Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem a VCP tesztek elenyésző részben mérnek csak tudást
Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje
Csak gratulálni tudok annak aki ezeket a baromságokat kitalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje