Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
VMWare Playerben miután elindítok egy Linux telepítést, alul ott a kis ablak, h telepíteni kéne a VMWare Tools-t.
Nyomtam rá egy OK-t, csinált is vmit, de kérdésem, h Linux alatt utána ugyanúgy terminálból kell, minden egyes virtuális gépen külön felrakni a Toolst, mint Virtualbox-ban a Guest Additions-t
Esetleg a terminálos dologra nincs vmi jó leírás, mert próbálgattam többfélét [link], de nem akart összejönni??
ha jól vettem ki a VD CD tömörített mappáját kell vhova kibontani és a .pl fájlt elindítani terminálból, de kicsit macerás...Másik, h van ez az "Easy Install", h bizonyos rendszereket, amiket felismer alapból így telepíti (pl. Ubuntu/ Kubuntu), csak ezzel az a baj, h nem lehet testreszabni a telepítést...a sima playerben ez meg sem kerülhető

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest