Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Jelentésnél az elküldés nem megy tab+enter kombinációval, mert a tabot egyszer megnyomva a mégse lesz kijelölve. Ezen lehetne változtatni hogy ne két tabot kelljen nyomni?
-
törölt tag
Üdv.
Személyes átvételnél miért nincs "Nincs" opció? És az ezer éves hirdetések lesznek majd valamikor törölve? Ezt lehet már kérdezték, csak elég nagyra nőtt közben ez a topik.
-
-
AtHoS
nagyúr
Az ingyenes UP-ok naponta mikortól reset-elődnek?
Az előbb akartam UP-olni a hirdetésem és látom, hogy:
"Ma felhasználható ingyenes UPok száma összesen: 4"Mivel úgy emlékeztem, hogy délután valamikor upoltam, így benéztem a Hirdetéseim adminisztrációja-ba, ahol az opciókat lenyitva látom, hogy:
"Utolsó UP dátuma: 2013-10-10 16:24"Szóval mikor is reset-elődnek az UP-ok?
Amúgy jelenleg egyetlen hirdetésem van csak
-
Cobra.
őstag
Valószínűleg a 2. lépés kimaradt, bár nem értem mi szükség van erre (mármint hogy külön kell aktiválni is a megírás és elküldés után).
-
Ha végigcsináltad a feladás második lépését (Hirdetés feladása) és mégis inaktív, akkor bug.
Ha azt hiszed, hogy végigcsináltad, de csak a Feladás folytatására nyomtál és utána bezártad az oldalt, vagy elnavigáltál onnan, akkor user error.A Hirdetéseim adminisztrációja linkre kattintva láthatod az inaktív hirdetésedet és aktiválni is tudod.
-
-
Cobra.
őstag
Az bug vagy feature, hogy külön aktiválnom kellett az új hirdetést feladás után?
-
Üdv
Második alkalommal vettem észre "érdekes dolgot"
A nagy átalakulás hevében van aki igen csak érdekes módját választja a pont szerzésnek főleg a pár hetes/hónapos PH társak.Első ízben egy 8-10.000-es használt forgalmi értékű proci kelt el 2.000Ft-ért az imént meg egy bontatlan huszon ezres értékű lap 12-ért.
Ezt nem azért említettem meg mert nekem még 1 pirosam sincs az "új rendszerbe" ha nem csak elgondolkodtató. -
válasz
Winner_hun #2388 üzenetére
feladás után pár napig új, függetlenül attól, hogy láttad-e, és nem, biztosan nem csinálunk személyre szabott új jelzést. úgy pláne nem, hogy még feladás szerint is lehet rendezni, ergo.......
-
Winner_hun
félisten
Az ÚJ jelzés fogalmam sincs hogy hogyan működik, de egy javaslat rá: legyen kattintható. Először ha valaki feljön az oldalra akkor legyen az összes hirdetésnél ott az Új felirat, majd mikor rákattint valaki akkor az addig feladott hirdetésektől tűnjön el a jelzés és csak az utána feladott hirdetéseknél legyen ott ismét az Új felirat a következő kattintásig. Csak bejelentkezett állapotban látszódjon az Új jelzés.
-
marinea2
addikt
válasz
Winner_hun #2386 üzenetére
Nem láttam még 1-et sem, csak rengeteg sok pirosat.
-
marinea2
addikt
Egyébként, valaki kapott már negatívat eddig?
Az új rendszer óta..
-
-
randras
veterán
Visszatérve az értékelésekre: azt átgondoltátok, hogy egy eladó egy hirdetését csak egyszer értékelheti vevő?
-
Midway
senior tag
Nem tudom elolvasni a pm-et (PHról). 503 hiba
A lista megnyílik, de egyiket sem tudom megnyitni. (régit se , újat se)
WIN7, IE10Hardveraprónál meg egyenesen ezt kapom: Privát üzenetek "Nincs ilyen üzenet."
-
xstyle
tag
Kedvencek -nél, ha egy hírdetés archivvá válik nem lehetne jelölni valahogy ?
Mondjuk fekete szivecskével, vagy mi'tom én.
-
-
válasz
verybigboy #2364 üzenetére
Linkelj konkrét hirdetést!
-
verybigboy
senior tag
Archív hirdetéseket újra aktiválva (meghosszabbítva) azok A. nem jelennek meg a futó hirdetések közt, B. az archív mappából nem kerülnek át az aktív mappába!
Természetesen a hozzászólásom építő jellegű akar lenni, nem szemrehányás!!!
Köszönjük!
-
marinea2
addikt
Az miért van hogy kb napi 3x nem lehet elérni a privát üzeneteket?
Nálam van csak így?
-
válasz
blackvinyl #2356 üzenetére
Archív hirdetések és ott kiválasztod a hirdetést, rányomsz a narancssárga Opciók >>-ra majd a Hirdetés státusza: után a lenyíló menüből kiválasztod az aktív-ot.
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Új hardveraprón nem lehet egy hirdetést követni, hogy jöjjön levél, ha hozzászólnak? Csak ha kirakom kedvencnek és ott pipálom be úgy tudtam megoldani...
Köszi: RR
-
molvany
aktív tag
Igen, elöjönne, mert eddig nem ez volt a koncepció ( ha nem tévedek ).
Nem is kimondottan az " fizetésel " van személyszerint a gondom. Ugyanis én most is " rendszeresen " vásárolom az UP - oktat.
Talán a tálalás az ami nem megfelelö. Néha elcsöppenek némi ........ valamik és hát, tessék rajta rágódni, mi is lesz ha lesz, mi lessz ha nem lesz stb. stb. -
-
verybigboy
senior tag
válasz
zoltan6 #2347 üzenetére
Egyetértek, ezen a téren nem érzem a pozitív irányba történő elmozdulást, ezt sajnos akárhogy is próbáljuk szépíteni visszalépés a régi rendszerhez képest ... és az igazat megmondva nem értem a miértjét!
Ahogy írjátok, sok értékes hozzászólás! van jó pár hirdetésemben, s most emiatt elveszítem azokat ... és ahogy látom nem egyedül én vagyok kinek ez problémát és nemtetszést okoz.
-
zoltan6
addikt
ez nem jó,hogy újból fel kell adni a hirdetést,ott a sok értékes hozzászólás alatta,ha valakinek elfogy valami cucca,később pedig érkezik,elég lenne csak aktívvá tenni,ígyis-úgyis ugyanúgy foglalja a tárhelyet.vagy legalább az archiválva feliratot úgy rakjátok,hogy ne takarja el a szöveget,ki lehessen menteni.
-
foglalkozunk a kérdéssel, csak közben hat másik kézzel hat másik dolgot kell csinálnunk.
mindenesetre nincs megkötés, bármilyen hirdetés hosszabbítható összesen kétszer. a régi rendszerből átvettek is. archív hirdetés viszont csak érvényességi időn belül tehető újra aktívvá, ha lejárt, lejárt. bármilyen rendszert is csinálunk, az újban le fognak járni a hirdetések, szóval bár értem, hogy ez néha zavaró, ehhez hozzá kell szoknia mindenkinek.
azon lehet változtatni, hogy mit, hányszor és hogyan lehessen hosszabbítani.
-
válasz
kuyarashi #2340 üzenetére
Rámész az adatlapodra, ott alul van olyan hogy Értékelése vevőként (1) alul meg rákattintasz a Szövegesen is értékelték (1 db) és ott kinyílik hogy ki értékelt negatívan. Ott van egy Jelentem gomb, ha arra rákattintasz, - akkor oda leírva azt, amit ide írtál - el tudod küldeni az üzemeltetőknek a problémádat.
(#2341) DRB Igen, jól értelmezted. De Parci fog tudni bármit is a dologra mondani (ő tudja csak megfontolni), ahogy írtam.
-
DRB
senior tag
válasz
essexboy #2338 üzenetére
Ha jól értem, akkor ha egy a régi rendszerből áthozott hirdetést nem hosszabbítok meg, az érvényességi ideje alatt, akkor semmiképpen nem lehet már visszaállítani, de az új rendszerben feladottaknál van esély orvosolni a figyelmetlenségemet?(úgy értem megfontoljátok a javaslatot) Mert ha igen akkor, oké, ami meg most véletlen lejárt, hát feldobom újra, mondom nem a pár kattintás miatt borult ki a bili, de ezt már leírtam.
-
kuyarashi
őstag
Én pedig azt szeretném tudni, hol lehet utánanézni, hogy mire kapta az ember a negatív pontjait.
Elméletileg vásároltam bútorokat. Lel. Értékelnem kellett volna, de meg sem vettem. 2 hét múlva állítólag megint megvettem. Persze a hirdetőnek is írtam, mondta, hogy bejelölte mindkétszer, hogy nem történt semmiféle adás-vétel. De attól nekem még ott a két fekete pont, ami előtte nem volt. Hardverapro üzemeltetőinek meg hol lehet írni? Eddig nem talált halló fülekre szavam.
-
"Szóval, akkor az lenne a javaslatom, ha nem jelent megoldhatatlan problémát, hogy az esetleg automatikusan archiválásba került hirdetéseket néhány napig még vissza lehessen állítani aktívba, akár áthozott, akár már az új rendszerben feladottról van szó, ha ez nem történik meg, akkor legyen ténylegesen archiválva."
A régiek semmilyen módon nem lesznek visszaállíthatóak, mikor még nem volt lekorlátozva én át akartam állítani aktívba, de a hirdetéseim csak eltűntek és nem aktiválódtak. Az archív hirdetések azért kellenek, és nem törlődnek ahogy te szeretnéd, mert ha probléma lesz később akkor van nyoma annak, hogy üzleteltetek.
Azt az opciót, hogy lehessen visszaállítani archívból az új hirdetéseket aktívba, majd Parci mond rá valamit.
-
DRB
senior tag
válasz
essexboy #2335 üzenetére
Hát nem tudom, nem igazán elégített ki a válaszod, sajnálom. Már csak azért sem, mert minden hirdetésem még a régiből került át, de mindegyiket lehetett volna hosszabbítani, tehát tök mindegy honnan van a hirdetés lehet hosszabbítani, csak sajnos lekéstem 10 perccel, igen figyelmetlen voltam, de talán ez nem akkor „bűn” amit ne lehetne orvosolni.
Igazából bocs, hogy fennakadok(bedühödök) ilyen apróságokon, de azt mondtátok, hogy jobbá, használhatóbbá, stb, szeretnétek tenni HA-t, illetve még azt is, hogy minden javaslatot fontolóra vesztek, foglalkoztok vele, stb, akkor tennék egy javaslatot.
Szóval, akkor az lenne a javaslatom, ha nem jelent megoldhatatlan problémát, hogy az esetleg automatikusan archiválásba került hirdetéseket néhány napig még vissza lehessen állítani aktívba, akár áthozott, akár már az új rendszerben feladottról van szó, ha ez nem történik meg, akkor legyen ténylegesen archiválva. -
A régi rendszerből áthozott hirdetéseket automatikusan archiválja a rendszer, mivel a régi hirdetések más rendszerben lettek feladva. Ha megint feladod, akkor 4 hét az alap érvényességi idő, amit meg tudsz hosszabbítani még kétszer 4 hétre. Azaz összesen 3 hónap érvényességi ideje lesz. Ezeket a hirdetéseket ha az érvényességi időn belül archiválod és mégis újra aktuális lesz, akkor újra aktívvá tudod tenni.
-
DRB
senior tag
válasz
Rhino666 #2329 üzenetére
Én is erre lennék kíváncsi. 10 perccel később léptem be HA-ra, mint ahogy lejárt a hirdetés, kicsit azért vicces ez az egész. Az rendben van, hogy szabjunk határt, ezer éves hirdetések ne legyenek fenn, de hát ott van az, csak a státusza változott, ezek után ha nem tudom visszaállítani, akkor minek van ott? Most akkor vagy legyen az egész törölve a fenébe(pár nap elteltével) és feladom újra, de így tényleg semmi értelme, ugyanúgy ott van, semmit erőforrást nem takarít meg, sőt emiatt(ha nem lehet visszaállítani) fel kell adnom megint ugyanazt, egy hirdetés dupla helyet foglal... Ráadásul még össze is keveredtem mérgembe, és feladtam újra egy egyébként még aktív hirdetést
, ha ez így marad én tuti többet nem hirdetek itt semmit. Nem a két mondat, vagy az egy kép, esetleg 5 hozzászólás miatt vagyok dühös, hanem a „logikája” miatt. Jobb mint a régi mi? pfff
-
válasz
verybigboy #2332 üzenetére
Átmásolod a hirdetésed, és a kommenteket pedig belinkeled mint további olvasnivalót.
-
kuyarashi
őstag
válasz
verybigboy #2330 üzenetére
Kb. 1 perc kimásolni a régi hirdetés szövegét és újra feltölteni.
-
verybigboy
senior tag
válasz
verybigboy #2327 üzenetére
Ez nem túl jó hír, sőt!
Ezt sajnos negatívumként tudom megélni, kár hogy ezt nem lehetett megoldani az új rendszerben!
-
Rhino666
addikt
Lejárt hirdetést szeretnék újra aktiválni, hogy megmaradjanak a kommentek és a hirdetés feladásának a dátuma.
Van valami módja?
-
válasz
verybigboy #2327 üzenetére
Újra fel kell adnod, mert a régi rendszerből áthozott hirdetés volt, és azokat nem lehet hosszabbítani. Ha most feladsz egy újat, akkor tudod kétszer 1 hónappal hosszabbítani majd.
-
verybigboy
senior tag
-
Üdv!
Az miért van, hogy egyes tagoknál nem látszódik dátum a "Legutoljára bejelentkezve" mezőben (pl.)?
És miért nem látható a hirdetők / felhasználók adatlapján a hozzászólásaik száma, mint a rendes PH!-s adatlapon? -
kuyarashi
őstag
Ilyen nekem is volt.
Egyébként egy hirdetésén belül a nevére kattintva kapsz egy profiloldalt, ahol megtalálod a "Jelentem, mint eladót" feliratra kattintva viszonozhatod kedvességét. -
stargazerhu
aktív tag
Hello,
Jó dolog az értékelési rend, de miért csak akkor lehet ha megvettem? Épp tegnap megegyeztem vkivel, hogy megveszek tőle vmit. Már időpontot is megbeszéltünk. Erre, miután 2 hónapja fent van a hirdetése, épp most sikerült utána órákkal egy barátjának odaadni. Szerintem ez nem teljesen korrekt hozzáállás. Persze értem, hogy az övé, de már megegyezett velem is. Az ilyet szívesen értékelném egy gyenge 2es alára de közben archiválta a hirdetést.
-
kuyarashi
őstag
válasz
verybigboy #2321 üzenetére
Szia verybigboy!
Nyomod hogy "Hirdetéseim adminisztrációja" -> "Archív hirdetések". Majd kikeresed a terméket a sorban; jobbról van mellette egy "Opciók" lenyíló menü. A "Hirdetés státusza" gördítősávban kiválasztod az "aktív" lehetőséget. (Valószínűleg majd meg is kell hosszabbítanod a hirdetést.)
Ha ezt már próbáltad, de nem ment, akkor újra hirdesd meg a cuccot!kuyarashi
-
verybigboy
senior tag
Olyan problémám lenne, hogy van pár hirdetésem, ami lejárt, és átkerült az archiváltak közé. Hogyan tudom ezeket a hirdetéseket onnan visszahozni és újra aktívvá tenni?
Köszönöm!
-
Kam1kaze
tag
Annak, hogy a telefonszámot direkt nem lehet látni (biztonsági okokból), nem sok értelmét látom, mert aki át akar verni valakit, beírja a hirdetésébe vagy profilján a bemutatkozáshoz és akkor máris látszik a száma, így privát forgalmat se kell lebonyolítania. (Nem kötekedésként írom, csak mint észrevétel.)
Pár nappal ezelőtt még nem volt kötelező a szöveges értékelés, elég volt a pontozás is. Ma már szöveges értékelés nélkül, nem lehet elküldeni (nem tudom, miért muszáj írni is). Egy * (csillag) megjelenik, annál a résznél, de sehol se írja, hogy kötelezően kitöltendő mező, sőt, az oldal tetején ez van írva:
"Mi róla, mint vevőről a véleményed? Értékeld!
Az űrlap tetszőleges része töltendő ki, kötelezően megadandó adat nincs!"Utóbbi mondat, ebben a formában, így már nem igaz.
-
válasz
dodopek #2315 üzenetére
Rákattintasz az adatlapodra és az értékeléseknél máris láthatod, hogy miért kaptál 5 pozitívot.
Korrekt információt adott a termékről? - igen
A terméket az általa ígérteknek megfelelő állapotban adta át? - igen
A megígért időben kaptad meg a terméket? - igen
Megfelelő csomagolásban kaptad meg a terméket? - igen
Ha problémád/kérdésed adódott a termékkel kapcsolatban, segítőkész volt? - igenVevőként pedig két pozitívot (vagy negatívot) lehet kapni:
A megállapodás szerint vette át a terméket? - igen / nem
Kifizette az előre egyeztetett árat? - igen / nemÚgyhogy ez így rendben van.
totya694: Ki is próbáltad? Ezekre a kérdésekre nem kell választ adni, csak bepipálni a megfelelőt. Ezen felül kell még egy rövid szöveges értékelést is írni, hogy tájékoztasd a későbbi vevőket.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy bug, vagy ilyen a rendszer, úgyhogy csak csendben kérdezek. Eddig egy ember értékelt, viszont 5 pozitívat kaptam. Átfutottam a leírásokat, de nem találtam erre utaló leírást(mea culpa). Ez így rendben van? Felvilágítana valaki?
Köszönöm! -
Alku szerinti árra Parci hsz-e illetve az 1 Ft-os hirdetésekről
-
SaGaIn
senior tag
válasz
Bjørgersson #2308 üzenetére
Sajnos kicsúsztam a szerkesztés időből még meg akartam jegyezni hogy ez az "alku szerint" sem szerencsés teljesen ugyanis rékerestem növekvő ár szerint a fél/teljes konfigú gépekre:
Egészen 2010 től kezdve felhozott 650+ hirdetést és az első 450 en csak "alku szerint" volt olvasható nem hiszem el hogy legalább egy irányárat nem lehet megadni vagy egy tág intervallumot már előbbi szerencsésebb lenne, De valahogy ki kéne küszöbölni hogy mindenki alku szerintre állítsa csak azért mert ár szerint növekvőben azt elől hozzza.
És így a 300.000 et érő kofig megelőzi növekvőben a 15.000 es mert "alku szerint" re van állítva.
UI: olvastam hoyg mostmár törölnie kéne a rendszernek a 4 hétnél régebbe uppolt hirdetéseket. ennek ellenére simán felhoz 2009 ben vagy 2010 ben uppolt hirdetést is. Ami már kicsit lejárt szerintem
-
SaGaIn
senior tag
Hello!
Két dolgot szeretnék javasolni a honpappal azon belül is a kersést megkönnyítendő dolgokkal kapcsolatban ami szerintem viszonylag könnyen kivitelezhető lenne.
1). örülnék neki ha a hirdetéseket nem csak városra hanem megyére is külön lehetne szűrni illetve meg lehetne adni hirdetésben ezáltal segítve a közelbe lévő vevő és eladó személyes találkozását. (szerintem sokunk preferálja a személyes átvételt és kp-ban fizetést)
2). Aminek még talán ennél is jobban örülnék ha mondjuk lehetne szűrni úgy a hirdetéseket hogy például csak a 1-2-3 hónapnál újabban feladott hirdetéseket szeretném látni növekő ársorrendben, vagy egy megyében.
Ez nagyon jól jönne ha például az ember nem egy konkrét dolgot keres hanem pl: Egy pci expesses videókártyát ami leglább 1GB os és közel van a hirdető tehát személyesen átvehetem. (mert pls sürgős lenne vagy bármi)
A városra szűkítés azért nem tökéletes mert sajnos sokan vannak akik egyszerre megadják az össze megyeszékhelyet és hiába listázom a szombathelyen vagy pl kecskeméten lévő eladókat olyanokat is felhoz amik pesten vannak vagy épp Baján.
remélem a javaslataim másoknak is örömet szereznének és nem lenne túl nagy munka megvalósítani őket
üdv: SaGaIn
-
Atocha
senior tag
Ezzel egyetértek.
Nekem is csak az új arculattal van gondom. Minden oké, minden funkció rendben van (a rovarok folyamatosan gyilkolva és javítva) szóval minden f@sza, csak ez a kinézet... Mint az osztriga bár tapétája!Ezt az egyet ha javítanák, akkor zsír lenne minden. Így csak 97%.
-
Vesa
veterán
Nagyon tetszik az új rendszer! Éppen ideje volt már...Gratulálok!
-
vjozsef
senior tag
Tisztelt Adminok!
A hardverapron megfenyegettek, kinek es hol jelenthetem? Termeszetesen a Rendorsegen kivul.
Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest