Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Na jó kezdem feladni, visszajött a memória hiba egy vm-et akarok elindítani és ezt írja:
Not enough physical memory is available to power on this virtual machine with its configured settings.
To fix this problem, increase the amount of physical memory for all virtual machines to 1733 MB or adjust the additional memory settings to allow more virtual machine memory to be swapped.
It is possible that native applications and/or services have locked down memory which could be preventing the virtual machine from launching. Shutting down unnecessary applications or services may free enough memory to launch this virtual machine.
If you were able to power on this virtual machine on this host computer in the past, try rebooting the host computer. Rebooting may allow you to use slightly more host memory to run virtual machines.
Miközben az erőforrás figyelő szerint rendelkezésre álló fizikai memória 4100MB, akkor mi a rák ez az 1733MB hogy annyira növeljem? Ezt most már úgy hogy eltávolítottam a 9.0.1-est és feltettem a 9.0-t, előtte meg általában 2800MB körülit írt, miközben akkor is 4100 körül volt a rendelkezésre álló.
A hyper-v-t is elnéztem véletlen egy 32bitesen próbáltam amiben ugye nincs benne maga a szolgáltatás csak a körítés, kezelőprogram, stb. Csak azokat engedte telepíteni, a 64esben továbbra is már fut egy hipervisor üzenet és szürke, úgyhogy azt sem javították a 9.0.1-ben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Hobby elektronika
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest