- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van. A webes felületen a Devices résznél nincs is ott a pendrive. Mikor bekapcsoltam a passtrough-t, akkor kellett neki egy restart. A módosítást még lementette, de bármi amit utána módosítani már nem történik meg mert elveszíti a system disket. Másik gyanús rész az volt mikor maintenance módba tettem majd restart után nem abban indult el...
Nagyon nem akartam sokat tökölni vele. Szóval lehet ránézek a pendrive-ra, de ha nem látom a fényt pár percen belül akkor inkább reinstall mert az még kézi konfiggal is gyorsan megvan.
Viszont mostanában gondolkodtam raja, hogy áttenném pendriveról SSD-re. Viszont ha később átadnám a SATA vezérlőt akkor ott is ugyanez lenne? Úgy sejtem igen... Mert ugyanaz történik, csak arra vagyok kíváncsi van-e különbség SATA és USB kezelés között.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Éjszakai műszak
- Revolut
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest