Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani850430
csendes tag
Sziasztok! VB6-tal kapcsolatban lenne kérdésem. Szeretnék számokat sorba rendezni. Van egy listám(list1), amihez egy gomb segítségével véletlen számokat adok. Egy másik gombbal pedig szeretném növekvő sorrendbe rendezni őket. Arra gondoltam, hogy páronként összehasonlítom az elemeket és az elem indexét kicserélem. Az elméleti megoldásom, hogy egy változóba eltárolom a lista elemek értékét, és ezt egy ciklussal léptetem a listavégig. Egy másik változó lenne az indexek, ami szintén egy ciklusban futna. Ha a k-dik elem kisebb, mint a k+1-dik, akkor a k-dik elem indexe legyen 0. A problémám az, hogy nem tudom összekapcsolni az elem értékét és az indexét. De vhogy sehogy sem akar működni. Tudna vki küldeni programkódot, vagy van vmi egyszerűbb megoldás? Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest