Hirdetés

2019. július 19., péntek

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

PROHARDVER!

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

***

pár fontos szempont, amit már tisztáztunk itt a topikban

***

Megkérek mindenkit, hogy a véleményének kulturált formában adjon hangot, és lehetőleg ne erőltesse azt. Ha egyszer elmondta, ugyanúgy látja és hallja mindenki, semmi sem változik, ha hatodszor is leírja (leszámítva, hogy szétesik ez a topik). Bár a "régen minden jobb volt!", "vissza a régit!", "ez nektek arculat?! ez egy hányás!", "ha ez a szar marad, én leléptem!" is értékes vélemények, de próbáljunk meg konstruktívak lenni. Abból baj nem lehet.

Jó, ha tudjátok: bő másfél éve próbáltunk meg átállni legutóbb egy akkor tényleg nagyon sok sebből vérző rendszerre. Azóta az egészet szétszedtük atomjaira, a közel négyezer kommentet, ami a rendszerről jött egyesével feldolgoztuk, végiggondoltuk és amit érdemes volt/lehetett, beépítettük. Az arculat főbb elemeit nem dobtuk ki a kukába, de gyakorlatilag minden részlete változott, a színösszetétel például a mostani Hardverapró egy alig módosított variánsa.

A másfél éves fejlesztés azt is jelenti, hogy bizonyos elemei az arculatnak, html-nek már most elavult, tudjuk. Menet közben ki is fogjuk kalapálni (html5, reszponzív, mobilbarát stb.), de mivel az új oldal több száz aloldalból áll, ezt már tényleg csak menet közben tekergetjük.

Ezt a topikot szigorúan moderálni fogjuk, anyázás, beszólás, padlón hangosan csapkodás és méltatlankodás törölve lesz azonnal. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet kritizálni az oldalt, ezért is van ez a topik, de mielőtt bárki ilyesmit tenne, megkérjük, hogy vegye a fáradságot és ismerje meg a logikáját, működését alaposan. Használja.

Már csak azért is, mert ezúttal tényleg igyekeztünk az utolsó csavarig végiggondolni. Hirdetések adminisztrációja, UP-olási rendszer, kiemelések, böngészés, keresés, minden új. Hajrá!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.