Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
kelly416
veterán
Üdv mindenkinek. Az új felület (az új értékelési rendszer és a kevés olvasás) áldozatai lettünk. Egy fórumtárstól megvettem egy PS3 készüléket, de nem helyben, hanem a szomszéd településre mentem át érte. Mire hazaértem, már lezárta a hirdetést és nem tudjuk egymást értékelni. Van-e erre lehetőség utólag, vagy buktuk a dolgot véglegesen?
-
Jobb oldali Bejelentkezve dobozban találod az UPolás linket. Kattints rá, válaszd az Ingyenes UP fület, a lenyíló menüből válaszd ki a hirdetésedet és nyomj az UPolom! gombra.
Ha a Hirdetéseim adminisztrációja linkre nyomsz, akkor ott az Aktív hirdetések fülön megtalálod a hirdetéseidet, az Opciókra kattintva is megjelenik az Up lehetőség.
-
Régebben úgy volt, hogyha egy kategórián belül voltál és ott nyomtad meg az új hirdetés gombot, akkor automatikusan abba a kategóriába rakta először. Ezt nem lehetne megoldani így az új rendszerben is? Mert úgyis szétnézel a piacon, mielőtt felrakod a hirdetésed szvsz.
-
prmcsk
addikt
Valaki elmondaná nekem, hogy az új HA-n, hogy a lópéniszbe tudok upolni, ha már napi 5 lehetőségem van.
Egy a hirdetéseim közül. Itt mi után mit nyomkodjak, az up érdekében ?
Nyomtam én már mindent. Meg is találtam minden olyat, ami soha nem érdekelt.
Tvittelni meg búkolni egy kattintással tudok, de az alapvető lehetőséget nem találom.Bizonyára én vagyok a lúzer...
-
mrbig25
őstag
A hirdetés típusának /keres,-vagy kínál/ átállításával kapcsolatban privátban fel lehet keresni egy moderátort-hardverapródot vagy van ennek valami fóruma jelenleg? Mert ahogy látom ez már bezárt.
-
Livius
őstag
Hello!
Számomra nagyon hányzik, hogy az új oldalon a hírdetők nem tudnak publikusan látható email címet beállítani, mint a régi oldalon/fórum felületen a profiljuk adatlapjánál. -
doni11
tag
Köszönöm a moderátorok gyors reagálását.
és egy nagy UP! az új felületnek
Lehet nem itt a helye,de talán az apró rovatban szétlehetne szedni "Külső HDD (1,8"-3,5")" merevlemez hirdetést,mert sokan nem jelölik a fejlécen hogy hány "-os a merevlemez és nehézkes pl. az 1,8" HDD hirdetések megtalálása.
-
ch003067
addikt
Csak nálam van olyan probléma, hogy Aprón ha írom az üzenetet, akkor nem tudom rendesen mozgatni a felugró ablakot? Nagyítani nem tudom rendesen, illetve mozgatni fel-le, vagy jobbra barna se, mert a mögötte lévő hirdetés mozog csak.
*telefonon
-
macko20
őstag
Most találtam : vki keres egy kábelt /kereső hirdetés/ eladtam neki ,bodotság -------értékelést h tud adni?
A hirdetésnél nincs értékeld gomb...?
-
-
válasz
Zoli133 #1973 üzenetére
Pont a tartalom miatt nincs esélye vérpistikének, mert ha nincs tartalom, nincs miért jelenteni, nem is kell foglalkozni vele. A lényeg az, hogy meglegyen a lehetősége a rosszak jelentésének. Ez már önmagában visszatartó erő, nem is kicsit. Gondolj csak a hírekben bejelentett rendőrségi razzia-hétvégékre, amikor ennek ellenére szombat vasárnap egy rendőrt sem látsz az utakon. Próbáld megérteni
ezt a jelentem gombbal is. Az ilyen piti hülyék ellen szerinetm 100%-os módszer lehet
-
Winner_hun
félisten
Bocshavoltmár
10:52-kor jött üzenet hogy privátban is jön értékelésről infó*
13:06-kor kaptam e-mailt értékelés kezdeményezéséről.
Mivel most értem haza, most nyomtam a visszaigazolást. Viszont csak ekkor jött az első hardveraprós privát (19:26-kor) Nézem a Hardverapró adatlapját: A felhasználó túllépte a 24 órán belül küldhető privát üzenetek maximumát, ezért előfordulhat, hogy nem tud azonnal válaszolni! jujj* ha rendben megy a privátban való értesítés akkor is mindig jön majd e-mail? Szóval duplán? Ha igen akkor gondolom a ritkábban idelátogatók miatt. Lesz esetleg beállítás rá hogy e-mailben NE küldjön a rendszer üzenetet? Számomra (és valószínűleg sokak számára is) felesleges ezzel tömni a levelesládát.
-
Zoli133
addikt
válasz
SeniorTilla #1971 üzenetére
Azt hiszem Parci kellően lezárta a témát.
De röviden még egy ellenérv: Visszaélések. Tegyük fel, hogy megy ez a rendszer. Mi garantálja, hogy CSAk az ilyenek lesznek jelentve és nem Vérpistike fog random emberekt random dolgok miatt jelentgetni, amivel a Moderátorok/Hardverapródok gyanítom amúgy sem csekély terheltsége nőne felelegesen másrészről megint nem csak sértő/fenyegető privátok kerülnének ki.
-
HuMarc
veterán
Sőt, a "kedvencelt" Logoutos bejegyzések meg sem jelennek HA! alatt.
-
válasz
Zoli133 #1968 üzenetére
OK, értem és egyetértek vele én is. A privátok moderálását akkor tartanám jónak, ha olyanok hangzanak el benne, mint az én esetemben.
Tehát, ha valaki anyáz, akkor szólhatok egy moderátornak (jelentem gomb) akinek leírom a panaszomat, és felahatalmazom a probléma kezelésére. Nem vagyunk rendőrség, de az ilyenek már kimerítenek bizonyos BTK §-at is, simán fel lehet jelenteni azt, aki ilyen rágalmazást és nyílt fenyegetést ír, és meg is áll ellene a dolog. Nem tudom a vatera milyen jogszabályok szerint jár el, de ott minden privát üzenetet figyelnek a robotok, és ha pl. telszámot írsz, azonnal törlik.
Itt is lehetne az ilyen kirívó esetek kezelése miatt egy pontot betenni a szabályzatba, ami alapján a moderáció lehetővé válik, de csak indokolt esetben. Pl. ha valaki megnyomja a jelentem gombot és megindokolja, miért szeretné a másik felet moderálni/kitiltani, milyen sérelem érte, megfenyegették, stb. Csak ilyen esetben válna lehetővé a moderátoroknak a privát megnézése, gyakorlatilag az egyik fél kifejezett kérésére. Enélkül nem.
A felhasználó letiltása persze adott, de azzal még nincs megoldva a helyzet, mert máshol, mással ugyanígy megcsinálhatja.
-
válasz
SeniorTilla #1964 üzenetére
egyrészt vigyázz, mert ez személyes adat, nem adhatod ki!
másrészt tilts le a usert a privátoknál, és nem kapsz tőle többet semmit. mi sajnos nem tudunk eljárni az ügyben, nem nézhetünk bele. -
Zoli133
addikt
válasz
SeniorTilla #1967 üzenetére
Emlékeim szerint véltozás nem történt, csak nem volt elég egyértelmű a szöveg. Ami a kötelességek teljesítését érinti, az, hogy hatósági kikérheti a privátokat akkor belenézhetnek a modik. (Ugyebár erre volt az indok, hogy nem tudják úgy kimáolni a rendőrség számára, hogy nem látja, emiatt volt a szöveg is)
Tehát a privát továbbra is privát és hatósági kérésre adható csak ki a jelenlegi helyzet olvasottam alapján. De Parci vagy valaki Házigazda cáfoljon meg ha rosszul emlékszem. Tehát ezzel a rendszerrel erősen csorbulna a privát lényege.A mostani rendszerben meg letilthatd a felhasználót tetszés szerint, azzal is eg van szüntetve a problémád lényegében.
-
válasz
Zoli133 #1966 üzenetére
Eleve ki lett jelentve már korábban, hogy a privát nem privát többé, olvasd el az ide tartozó részt a PH-n. A felhasználás feltételeit meg lehet úgy szabni, hogy a privát is ellenőrizhető legyen, és a trágárság, stb. miatt szankcionálni lehessen.
Ez nem azt jelenti, hogy a modik mindenkinek elolvassák a levelezését, hanem pont a gázos esetek miatt - a normális tagok védelme érdekében - törölni, tiltani lehessen azokat, akik ilyeneket írnak.
Amúgy mondanom sem kell, hogy a fent említett delikvens nyilvánosan is sértegetett, tehát itt a kígyó a farkába harap valamilyen szinten.
-
Zoli133
addikt
válasz
SeniorTilla #1964 üzenetére
Persze azt a részt megértem, hogy valahogy szűrni kellene az ilyeneket. De a privát továbbra is privát, ha elvesztené ezen jogosutságát szerintem nagy csorbulása lenne a rendszernek. A jelentem gomb persze elmehet szöveg nélkül, de akkor meg bárki jelentgethet bárkit kb bemondás alapon, mert nem lehet igazolni/cáfolni az állítását. Ez visszaélésekhez vezetne erősen, a privátok "privátságát" nem kellene csorbítani innentől meg nem sok értelme marad.
-
Zoli133
addikt
válasz
SeniorTilla #1961 üzenetére
Tekintettel, hogy a privát nevéből adódóan is privát é csak hatósági kérésre veszti el magán jellegét, nem hiszem, hogy sok keresnivalója van a privátok közt jelentem gombnak.
-
hybrid26
tag
Egyszerűen semmi nem működik normálisan. A javascriptes ablakok meg sem nyílnak. Nem tudom uppolni a hirdetést, adminisztrációs pult nem működik. GoggleChrome-ot használok, a régi oldallal semmi gond nem volt. Ezen túl, lassan tölt be az oldal, feltéve ha betölt.
-
válasz
Peterhappy #1954 üzenetére
Tényleg jó lenne egy jelentem gomb a privátoknál is, volt már rá példa, hogy használtam volna. Jó visszatartó ereje lenne a névtelenség mögé bújó "bátor" felhasználók ellen, akik így üzennek csúnya fenyegetéseket, sértéseket, stb. Persze 99,99%-uk kamu, de az embert zavarja.
-
Köszönöm az eddigi újításokat,prímán működik a bejelentkezés,jó hogy megcsináltátok!
-
-
"Esetleg a privát üzenetnél? Talán még vissza is rettentene néhányakat. Mellette egy INFO gombra meg egy kisebb szövegdobozban esetleg felugorhatna/felvillanhatna, milyen esetekben használatos, mint pl. csalás, átverés, visszavont ajánlat stb."
Még annyival ki is egészíteném, ha az megoldható, akkor akár IP-re kiterjeszteni a "büntetést". Nem akarom elkiabálni (vagyis de, épp hogy szeretném), de úgy néz ki, egy általam árult cuccra ugyanaz az érdeklődő (más néven), aki pár nappal ezelőtt már elég csúnyán megszívatott. Ráadásul nem csak velem áll üzleti kapcsolatban, hanem egy másik eladóval is, aki szintén nem tudja elérni az érdeklődőt.
E másik eladó kolléga szavai alapján gondolom, hogy ugyanaz a két delikvens (de lehet, hogy ez csak kósza, téves feltételezés).Szóval az megoldható lenne, ha valakit valamilyen okból szankcionálnak, újraregisztrálni se tudjon vagy erre nincs esély, esetleg ez már most is egy működő dolog?
Üdv,
Péter -
lutdani
csendes tag
Üdv!
Tuti volt már a kérdés!
Szóval miért nem látom a hirdetésekben a hozzászólásokat illetve jobb oldalt azokat amihez én szóltam hozzá?
-
válasz
SeniorTilla #1952 üzenetére
Nem, ennyire kifinomult humorérzékem nincs; nem szoktam magamat jelentgetni, nem is figyeltem
Parci, köszönöm, köszönjük szépen!
Szerk: Esetleg a privát üzenetnél? Talán még vissza is rettentene néhányakat. Mellette egy INFO gombra meg egy kisebb szövegdobozban esetleg felugorhatna/felvillanhatna, milyen esetekben használatos, mint pl. csalás, átverés, visszavont ajánlat stb. -
válasz
Peterhappy #1951 üzenetére
nem is olyan hülye kérdés, mert saját hirdetésnél tényleg nincs, és most nézem, hogy a user adatlapján sincs. végiggondoljuk, hogy hol volna értelme.
-
válasz
Peterhappy #1951 üzenetére
A saját hirdetésednél nincs olyan, hogy jelentem. (Vagy vicc volt?
-
-
válasz
SeniorTilla #1949 üzenetére
Jelentsd
-
Tegnap átvert egy vevő innen a HA-ról. Megrendelt egy gépet ahogy kell írásban (2x is megerősítve), de átvétel előtt közvetlenül szólt, hogy mégsem kell. Anyagi kár nem ért, de az ilyen "vevőkkel" vigyázni kell, könnyen okozhatott volna kárt is. Van rá mód, hogy a tagot negatívan értékeljem, attól függetlenül, hogy nem vette meg a notebookomat? Illetve pont azért
-
ch003067
addikt
Nem lehet elküldeni aprón a pü-ket...
" hiba az üzenet elküldésekor "
-
válasz
SeniorTilla #1945 üzenetére
valószínűleg azt fogjuk csinálni, hogy 15 fölött fizetni kell majd, de lehet. viszont amíg nem csináljuk meg, addig egyeztess légyszi az apródokkal erről, nem akarom őket felülbírálni.
-
Sziasztok,
Köszönjük az új változásokat, szépen épül-szépül az oldal
Az előbb sajnos jelentenem kellett egy hirdetést és épp arra gondoltam, a hirdetés feladáshoz hasonlóan lehetne a karakterlimit 1500 leütés (1000 helyett), de végül még annyit sem engedett elküldeni, túl hosszúnak titulálta az üzenetem, kb. max 3-400 karakter lehet, amennyit engedélyezhetett.
Csak for info
Köszönettel,
Péter -
Nem tudom kérdezték-e már, ha igen, akkor bocs.
Van pl. 50 féle notebookom. Itt a PH-n csak 15 hirdetési lehetőség volt, ezért össze kellett vonni a típusokat egy hirdetésbe, ami jó is meg nem is. Máshol mindenhol külön vannak hirdetve a gépek. A vaterán is, de nagyon-nagyon bízok benne, hogy nem lesz a HA-ból vatera, mert akkor csak egy lesz a sok között...
Most már van lehetőségem, hogy meghirdessem külön mindegyiket, vagy marad a max. 15 hirdetés? Értékelésnél is bonyolítja a helyzetet a többgépes hirdetés.
-
Zola007
veterán
1st: Hardver -> Monitor -> TFT kategórián belül szerintem lehetne méret alapján kicsit jobban is felosztani.
A 21-30 col aránytalanul sok hirdetést takar és ez idővel egyre csak nőni fog, mert már alig vesz valaki 22" alattit.például:
14-17"
18-21
22-24
25 -Általában itt vannak a kategóriaváltások
2nd: gyártók közül hiányzik az ASUS
-
válasz
shankeesham #1941 üzenetére
persze, most írtam
-
shankeesham
tag
Még egy kérdés. Számomra fontos volt eladás, vagy vásárlás szempontjából, hogy kinek mennyi hozzászólása volt, illetve mennyire volt aktív a hardveraprón. Ezek a számok a későbbiekben átkerülnek az új rendszerbe?
-
válasz
shankeesham #1939 üzenetére
tudnak többen. egy ember egy hirdetést tud csak egyszer. tehát ha ugyanaz a user kétszer veszi meg a hirdetésben lévő készlet egy-egy darabját, akkor kapsz csak egy értékelést tőle. ne adj fel több hirdetést.
-
shankeesham
tag
Érdeklődnék, ha egyugyanazon termékből pl. van 3db, akkor azt mostantól külön egyesével kell meghirdetnem, hogy mindenki tudja értékelni vagy egy hirdetést többen is tudnak külön-külön értékelni?
Üdv, Tamás
ui.: Egyesével feltenni egy hirdetést az egy kicsit macerásnak tűnik.
-
Mercutio_
félisten
Megy az átjelentkezés nélküli átlépés a HA-ra és vissza a Ph-ra
-
törölt tag
Egyetlen javaslatom lenne! Vegyétek sötétebre a fejlécet! Nagyon rikít a fehér. Inkább legyen valami tojáshéj vagy bármi csak ne ez a fehér.
Tudom, hogy sok a munka de olyan jó érzés vissza menni a fórumba. Nyugtató sötétebb tónusok
.
Mondjuk ha már lúd legyen kövér. Mi lenne ha készítenétek 2-3 sablon, egyfajta tapétát. Akkor mindenki a kedve szerint változtatná a kinézetet.
Köszöntem!
-
Még ha értékelték is, azért az egy dologért amit eladsz úgyis midig egy újat raksz fel Ezt addig folytatod a te esetedben míg a fő hirdetésben 0 eladható termék lesz. Más esetében addig folytatja míg egy darab eladható terméke van a főhirdetésben és mikor eladja, akkor a főhirdetésben értékeli majd a vevő.
-
válasz
zoltan6 #1923 üzenetére
Te elolvasod amit írsz, mielőtt megnyomod az OK gombot? Vagy elolvastad azt amit linkeltem? Azt mondtam: Van egy főhirdetésed 30 csokival és te eladsz ebből egy csokit. Akkor csinálsz ennek az egy csokinak egy másik hirdetést és azt értékeli a vevő aki konkrétan meg is veszi, szóval ilyen szinten teljesen okés a dolog. És ez mellett megmaradt a fő hirdetésed és ott módosítod hogy már csak 29 csokid van. Itt hol van a törlés és az újra feladás?
-
Winner_hun
félisten
Oldal jobb alján Sitemap » - Oldaltérkép nem lenne jobb? A többi szöveg magyar...
-
-
Mercutio_
félisten
Parci : Ilyenkor azért beugrik a kerítés és az állatkert...
-
válasz
zoltan6 #1919 üzenetére
Szerintem elsiklottál valami felett. Egy hirdetésedet egyszer tudja értékelni Gipsz Jakab. De ha feladsz egy másik hirdetést akkor Gipsz Jakab mégegyszer tud értékelni téged. Nem attól függ, hogy értékelt-e már korábban, hanem hogy egy másik hirdetés legyen (azaz másik vétel). Szvsz ezért jó megoldás az, amit linkeltem, de mondd meg ha nincs igazam...
-
Sziasztok,
Szeretnék értékelni egy eladót, aki tudom, hogy nem fogja elfogadni az értékelési szándékomat, mert átvert. Akad továbbá olyan "kolléga", akinek napokon keresztül jegeltem egy árut, ez idő alatt tucatszor megesküdött égre-földre, hogy elviszi azt, majd másfél órát vártam rá hétvégén az Europark előtt fagyoskodva. Hogy lenne megoldható, hogy őt is értékelhessem; pláne úgy, hogy Ő esetleg rosszindulatból ne húzhasson le engem? Szeretném a kollégákat figyelmeztetni, hogy lehetőleg ne essenek abba a hibába mint én, ne bízzanak benne, ne jegeljenek részére.
Mit tudok csinálni azzal, aki (csere)ajánlatot tesz, majd mikor arra rábólintok kitalálja, hogy hát ez értékben mégsem az igazi és fizessek csak még rá 10-20K-t?
Elképesztő, de féltucatnyi negatív tapasztalat ért az elmúlt egy hónapban, főként az új rendszer életbe lépte óta - nem tudom van-e a kettő között összefüggés.
Szerk: Az első "kollégát" akit említettem, jó eséllyel a holnapi napon jelenteni fogom (ma éjfélig adtam neki haladékot, hogy visszafizesse a pénzemet), de ettől még nagyon szívesen értékelném is...
-
zoltan6
addikt
válasz
essexboy #1918 üzenetére
ez nem jó megoldás azoknak akik többféle cuccot árulnak,mondjuk én pld.processzorokat 30-40 félét,és vannak visszatérő vásárlóim.ez igy nem jó,hogy csak egyszer értékelhet egy vásárló,mert mivan fordított helyzetnél? ha a vásárló nincs megelégedve másodszorra valamivel? negatívot sem tud adni.
-
powergoku
tag
Nem tudok bejelentkezni mobilról.Nem továbbít.
-
molvany
aktív tag
Erre esetleg valami öttlet ?
-
molvany
aktív tag
Parci - nak : [link]
Tehát az rendjén van, hogy vásárolnak, gyülnek amik gyülnek nálam
De minden vásárlás, mégha ugyan az a vevö is, egy külön tétel, aminek gyakorlatilag semmi köze az elözöhöz.
Továbbá semmi garancia nincsen arra, hogy 5 vásárlás pozitív után, a hatodik is az lesz
Nem rajtam múlik, lehet a vevön sem, de annyi tényezö kihathat manapság.
Ebböl kiindulva, ha valami balul üt ki, a vevö már nem értékelhet.
Ez bárkinél, aki hasonló cipöben jár, mint én megtörténhet ( és vagyunk ilyenek ).Tehát ezen szerintem, ha nem is ma és nem is holnap, de a közeljövöben jó lenne elgondolkodnotok.
Mert ha még nem volt, de biztos lesz hasonló eset mint az enyém. -
Shanyy
csendes tag
Tiszteletem Urak!
Bevallom őszintén, siettemben nem olvastam el itt semmit, csak írok a hardverapróról linkelt "konkrét hibák bejelentése" rovatba. Egy hirdetés feladóját sürgősen fel akartam hívni, de az új rendszerben egyszerűen nem találtam a telefonszámát. Néztem a saját adatlapomat, ott sem. Egyedül az adatok szerkesztése menüpontban látom az extra adatoknál. A régi rendszerben létezett egy "E-mail és személyes adatok megjelenítése" gomb, az új rendszerben viszont nyomát sem látom. Ahhoz, hogy hardverapróról kiderítsem valakinek a telefonszámát, be kell írnom a nevét a prohardveres link után... Ha már egy lapcsalád, szerintem ezt meg lehet oldani minden további nélkül.
TL;DR: Hol a személyes adatok megjelenítése gomb? Ha nem csak én vagyok vak, és tényleg nincs, akkor legyen!
-
powergoku
tag
Engem az zavar hogy nem làtom a tagok eddigi üzleteinek szàmàt.Ami pedig elég fontos volt a megbízhatósàg szemponjàból.
-
SG3rg0
őstag
Bejelentkezést mikor vonjátok össze. Idegesítő hogy apróra külön be kell jelentkezni!
-
Ottó58
senior tag
Sziasztok!
Engem nagyon idegesít, hogy bejelentkezek az Apróra, megnézném az új hozzászólásokat és átvisz a régire, ahol újból be kell jelentkezni.
Ez miért van? -
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Egy kérdés: megoldható lenne, hogy ne kelljen külön bejelentkezni a PH! oldalára és a Hardverapróra? Tekintve, hogy ugyanazt a regisztrációt használja, így egyszerűbb lenne az egész. És az is jó lenne, ha az aktív apróhirdetések linkje elérhető lenne a PH! fórumán belül, ahogy régen is volt.
Persze ezek csak javaslatok, ha nem megoldható, azt is megértem.
-
és mégis mit tudnánk most csinálni? tekintve, hogy külön rendszer, nem tehetjük vissza a régit, nincs átjárás a kettő között. nem számítottunk rá, hogy ennyi hiba lesz, de most már nincs visszaút. viszont elég egyoldalúan látod a dolgokat, mert azért igen-igen sok újdonság is van az újban, azok meg azért most már hiányoznának, ha visszatennénk a régit.
ezzel együtt az új nem tökéletes, jaja. de remélhetőleg pár hónapon belül kb. az lesz.
-
Shodan
őstag
válasz
molvany #1891 üzenetére
Persze gyakorlatilag mindenre ez a válasz jön, csak azt nem értem ha valami ennyire nincs kész akkor miért kell csak azért is ennyire erőltetni.
Nem nekünk csinálják, hanem maguknak.
Én már nem is írok le semmit,mert arra gyakorlatilag az a válasz, hogy vagy csinálj jobbat, vagy nem kell idejönni, vagy ez most nem lényeges.
Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest