Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Leszedtem a Dell image fájlt. Ezzel is ugyanaz a helyzet a monitor oldalon. IPMI...nem oké. Persze futtattam az engedélyezést meg vártam, volt restart is. Újra engedélyeztem a szolgáltatást. Változás nincs sajnos...
Szóval úgy tűnik egyszerűen nincs megfelelő support a dell részéről erre a hardverre. A nagy kérdés, ezek után már csak az, hogy származik-e ebből valami hátrányom? (Azon felül, hogy nem látom a hőmérsékleti adatokat.)
Van értelme így a dell image-el továbbmenni vagy maradjak a eredeti vmware-nél?Annyi jó volt a történetben, hogy csináltam egy backupot a configról, és utána sikerült visszatöltenem. Viszont visszatöltéskor elszállt párszor hibaüzenettel. Elsőre nem értettem mi a gondja, de aztán kiderült, hogy a fájlnévben nem szereti a kötőjelet...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DJI topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest