- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Könyörgöm, a hirdetések betűszíne legyen mér fekete, kifolyik a szemem egy hosszab böngészésnél, hogy halvány narancs árnyalaton barna betűk vannak. Tudom, hogy lesznek majd különböző styleok, de nehogy már fél évet kelljen rá várni, egy kódot kéne átírni és máris normálisabban nézne ki az egész.
-
na, végre jó hírek is kezdenek szállingózni!
-
zoltan6
addikt
öröm és boldogság,megérkezett az első vásárlóm az új hardveraprón
-
SimonYana
addikt
válasz
SUPREME7 #1467 üzenetére
Igen sajnos ahhoz képest , hogy eddig 15 hirdetés volt engedélyezve és napi 2× UPP , így jól le lett korlátozva 30-ról 5-re. Vágom én hogy ne itt adjak el mindent ingyé csak hát ..... na...
Már vettem volna 100 uppot , de azt sem lehet csak Paypal és sms. Nos nehogymár felárat fizessek azért mert kártyás fizetés még pihenőn! De addig is kénytelen vagyok beérni 5-el , ha nem vagyok hajlandó a mobilszolgáltató zsebét tömni! -
Zoli133
addikt
Mondom keress vissza elég jó érvek elhangzottak a hirdetés saját jogú moderációja ellen.
1. Valaki megnézi, majd leírja, hogy a hirdetett termék messze nem a hirdetett állapotban van, ezt ugye törölhetné a hirdető, holott nem igazán üzletrontásról beszélünk, hanem félrevezető a hirdetés.
2. Nem egy olyan esetet láttam, hogy hirdetés alatt realizálták az áldozatok, hogy bizony több helyre lett elküldve az adott eszköz legalábbis szóban ugyebár gyakorlatban meg semmi sem történt, ezzel ugye esetleges későbbi áldozatok megmenthetőek holott a hirdető törölhetné a lebuktató kommenteket. -
kjani18
őstag
-
válasz
kjani18 #1481 üzenetére
olvass vissza és légyszi ne várj választ, a rendszer fog választ adni. nincs energiánk vitatkozni, érvelni, senkivel, dolgozunk az aprón minden időnkben. ez nem szemétség, csak vagy ez, vagy az, és inkább az, mert fontosabb, hogy hibátlan legyen.
utalás egyébként lesz, sms-es fizetés is, de mindez már le lett írva többször is.
-
somé
őstag
Hogy mi jogos, azt nem a modinak kellene eldönteni, pl. én üzletrontásnak vélek valamit, a modi meg nem. De nekem nagyon szúrja a szemem, ott marad.
Nemrégiben egyik hirdetésemnél, ami alig 10 perce volt fent, máris jött egy abszolút oda nem illő, minden hozzáértést nélkülöző beröfögés, ami ez volt: "Na, ezen jót röhögtem". Nem szándékozok vitázni, sem időm sem energiám erre, hogy felesleges szócsatába keveredjek egy, mégcsak véletlenül sem vásárolni akaró valakivel, ezért kérdeztem a törlési jogot.Ezzel elég nagy teher és feladat kerülne le a modikról.
(Vaterán ez jól meg van oldva, ott azt jelentetek meg, amit akarok.)
Egyébirást a törlési jogot csak a hozzászóló posztolására értettem, tehát a saját esetleges válaszomra nem, megadva a jogot magamnak, hogy oda nem illő b@romságot én se írjak, ami ott marad, magamat jellemezendő....
-
bigbuda
aktív tag
Meg lesz oldva, hogy a hírdetéseket lehessen tényleges hírdetésfeladási sorrendbe böngészni? Mert engem speciel a már up-olt cuccok nem érdekelnek...
-
somé
őstag
Üdv!
Nem találtam, vagy csak nem voltam alapos, a következő a kérdésem: a hirdetésemben lehet-e (majd) szűrni a hozzászólásokat, azaz amiért eddig a moderátort "zaklattuk", üzletrontás, hasonló okok miatt, tehát van/lesz-e jogom törölni olyan hsz-t, ami nekem nem tetszik?
-
SUPREME7
őstag
Nekem annyi kérdésem lenne, hogy a kiemelt hirdetések száma van korlátozva? Úgyértem, hogy pl főoldalon ugyebár minden kategória kiemeltjei látszódnak. Ha van összesen 150 kiemelt hirdetés, akkor az összeset le kell görgetnem, hogy a "friss" hirdetéseket lássam? Nem akarok én is az apróddal példálózni, de nem lenne rossz mondjuk max 10 kiemelt hirdetést kiengedni, és random váltogatni mint a fent említett oldalon.
-
CyberJedi
tag
válasz
falaci2002 #1465 üzenetére
csatlakozom az előttem szólóhoz: irtó fontos, hogy a hirdető mobilszámát meg tudjam nézni, én utálok lassú priviket küldözgetni, "ki tudja mikor látja" alapon, a privinél be kell lépni a rendszerbe, hogy elolvashasd, az eBaynél ez nagyon okosan meg van csinálva, emailben látsz mindent, és arra válaszolva ugyanúgy bekerül a levelezésbe a válaszod, stb. Eleve nem értem miért nem tartalmazhatja a privi értesítő MAGÁT az üzenetet, ma már ez csigalassú megoldás, hogy be is kell lépni az elolvasáshoz.
LÉNYEG: kell a mobilszám kinézés, hogy GYORSAN lehessen vásárolni! Én utálok várni, nem érek rá, ha kell valami és ha ott a hirdető, akkor hívom, megyek, veszem, done!
légyszi ezt orvosoljátok!
-
falaci2002
tag
Üdv!
Nem találom az "E-mail és személyes adatok megjelenítése" opciót az új oldalon. Itt szoktam megnézni a telefonszámot, hátha van a hírdetőnek, mert sajnos nagyon ritkán adják meg a hírdetésben! Most nem tudom, hogyan tehetem ezt meg.
A sajátom megvan az " Adatlap szerkesztése" opcióban, de ez nyilvánvalóan másnál nem elérhető.
-
Mercutio_
félisten
válasz
SimonYana #1456 üzenetére
Én se, pedig véletlenül épp most ment el 2 régebb óta hirdetett cuccom, de pillanatnyilag nem különösebben érdekel
ott vannak a régi pirospontos topicok, ha valaki rinyál és nem elég az, hogy nem vagyok újonc belinkelem neki.
Ha ez se elég, akkor én is bizalmatlanra váltok és ha nem elég régi tag megmondom, hogy a hozzáállása miatt nem szeretnék vele üzletelniPersze, ha több hét után se megy majd az új HA pontosztási rendszere reklamálok, de az a pár nap és elvesztett piros nem "tétel".
-
Rivaul
addikt
Éjjeli kérdésre visszaugorva: Miért van zárva a pirosas topic s ha nem megy a rendszer akkor miért nincs addig is nyitva? Ez a folyton hangoztatott független rendszer érv ellen szól eléggé s hiteltelenné teszi az indokokat. Kérnénk a megnyitását legalább addig míg nem megy az új fix-en!
-
fi:zi'k
nagyúr
Kis kukacoskodás: nem a PH új, hanem a HA.
Nem csak egy több éves felhasználónak, hanem mindenkinek új. Folyamatosan dolgoznak rajta, lesz skin/design módosítás is, türelem.
---
A többieknek: tényleg ennyire nehéz felfogni, hogy nem lesz átemelve a régi pontozás? Ugyanúgy belinkeled mint eddig és mindenki látni fogja, hogy régi motoros vagy. -
tpeter77
addikt
eltüntek a pirospontjaim.
törölni lehet archívumból? Többen is kérdeztek egy rég eladott telóházról....
-
blaca83
őstag
Nem így értettem, elnézést...
A linken szereplő "értékelési-listát" tudom, hogy megmaradt.Az új felületen a név alatt lévő "értékelő csúszka" és a pontrendszer teljesen nulla.
Ide lehetne v.mi jelet rakni szerintem, hogy ez a "nulla" azért csak az új felület miatt van és az XY felhasználó viszont már "letett v.mit az asztalra". -
wesaaa
aktív tag
Szevasztok
hát szerintem az Új Ph-nak nem sokan örülnek.....egy több éves felhasználó most nagyon össze van zavarodva........
Lehetne a régi színe a weboldalnak legalább.... -
blaca83
őstag
Véleményem szerint is működőképes lesz csak meg kell szoknunk kicsit és ki kell várni amíg eljutnak a fejlesztők odáig a munkában, hogy "bug mentes" legyen.
Azt viszont fájó szívvel látom és nem is nagyon értem, hogy miért így lett megoldva:
-Mindenki 0-ról indul
-pirosak, pozitív vélemények teljes eltűnése
-Valamilyen formában miért nem lehetett feltüntetni, akár csak egy jellel / logo-val, hogy XY régi motoros és bizony nem kell tartanunk az üzlettől.A pontrendszer jó elképzelés, de a megvalósítás szerintem nem lett a legjobb....
-
kungzi
veterán
jelentem megkaptam a piros pontokat
akkor ez most nem egyből adódik hozzá a rendszerhez, vagy valakiknek aktiválni kell a fiókhoz?
-
SG3rg0
őstag
válasz
Fail3D! #1447 üzenetére
Biztos hogy sok időbe fog telni mire minden működni fog, és a felhasználók igényeire szablyák de mindenképp itt volt az ideje a váltásnak. Egy két baromi bosszantó dolog van pl: pirospontok nem áthozása, de sajna ez van. Én azt nézem, hogy foglalkoznak az oldallal, időt, gondolom pénzt ölnek bele ami egy idő után nekik is de nekünk is hasznot fog hozni. Türelem, bug mentes hardverAprót terem.
-
ezzel en is igy vagyok, van 1-2 funkcio ami tetszik, de 1-2 dologban meg kihereltnek erzem... tudom nem mindnenki igyenli a plusz infokat amik regen voltak de nekem sokat jelentett.pl feladas datuma upolas datum ki szolt hozza utoljara... mindezt a hirdetesek gorgetese kozben olvashattam.
-
SG3rg0
őstag
Én kezdem megszokni, jó lesz ez!
-
Chaser
legenda
válasz
Zoli133 #1440 üzenetére
Itt csak egy probléma van, amikor beesik egy új user. Eddig is ők voltak többségben madár szerepben, innentől kezdve hatványozottan. Egy eladás mért érne 5 pontot? Semmi logika nincs benne. Ez egyéb oldalaktól kopizott dolog, csakhogy náluk az értékelés száma egy, külön listában meg lehet nézni a részletes paramétereket. Ha valamit meg lehet oldani egyszerűen, nem értem mért kell túlbonyolítani. Ne kelljen már egy értékelés táblához külön szótár mit is jelent pontosan.
szerk: SimonYana: Itt sem kötelező...vagy adok vagy nem, egyéni döntés.
Kötelező csak úgy tudna lenni, ha adott cuccot listázna a rendszer, "le kellene ütni" és cseszegethetne amíg nincs értékelés. Ha most jóskapista csinál több nicket több különböző helyről, modik nem látják hogy egy személy. Csinál magának 25 pirosat aztán mehet a "business". -
SUPREME7
őstag
Na akit érdekel (bár már látom volt egy-két szemfüles aki már telepítette) lehet használni a kontárkodásomat.
A használathoz Stylish nevű kiegészítőre van szükség ami létezik Chrome, Firefox, és Opera alá is.
A kiegészítő telepítése után lehet telepíteni magát a skint.
[ SKIN telepítése ]
Értelemszerűen csak adott böngészőben változtatja a megjelenést, mobilról, más eszközről marad minden ugyanaz.
Csináltam egy logout bejegyzést, oda lehet szórni az okosságot, hogy ne ide legyen parciéknak szemetelve, gondolom így is elég nekik átfésülni a normális és kevésbé normális kommenttömeget
-
fi:zi'k
nagyúr
-
SimonYana
addikt
válasz
Zoli133 #1440 üzenetére
A régivel biztos nem , mert ott kértek 100-an mire megkaptam 25-öt!
Nem volt kötelező és önszorgalomból vállalta az aki ezt kezelte! Tehát ezt is köszönjük nekik!
Viszont Én sem értem miért 5 piros pont!
Ennél tényleg jobb lenne a vaterás +- értékelés. Vagy legyen pirospont az eladás és narancs a vásárlás , de csak 1pont egy üzlet! Miért 5-2 ??? -
bigbuda
aktív tag
Nekem személy szerint van több problémám is az új hardverapróval, a kissé átláthatatlanabb (bár ez azért megszokás kérdése is) kezelőfelület mellett, a legnagyobb gond nekem az, hogy a hirdetéseket nem lehet ugy rendezni, hogy időrendben feladottak jelenjenek meg, és a régi UP-olt hirdetések ne legyenek benne... Ha olvassa ezt egy modi, kérem továbbítsa az IT csapatnak, hogy orvosolják, mert sztem sokan mások se kiváncsiak a régi hirdetésekre, hiába up-olják
-
Chaser
legenda
Most látom, ennek így nem sok értelme van. Bejön cseles gyerek, elad pár szirsz@rt, 5 eladás után van 25 pontja? Utána meg kezdheti a lehúzást ha épp olyanja van, mert hát 25 "piros".
Ezt úgy kéne ahogy legtöbb helyen van, +/- aztán kalap, azon belül pár pontban lehet részletesen pontozni, áru minősége/csomagolás/megfelelt-nem felet leírtaknak/kommunikáció, ilyenek.
Egyébként már adtam/kaptam értékelést kb 2 napja de nem látszik.
-
-
SimonYana
addikt
-
tatabánya
senior tag
a bejelentéseket valaki figyeli? mondjuk az sincs rendben ha 4 feketét bevágnak kapásból mérlegelés és a sztori ismerete nélkül, de hogy az adatlapon cigányoznak, meg cigánytelepeznek és még mindig kint van az már bosszantó...
-
válasz
#92942848 #1414 üzenetére
nézz vissza 1-2 hónap múlva, hátha megváltozik a véleményed. ami meg a közösségek szétverését illeti, azért merem remélni, hogy lényegesen nyitottabban, értelmesebben és nagyobb tapasztalattal állunk a kérdésekhez. nem kell minket a hwsw-hez hasonlítani ebben a kérdésben, ők megölték a fórumukat.
a prohardver pedig már csomószor került "kés alá", fog is majd még, könyörgöm, ez legalább a tizedik arculatunk. amikor erre átálltunk, ugyanúgy toporzékolt az emberek egy része. most meg már ez a jó?
mindenesetre nem logikus döntés, hogy azért, mert nem tetszik az új apró elsőre és azonnal (pláne, hogy még bugos és kiforratlan), ezért inkább átnyergelsz a... hova is? én sajnálnám, ha lelépnél, legalább egy esélyt adj neki azzal, hogy nem elsőre és a legrosszabb állapotában ítéled meg végleg. pláne, ha még hálás is vagy nekünk az eddigiekért, legyen ez az én kérésem akkor...
-
mghltm
addikt
válasz
SimonYana #1416 üzenetére
tevedsz, sikeres uzlet eseten 5 pirosat kap az elado es 2 pirosat a vevo, bizonyitek itt
-
Hebehebe
tag
Még mindig nem láttam arra megoldást hogy az uppolt hirdetéseket ne lássam, hanem csak az újonnan feladottat.
Erre v.mi 5let v megoldás?
-
SimonYana
addikt
No kiderítettem! A rendszer csak a vevőket jutalmazza pirossal! Az eladóknak Ló .... a s....!
-
Zoli133
addikt
válasz
#92942848 #1414 üzenetére
A nem tetszik az új apró az OK, van pár ember így vele (szerintem a legtöbbjük pár hét alatt megszokja majd), csak azt nem értem miért fáj ha bejelentkezel oda is amikor PH!-ra belépsz? Nem használod akkor nem mindegy? Mert a többi user-nek bizony ez + kényelmi funkció.
szerk: hwsw-t szerintem nem a fórummotor, hanem a közösség nyírta ki.
-
törölt tag
válasz
Zoli133 #1407 üzenetére
Mert ez a hardverapró nem az a hardverapró amin én 1212 hirdetést eszközöltem,pár év alatt.
Iszonyatosan hálás vagyok az üzemeltetőknek az eddigiekért,de mint felhasználó nem fogadom el a megújult hardveraprós szabályokat illetve nem tartom fogyaszthatónak az új felületet.
Szerintem korrektebb lett volna kukázni régit és az újat meg 0-ról elindítani.
Persze ez csak az én véleményem nyilván az üzemeltető joga eldönteni mit tesz.Hosszabb távon ha a prohardver is kés alá kerül (egyenlőre azt igérik nem,de ez sem jelent semmit) akkor én
legalábbis elhúzok.
Értsd meg nem a negativitás beszél belőlem csak láttam már egy két lapcsaládot (pl hwsw) amit ilyen fórummotor apgrédek kivégeztek. -
Fancy-boy
addikt
Nekem csak annyi javaslatom lenne egyelőre, hogy érdemes lenne az UPP számát felvinni 6-ra.
Tehát legyen páros szám. Ha az embernek van 3 hirdetése, lehessen napi 2x UPP-olni mint régen.Egy hirdetéshez napi 2 UPP limit beállítása jó lenne, ha valakinek csak egy hirdetése van, akkor az 5 elég soknak tűnik.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
SeniorTilla #1396 üzenetére
Vesz pár száz forintos cuccot és ez se akadály
-
Tom77
csendes tag
Üdv.
Skin-t (skineket) szeretnék kérni az új felülethez.
Ez nem kellemes és átlátható
Kösz
T. -
Zoli133
addikt
válasz
nacsa69 #1405 üzenetére
Új értékelési rendszer, más szempontok, máshogy működik + ez most official, míg az előző erősen az unofficial kategória volt, máshogy is működött, ezért nem lehet áthozni a pontokat.
(#1406) zsivagooo: Mert rajtad kívül van másik kb 100 000 user akik szeretnék együtt használni? Egyáltalán miért zavar ha +1 helyre be vagy jelentkeztetve?
-
törölt tag
RIOS irta priviben:
A belépés átmenetileg le lett választva a lapcsalád többi oldaláról, tehát külön kell belépni a Hardverapróra. Ez nem marad így, csak addig, amíg kiirtjuk a belépést végző és szinkronizáló script hibáit.
Miért nem marad külön a hardverapró? Nekem személy szerint a megújult hardverapróra a továbbiakban nincs szükségem,ode sem bejelentkezni,sem azt használni nem szeretném...
-
válasz
antikomcsi #1400 üzenetére
jó, de azóta müxik króm alól rendesen, törölgetés nélkül?
-
ez van, nem sikerült hibátlanra. mindenki előbb szabad az út, hogy jobban csinálja, tényleg nem tudok erre mit mondani. kívülről nézve azért ez sokkal egyszerűbbnek tűnik egy ekkora rendszernél. "nevetségesnek", hogy úgy mondjam. hát belülről minden, csak nem nevetséges.
a kellemetlenségekért elnézést kérünk, azzal együtt, hogy nem érezzük úgy, hogy valami ritka hülye emberek lennénk, és rajtunk kívül bárki tudta volna jobban csinálni.
-
nacsa69
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy amióta átváltozott az oldal, azóta eltűntek az értékeléseim, miért nem láthatóak. Azt jelzi, hogy 0-0. Várom válaszotokat.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VoLTE/VoWiFi
- Politikai mémek
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest