- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani850430
csendes tag
Sziasztok! VB6-tal kapcsolatban lenne kérdésem. Szeretnék számokat sorba rendezni. Van egy listám(list1), amihez egy gomb segítségével véletlen számokat adok. Egy másik gombbal pedig szeretném növekvő sorrendbe rendezni őket. Arra gondoltam, hogy páronként összehasonlítom az elemeket és az elem indexét kicserélem. Az elméleti megoldásom, hogy egy változóba eltárolom a lista elemek értékét, és ezt egy ciklussal léptetem a listavégig. Egy másik változó lenne az indexek, ami szintén egy ciklusban futna. Ha a k-dik elem kisebb, mint a k+1-dik, akkor a k-dik elem indexe legyen 0. A problémám az, hogy nem tudom összekapcsolni az elem értékét és az indexét. De vhogy sehogy sem akar működni. Tudna vki küldeni programkódot, vagy van vmi egyszerűbb megoldás? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest