Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
DeusHun
üzenetére
Az a probléma, hogy ha nem a "Connect to a local server" opcióra megyek (amúgy ez az alapértelmezett), akkor kapásból kér jelszót is.
Meg nem tudom, hogy ehhez tényleg kell-e valamit szerverként is telepíteni (vagy ezt már alapból megtette a telepítő - bár amikor telepítés közben megkérdezte, akkor is arra mentem, hogy nem távoli szerverre csatlakozzon, hanem ezen a gépen csináljon mindent).
De megpróbáltam az "Enter the IP address or host name of the Converter server." is, itt próbáltam csak a felh. nevet ahogy írtad, de úgy is azt írja, hogy "A Password is requied.Beraktam az XP felhasználónak (ami egyébként nem pont a "János", hanem az ismerősöm teljes neve, vagyis jócskán hosszabb - de az XP Doc. and Sett. mappájában már ugyanúgy a "János" van - gondolom utólag lett átnevezve a felhasználó az XP-ben) egy jelszót próbaként, de így sem megy.
IP Address or name: localhost
User Name: csak a felh. nevet (rövid és hosszú), és előtte a tartományt is próbáltam.
Password: az általam az XP felhasználónak megadottat írtam be - valamit ugye be kell.Lehet hogy a 443-as porttal van valami gond ?
Ezt hogyan tudnám megnézni, valami port scanner pl. - hogy nyitott-e ?
Windows tűzfal továbbra is tiltva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest