Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Kicsit kioktatónak tűnt a válasz, a második kérdésemre meg nem is jött, mindegy ballábbal keltem

USB lan nem látszik a fizikai NICek között továbbra sem, de usb-s eszközként feljött a router vm-ben, nekem ez így pont elég wan portnak.Mellanox SR-IOV nem működik, de viszonylag jó sebességgel tudom használni.
4GB nagyobb file-t chome-ban fel tudok tenni ms böngészők alól nem.
Amivel gondban vagyok, hogy nagy fileokkal dolgozom, ezért a 10g kapcsolat a desktop és "szerver" között.
Munka VM(Windows 2016) Két 6TB 7.2 HDD lenne raid0-ban mentéssel(adatoknak), hogy nagyjából ssd sebességem legyen nagy méretben, az os ssd-n futna.
Csak b120i raid módban nem használ TRIM funciót, így az ssd hamar megadná magát, AHCI módban nincs raid0.
Még arra gondoltam a két hdd-t átadom direktben a Windows-nak és storgespaces-el csinálom a kötetet, de RDM inaktív minden hdd-mnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest