- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
troller
senior tag
válasz
kabelmania27 #121732 üzenetére
Szia, köszi a gyors választ.
ipv6-ot már évekkel ezelőtt, még az UPC-nél kikapcsoltattam, de ránézettem most is és ki van kapcsolva.
A modemem a UPC Connect Box, 2018 óta van meg, nem használok mellette más routert/modemet.
Egy switch van rádugva, mert az új IP alapú TV boxok miatt kevés lett a 4 vezetékes csatlakozási lehetőség, de az is meg volt már, amikor még működött az ABAS.
A laptoppal wifin szoktam felcsatlakozni, de mikor vezetékesen próbáltam akkor azzal is ugyanzt a hibát kaptam.
A hiba amúgy körzet szintű, több kollégám is mondta akiknek vodás, exUPC vezetékes netje van, hogy náluk se megy, kb. egy hónapja az ABAS belépés otthonról, addig mindegyikünknek ment. Városomban, szomszédos faluban se.
Modem jelszintjeit nem tudom hogy hogy kell megnézni, de most egyébként se vagyok otthon.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged