Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
Nekem CI+ kártyám van, akkor nekem miért nem jár jelentős árengedmény, hiszen számomra a Voda TV sokáig nem volt elérhető BOX hiányában, és most sem érek el mindent amit a boxos
kollégák??
Miért büntetnek azért amiért a sajátpénzemből beruháztam egy több 100 ezeres eszközre, ami jobb minőségben dolgozik mint amit ők adnának?? -
kezo0
addikt
válasz
cocka #122496 üzenetére
Nem a kéne szó nem volt érthető, hanem a „mer”. Mintha az általam írtakból csak következtetni lehetne erre. De közben magam is leírtam, hogy mennyire hiányzik a régi boxok eme funkciója. Szóval nem értem, de hagyjuk. A 2. pontban írtat sem értem, de azt is hagyjuk.
És a leereszkedő, kioktató hangnemet is, mert arra ugrok. -
Zoz
őstag
Lehet már előretekerni? Nem csak azt írja, hogy nem engedélyezett?
-
kezo0
addikt
válasz
cocka #122489 üzenetére
„20 mp-es előre- ill. 20 mp-es hátraugrás történik...
Mer ugye vissza kéne adni azokat a beállításokat, amik a régi boxokon alapból voltak.”Nem, éppenhogy nem adják vissza azokat. Írtam, hogy a régi boxokon mindenki beállíthatta magának, hogy mennyi legyen az előre- és hátraugrás időtartama. Itt meg most annyi történt, hogy az eddigi fix 30 mp előre- és 10 mp hátraugrás helyett fix 20 mp előre- és 20 mp hátraugrás lett. És nem változtatható meg. (Miközben az appokban továbbra is 30 mp-et lehet előre- és 10 mp-et lehet hátraugrani a lejátszásban a képernyő két oldalán koppintva… Az egységesség jegyében, ugye.
)
-
cocka
veterán
válasz
cocka #122489 üzenetére
De ezeket általában letojom, mert annyira nem idegesítő hibák, viszont az, hogy minden áram alá helyezéskor küszködni kell a bekapcsolással, az elég szánalmas.
Ugye papíron annyi lenne, hogy amikor megjelenik a led piros fénye, akkor vársz fél percet és utána a távirányító bekapcsoló gombjával indulna. Na hát ez az esetek kb. felében nem történik meg.
Ha esetleg mégse kell kihúzni, akkor is úgy indul el néha, hogy random összevissza nyomkodom a távirányító gombjait, hátha valamelyikre feléled.
-
cocka
veterán
válasz
kezo0 #122488 üzenetére
Nekem új mókákat játszik, amik eddig nem voltak.
Egyszer elment a kép az összes csatornáról, csak fekete volt mind és csak hang volt. Utána ki is kapcsoltam, mert amúgy sem kellett már.
Legutóbb meg: HDCP hiba LOL (de az meg úgy, hogy közben minden OK)
20 mp-es előre- ill. 20 mp-es hátraugrás történik...
Mer ugye vissza kéne adni azokat a beállításokat, amik a régi boxokon alapból voltak.
-
kezo0
addikt
Nem tudom, hogy ez a Vodafone TV box új firmware-jének köszönhető-e, vagy netán a szerver oldaláról történt változtatás következménye, de imént azt vettem észre egy felvett műsor visszanézésekor, hogy míg eddig a távirányító jobb pötty ill. bal pötty gombjainak (az OK mellett kétoldalt levő gombok) megnyomására a lejátszott anyagban előre 30 mp-et ill. hátra 10 mp-et lehetett ugrani, most ugyanezen gombok megnyomására 20 mp-es előre- ill. 20 mp-es hátraugrás történik... Mondanom sem kell, hogy így nehezebb lett a navigálás, szóval köszi, Vodafone!
(Most arról ne is beszéljünk, hogy az ezeréves Cisco boxon még egyéni ízlés szerint beállítható volt, hogy mekkorák legyenek ezek az ugrások...) -
gyemipapa
senior tag
Olvasom a rengeteg problémát az új Vodafonos rendszerről, modemről, boxokról, elborzadok.
Áldom az eszem, hogy nem engedtem a többszöri megkeresésnek, nyomásnak, maradt az UPC Connect Box, és a két duplatuneres felvevős Cisco médiabox. Semmi gondom vele.
Persze a net mikroszakadásai azért bosszantóak, de emiatt még nem váltok, amíg marad a jelenlegi helyzet. Amúgy nálam már akkor kihúzták a gyufát, amikor megszüntették az ingyenes email címet, mindenhol az lett megadva, volt vele meló, mire mindenhol átregisztráltam egy új gmailosra. -
spider23
senior tag
válasz
kavics #122476 üzenetére
Vodafone oldalra be tudok lépni minden további nélkül. Látom a TV internet telefon mobil előfizetéseket. Itt fizetem a számlákat stb. Viszont a tv.vodafone.hu már nem enged be különféle hibákat dob. Most pl ezt: (Nem sikerült az azonosítás. A fiók jelenleg zárolva van. (WA104)) vagy ezt: (Nem sikerült a bejelentkezés. Kérjük, próbáld meg később! (WA153))
Próbáltam a jelszó cserét, természetesen úgy sem megy. Nyílván így a telefonon sem működik a belépés...
Tróger egy szolgáltatás az biztos. -
Ledi
aktív tag
-
crok
nagyúr
Mondok jobbat: belépés után azt írja a rendszer hogy se TV, se Internet se vonalas telefon előfizetésem nincs.. de még VTV box-om meg modemem se
Mondjuk számlát se kaptam, ez igaz
Szóval hazamegyek megnézem.. megkeresem már a modemem ami cca. 6 éve van nálunk hogy ott van-e még a VTV box mellett
-
kavics
csendes tag
válasz
spider23 #122474 üzenetére
Szia!
Nem kell semmit cserélned vagy hozzáadnod.
Szerintem nem olyan bonyolult ez az egész
Először lépj be a vodafone.hu oldalon, ha sikerült, akkor ugyanazzal a felhasználó/jelszó kombóval a tv.vodafone.hu oldalon. Ha itt is sikerült. akkor ugyanezzel a letöltött app-ban is sikerülnie kell. Ha már webesen se ment, akkor mindenképp meg kell tudnod, hogy üzleti előfizetéshez jár-e a szolgáltatás. Ha igen, akkor esetleg még egy jelszócserét próbálnék, utána már tényleg csak ügyfélszolgálat maradt. Fontos még, hogy webesen, ha számítógép + monitorral nézed, akkor nem mindegy milyen a monitor illetve milyen kábellel vannak összekötve, ezt pontosan nem tudom, majd okosak megírják, mert én csak laptopon nézem.
Ami még a félreértés szokott lenni, az, hogy milyen eszközt használsz a tévézéshez (box, card....) az nem ugyanaz, amikor azt mondják, hogy 1 előfizetés egyszerre max 3 eszközön futhat. Ez utóbbi azt jelenti, hogy egyszerre használhatom a tévén, laptopon és telefonon, de ha egy új laptopon is akarom nézni, akkor már valamelyik eszközt törölni kell. -
spider23
senior tag
válasz
Adams84 #122473 üzenetére
"+ FilmBox Pro" meg ez sincs nekünk egyik előfizetésnél sem. Vagy az csak a TV HD Max hoz kell? Nekem ez sem egyértelmű.
A Vodafone TV mediaboxra én is gondoltam, hogy a meglévő Kaon Mediabox-ot ha arra cserélnénk akkor lehet hogy menne a dolog. Viszont ezt nem értem hogy akkor most ez ingyen lenne ha itt hozzáadom? -
Adams84
aktív tag
válasz
Adams84 #122472 üzenetére
Viszont a fenti feltételekből akár az is következhet, hogy Vodafone TV mediabox-al üzleti előfizetés esetén is igénybe vehető a Vodafone TV applikáció.
Szerintem nem teljesen egyértelmű a leírás, tehát érdemes lenne megkérdezni az ügyfélszolgálatot.
(Vagy ha van olyan fórumtárs, akinek üzleti TV előfizetés + Vodafone TV mediabox kombinációja van, esetleg megírhatja a tapasztalatait ...) -
Adams84
aktív tag
válasz
spider23 #122470 üzenetére
Igen, elképzelhető, hogy üzleti előfizetés mellé nem jár.
Ennyi találtam:
[link]"1.4. A Szolgáltatást kizárólag a Vodafone-nal a TV Szolgáltatás nyújtására létrejött, érvényes és hatályos Előfizetői Szerződés alapján vehető igénybe, amennyiben az alábbi feltételek teljesülnek az Előfizető TV szolgáltatására vonatkozóan:
• A TV szolgáltatáshoz tartozik Vodafone TV mediabox vagy,
• A TV szolgáltatáshoz nem tartozik Vodafone TV mediabox, de a TV szolgáltatást TV
Comfort/TV Premium/TV HD Basic/TV HD Plus/TV HD Max + FilmBox Pro
szolgáltatáscsomaggal veszi a Lakossági Előfizető igénybe, nem a monori 29-es körzet
rézérpáras hálózatán és van a TV szolgáltatáshoz tartozó érvényes My Vodafone Otthoni
regisztrációja valamint az Alkalmazás hozzáférését aktiválta a Vodafone TV applikáció
menüpont alatt.""2.2. Az Alkalmazást kizárólag személyes, magáncéllal lehet igénybe venni, szigorúan tilos minden üzleti vagy nyilvános célú felhasználás. Az Alkalmazás nyilvános vetítésre nem használható. Az Előfizető, illetve a Felhasználó nem teheti elérhetővé az Alkalmazást más, nem a Vodafone által üzemeltetett platformon."
-
Toth_Jani
őstag
válasz
spider23 #122470 üzenetére
Valamikor a WEB felületen lehetet aktiválni, de ma már nem lehet, nálam a mobil be van jelentkezve és néha működik is.
De múltkor felraktam a My Vodafone-t a mobilra, amihez új jelszót kért, azóta PC-n sem a régi sem az új jelszóval nem enged be.
Gyakorlatilag a Vodafone az óvodai programozó csoport, kibukott tagjait alkalmazza, ami meg is látszik minden rendszerükön. -
Adams84
aktív tag
Egy rövidebb átmeneti időszakban (amikor a Horizon Go és a Vodafone TV applikációk párhuzamosan futottak) volt az, hogy csak Vodafone box-al és QR kóddal engedett be.
Aztán a Horizon Go végleges kivezetésével megoldották, hogy MyVodafone felhasználónév+ jelszó párossal
is be lehessen lépni (tehát hogy a régi boxos és mediacardos ügyfelek is használni tudják a Vodafone TV appot. -
spider23
senior tag
Üdv! Kis segítség kellene a hozzá értőktől. Van 2 előfizetés 2 különböző városban.
Az egyik Üzleti tv prémium amihez van egy CI+ mediacard és a másik TV HD plus amihez Kaon media box van.
Kérdésem az lenne hogy milyen megoldás van arra hogy telefonon tudjak tv-t nézni mint régen a Horizon TV ahogy ment a UPC-nél?!
Azt mintha olvastam volna hogy ez csak Vodafone Mediabox-al megy és a myvodafone oldalon van olyan hogy további médiaeszköz hozzáadása 0Ft/hó. Egy újabb készülék hozzáadása valóban nem kerül semmibe? Ami lényeg lenne hogy nekem a CI+ kartya feltétlen meg kellene hogy maradjon. -
-
kezo0
addikt
válasz
MiZo1990 #122442 üzenetére
Kicsit félve, hogy mit rontok el, végül rávettem magam: benyomva tartott Service gomb mellett helyeztem áram alá a Vodafone TV boxot.
Felesleges volt aggódni, mert simán lefutott a szoftverfrissítés, így azóta már ezen a boxon is a legújabb (9600-as) firmware dolgozik. És igazad volt: minden egyéni beállítás megmaradt rajta, semmit sem kellett újra beállítanom. Köszi, hogy ezt megírtad, mert enélkül inkább nem fogtam volna bele a forced update-be.
-
Palace701
csendes tag
Amióta megtörtént a vezetékes és mobil összevonás , azóta a VTV box nem fogadja el 0000 PIN kódot . Azt írja hibás , majd 3 beírás után tilt 10 percre . Nem tudom így az eszközt újraindítani ill. Vodafone tv apphoz eszközöket hozzárendelni vagy törölni . Másnál is hasonló a helyzet ?
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, biztos volt már téma, van értelme otthon külön 2.4 és 5-ös hálózatnak vagy nincs?
A teló, mobilok, tablet mind mászik fel az 5-re, de az egyik mindig "kibérli" a sávot, ha nem is megy semmi rajta, másik eszközön nem lehet 20-30-nál nagyobb letöltést mérni, 500-as net.
-
cocka
veterán
Na egyre jobb. Csoportos beszedésnél a "ne csináljál semmit" eredménye az, hogy már a mobilszámlát sem vonták le augusztus 25-tel.
A következő vezetékes levonás szeptember 1-jén lenne, ha már az előző se történt meg, sok reményt ehhez se fűzök. Na így higgy a Vodafone-nak!
Ne csináljál semmit és megszívod. Ha csinálsz valamit, akkor se biztos, hogy nem.
-
Dzsekó
addikt
Ez milyen minőségű elosztó?: [kép]
-
LÁZ
addikt
Másnál vaccap a 13 kerben? Keszkenő kuka, ügyfélszolgálatosok kedvesek, de lfszt se tudnak sokadjára sem...se net se tv se semmi...parádé
-
zzola
titán
Elvileg ma jönnek hozzám áthelyezni a komplett vezetékes szolgáltatást.
CH7465LG-LC fehér modem van, az 500-as netre vállalható?
Kösz -
tasp
tag
válasz
kabelmania27 #122379 üzenetére
my vodafone oldalon hol? sehol nem találtam kerestem... végül írtam egy ticketet az ügyfélszolgálatnak
-
LÁZ
addikt
válasz
markknight #122437 üzenetére
Itt sztem kitart délig....
-
markknight
veterán
válasz
kabelmania27 #122438 üzenetére
Amennyiben nem jön egy szerelő és rángatja megy a kábelemet izomból, úgy szerintem minimálisra csökken a szakadás veszélye
-
kabelmania27
félisten
válasz
markknight #122437 üzenetére
Ha megírod, hogy milyenek a modemértékek meg tudjuk írni, hogy kell-e szakadástól tartanod.
-
markknight
veterán
Közben visszatért, szerencsére nem tartott délig
-
markknight
veterán
Megtaláltam ebben a táblázatban ami ránk vonatkozik: Untitled Spreadsheet (vodafone.hu)
Áramszolgáltató karbantartás
-
LÁZ
addikt
Bp 13ker keszkenő offos, se tv se net, reggel óta, jó, hogy a karbantartós listájukban 26.ára vagy mikorra van írva, mára semmi...
-
kezo0
addikt
válasz
markknight #122430 üzenetére
Szintén XIII. kerület, és minden működik. Akkor is működött, amikor írtad a hsz-t.
-
pjen
félisten
válasz
markknight #122432 üzenetére
Nálunlk van. 17. Ker.
-
zzola
titán
válasz
markknight #122430 üzenetére
Melyik város?
-
markknight
veterán
Másnál sincs net a 13. kerületben? Egyet gondolt és elment..
-
kezo0
addikt
válasz
gduck #122416 üzenetére
Ez a manuális frissítés az oldalsó Service gomb benyomva tartása melletti áram alá helyezést jelenti?
Kérdés, a személyes beállításokból mit felejt el a box egy ilyen műveletnél. Gondolom, az előre beprogramozott felvételek megmaradnak, mivel azok a felhőben vannak nyilvántartva. De mi van pl. az egyéni csatornasorrenddel ill. az általam elrejtett csatornákkal? Azokat újra be kellene állítani? És még mit? -
rekurzio
csendes tag
Akinek gondja van a sebességgel és társasházban él mindenképp nézze meg tetőn a kábeleket, vérrel verejtékkel kiharcoltam (olyan balhét csaptam az egész utcában lecserélték a kábeleket, mert mindenkit megkértem a környéken, hogy jelentse hibára és beijedtek) a régi napmegette kábelek cseréjét (2 hónap alatt sikerült is nekik, de javukra legyen mondva azonnal elismerték, hogy lógnak nekem kötbérrel) és a sokszor 20 megabitre leugró sebességből ez lett:
Tud ez a szolgáltató jó is lenni, ha egyszer rendesen karban van tartva (ez már az új szép fekete kábelemmel van modemig, megkértem a szerelőt, hogy modemig ez jöjjön és ne alakítsa át lakáson belül fehérre)
-
Csöves
őstag
válasz
kabelmania27 #122425 üzenetére
Köszi.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Alkalmazásban és a voda oldala szerint is minden számlám fizetve. Augusztusban még nem történt befizetés. Júniusban váltottam csomagot és hosszabbítottam hűséget.
Mi lehet a baj? -
Csöves
őstag
válasz
kabelmania27 #122423 üzenetére
Köszönöm.
Az ipv6 miért nem kell? -
kabelmania27
félisten
-
Csöves
őstag
A CB jelszót sikeresen elfelejtettem, reset nélkül megoldható valahogy a belépés?
-
mzso
veterán
válasz
kabelmania27 #122401 üzenetére
Ez már kevésbé szimpatikus. Az összefoglalóban van említve CI+ kártya, az már nem lehetőség?
-
Puro
aktív tag
Telekom most húzza errefelé az optikát ami szeptembertől elérhető papíron. Azt veszem észre, hogy a voda 500-as netje kezd visszatérni a UPC szintű sávszélre, megszűntek az ilyen 150mbites 12 órás időablakok. Elképzelhető, hogy valamit mókoltak vele, mert a konkurencia itt van?
Ez csak egy példa, 2 éve nem volt ilyen ebben az időszakban, de néha még a fele se.2022.08.27 21:58:40 427.9 Mbps
2022.08.27 20:58:40 425.7 Mbps
2022.08.27 19:58:40 442.6 Mbps
2022.08.27 18:58:40 471.7 Mbps
2022.08.27 17:58:31 489.2 Mbps
2022.08.27 16:58:31 471.7 Mbps
-
falabu88
aktív tag
válasz
kabelmania27 #122412 üzenetére
Igen, közben rákerestem a toldóra, mindjárt elugrok a Praktikerbe, ott elvileg van raktáron. A feltöltést sajna nem néztem, viszont talán még rosszabb is lett a csillapító kivétele után, úgyhogy visszaraktam. Még ennek a toldónak adok egy esélyt, ha nem jön be akkor marad a keddi technikus más ötletem nem nagyon van.
Még a modem és a tv közötti koax gyanús nekem, elég szar helyen jön át a szobába (ajtókeret felső sarkánál), és kicsit meg van törve. Viszont ha ez lenne a gond, akkor nem hiszem, hogy órákig jó lenne a kép..
Kérdés, a technikus újra húzza nekem a kábelt a modem és a tv között ha megkérem (akár kap egy kis lóvét zsebbe érte)?
-
kabelmania27
félisten
-
falabu88
aktív tag
válasz
kabelmania27 #122408 üzenetére
Köszi, a 6dB-s cuccot kivettem (a jelszint felment 11-13dBmV-re) holnap tesztelem, mert most épp pont jó az adás kb 1 órája.
A kábel el érne a tv-ig ami az elosztóba megy, de ugye ennek menetes a csatlakozója, nem olyan, mint az antenna kábel, ami a tv-be megy (ezzel lehet hatalmas marhaságot írok, de nem vagyok otthon a tv/koax kábelekben) F toldót hétfőn tudok venni, bár mióta itt lakok így ment a tv-be az antenna kábel, ezért futa miért mostanában van gond vele.
-
kabelmania27
félisten
válasz
falabu88 #122407 üzenetére
Ezek az értékek elfogadhatók.
Az antrinix feliratú osztót vedd ki, mert az üres kimenet problémát okozhat, ha nem ér el a tévé kábele az első osztóig akkor tegyél az osztó helyére egy F toldót, megpróbálhatod a kék színű osztó bemenetéről levenni a 6dB csillapítót hátha úgy megjavulnak a csatornák, az átkötés idejére áramtalanítsd a modemet. -
falabu88
aktív tag
válasz
kabelmania27 #122406 üzenetére
-
falabu88
aktív tag
válasz
kabelmania27 #122404 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
falabu88 #122402 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés.
Amennyiben megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
falabu88
aktív tag
Sziasztok! 2 hete hol jó, hol nézhetetlen a tv adás, Debrecen belváros. 6 év alatt nem nagyon volt gond vele. A net hibátlan.
Ma a Forma1-et android box-mindig tv appal néztem inkább, mert a vodás kábelen hulladék volt, utána most a loki-puskás még éppen elment, de voltak hibák.Kb ilyesmit kell elképzelni: [kép]
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, a mértek jelszintet, az elvileg a modemig rendben van. Szerintük így valószínű lakáson belül lehet a gond. Kgodre küldenek szerelőt.
Csak józan ésszel átgondolva, ha lakáson belül lenne gond, nem lenne az, hogy órákig, vagy akár 1 napig jó, utána megint szétesik a kép.
Jól gondolom?
Csatlakozókat ahol tudtam széthúztam, újra rögzítettem, de nem javult a helyzet.
Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest