell szervererükre, aztán egy vCentert, felvettem alá a 2 host-ot és átmigráltam a VM-et a miénkről a Dell-re. Lebontottam a mi gépünket, felraktam a Veeam-et arra Windows-ra és beállítottam a mentést egy NAS-ra. Lesz még pár VM létrehozva nemsokára, azért is kellett ezt megcsinálni. A host-ok közötti migráció még gyorsabb volt, kihajtotta fullra a gigabites hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest