Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rolly

veterán

válasz hódmaci #1463 üzenetére

úgy látom senki se érti amit írni akartam :) ... ha a 4P csatlakozót meghekkelem és csinálok belőle 5P iparit a bedugás pillanatában fog leoldani a Fi relé... Mert a 4P-ben föld van (ha jól tudom 3P+F bekötést használnak itt) és ha ez bedugom Fi relé után akkor nem a nullán megy "vissza" az áram, hanem a Földön amit a Fi relé érzékel és egyből leválaszt... Nem?

"4P földjét és nulláját szétválasztom": itt nem írtam le elég részletesen mert azt akartam, hogy a 4P földjét osztom szét nullára és földre - ugye nulla nincs "csak" ez...

Még várom a képeket remélem lesz ott nulla is a 4P mellett mert csak van egy 220-as konnektor valahol. A vezeték keresztmetszettől fog függni, hogy mennyi A-t tudok majd használni a töltésre, szerencsére a három fázisú töltő 3x6-3x16A-ig tudom állítani, de még valószínű, hogy kelleni fog egy A típusú Fi relé + ha már ennyire hozzányúlok a szülőknél lehet kap egy túlfesz levezetőt is a 4P választót lehet kihagyom, mert a Fi relével le is lehet választani a töltőt úgyis ritkán fogjuk használni évi 10 alkalommal körülbelül....

Új hozzászólás Aktív témák