Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Chris678
csendes tag
8 éve lelkes híve voltam ennek az oldalnak, de most már mindenkinek ajánlom felejtse el. Nem lehet normálisan keresni és hirdetni. Remélem minden régi tag itt hagyja és lehúzza a megújult rolót.
-
Morc001
újonc
Sziasztok!
A Hardveraprón be lehet valahol állítani, hogy ha privát üzenetem érkezik kapjak róla e-mailt, vagy magát az üzenetet megkapjam e-mailben? Ha nem, és nincs tervbe véve, akkor javaslatként fel lehet venni a listára
Morc.
-
Gardo
tag
Helló! A régi felületen kapott piros pontokat nem lehet jóváírni a megújult felületen az értékelések közé (pozitív & negatív)? Sokat segítene, ha kutatás nélkül is látható lenne az előélet.
Köszi, Üdv!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #2688 üzenetére
Hát, talán az előző megoldás jobban tetszett, de ez van, ezt kell szeretni. Köszi!
-
nesto
csendes tag
Sziasztok,
Remélem jó helyen járok....
Bankkártyás fizetéssel kapcsolatban (esetleg ha lehetne számlaszámra utalni.... wow de jó lenne..) kit kell / érdemes keresnem? Szeretnék kiemelni, UP-ot vásárolni, de paypal nem játszik és a fizetős sms-sem.Előre is köszi,
Üdv,
Attila -
Vasinger!
nagyúr
Be lehet állítani valahogy, ha hirdetésemhez hozzászólás érkezik, arról küldjön e-mail-t?
-
Ferenc26
csendes tag
�A hardverapró a kedvenc oldalaim egyike. Ezzel együtt krizálnám a designváltást. Használom már hetek óta, hátha letisztul, de nem vagyok vele elégedett. Az üzenet elé beidézett hírdetés linkje jó ötlet de layout és a design pocsék. Illetve okostelefonon közel van használhatatlanhoz az oldal a layeres megoldások miatt.
Összeségében nagy kár volt erre átállni. A kiemelési, fizetési rendszert a régi layoutba is be lehetett volna dolgozni jobban és ezzel addig várni amíg nem sikerül valódi előrelépést, igazi reszponzív design-t megalkotni és azt is szénnéoptimalizálni.
Az oldalon az előrelépés megkérdőjelezhetetlen csak sajnos az Egervári Sándori értelemben
-
Ha jelented az illetőt az adatlapján lévő Jelentem (mint vevőt) » gombbal, ott másold be a hirdetés linkjét és írd le a történteket (Ha kész a jelentés, és már csak az elküld gomb lenyomása hiányozna, akkor szólj priviben, és akkor én átállítom jegeltre a hirdetést). Nagyon előrelátó volt, hogy lementetted a hirdetést, ezért kétség sem fér hozzá, hogy az eladó volt itt a ludas.
A rendszert illetően: mi is emberek vagyunk, sajnos nem tudunk egy tökéletes rendszert csinálni, de törekszünk rá. Hogy is szokták mondani? Igen: Csak az nem hibázik aki nem dolgozik.
-
bzoley
veterán
Állítólag nem csaló, vissza akarja utalni a különbözetet.
És akkor minek van az értékelés gomb, ha nem lehet értékelni, ha az illetőnek talán nem tetszik. Így akkor mindenkinek csak pozitív értékelése lehet, mert ha rosszra számít, azt ilyen módon letiltja. Sehogy sincs értelme. Nem arra való az értékelés, hogy mások is képben legyenek az illető előéletének?essexboy:
Lehet, hogy csak rosszul emlékezett, nem tudom. De mint említettem, nem az eset miatt problémázok, csak példának szántam, hogy nem igazán úgy működik a rendszer, mint azt vártam. -
PHM
addikt
A hirdetést maga a hirdető tette lejárttá, azaz archiválta.
Márpedig, ha nem jelented, azzal lehetővé teszed, hogy másokat is becsapjon.
Ráadásul, amennyiben megalapozottnak találtatik a panaszod,
módot kaphatsz az utólagos értékelésre, amit szövegesen is megtehetsz.
A lényeg az végül is, hogy a csalók-ügyeskedők így gyorsan kipontozódnak. -
bzoley
veterán
És olyan szabály nincs, hogy nem lehet archiválni lejárt hirdetést?
Az illetőt nem kívánom jelentgetni sehol, nem is róla írtam, csak példa volt arra, milyen jól működnek a dolgok. Hirdetés módosítás, aztán bizonyítsd be, hogy neked van igazad, értékelés megakadályozása, stb. -
PHM
addikt
Megkerülhetetlen rendszer nem létezik, ez nem az oldalt minősíti.
A "Hirdetés jelentése" gombbal jelezheted a problémát.
De akár itt is felvetheted a problémát.
Egyébként szvsz azért archiválta a hirdetést az illető, hogy ne tudd
negatívan értékelni. Ezzel azonban nem kerülte el a következményeket. -
bzoley
veterán
Volt "szerencsém" ma kipróbálni az "új" HA-t. A véleményemet nem részletezném túlzottan, de a "csalódtam" nem az igazán ide illő szó. Egy rakás nulla.
Jelentkeztem egy 2500Ft-ért hirdetett termékre. Megbeszéltük, hogy én nem tudok elmenni érte, de valakit majd érte küldök.
Az illető felhívott, hogy ugyan megkapta az árút, de 3000Ft-ot kértek érte, mert annyiért volt meghirdetve.
Ellenőriztem, persze, hogy nem annyiért, gyorsan le is mentettem a hirdetést. Nem sokkal ezelőtt visszanéztem. Hirdetésben az ár módosítva, a hirdetés archiválva(nem tudom mit jelent), és természetesen nem lehet értékelni. Ez az új rendszer. A hirdető az egy dolog, de ezt a rendszer is támogatja. -
Konflikt
addikt
ha volt mar akkor sry.
ez a feature request fogalmazodott meg bennem. ha megvalosithato az popec lenne. tudom sok a melo, mar az is remek lenne ha a blacklog vegere tuznetekkoszi.
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
A hirdetéseim mind archivált állapotba kerültek, hogyan tudom újra aktiválni őket? -
h4xor
tag
Üdv
Azügyben lehetne tenni valamit, hogy a vevő is megírja az értékelését?
Ma már nem az első eset, hogy egy vevőm kezdeményezi az értékelést, én jóváhagyom és értékelem is, ezután pedig a vevő engem nem értékel...
-
fi:zi'k
nagyúr
Kerestem (lehet rosszul), de nem találtam a témában semmit.
Saját hsz-re miért nem lehet válaszolni HA-n?Illetve ha új sz-t írok, miért a legutolsó alá teszi ki a dobozt? Válasznál még megértem.
-
parkr
őstag
Ez biztos volt már párszor, és bocs miatta, de legyen inkább még egyszer:
Sokkal jobb lenne régifajta lapozósra visszaállítani a kommenteket, a mostaninál ha sok a hozzászólás, várni kell 1-2 másodpercet is mire egyáltalán megjelenik maga az oldal és ez elég idegesítő, a többi előnyét, pl. direkt linkelést, már meg sem említem -
eminem
tag
Hali!!!
Mikor lesz aktív az sms ? -
válasz
Winner_hun #2669 üzenetére
137-134 ezer volt az átállás utáni első napokban.
-
Konflikt
addikt
csak kivancsisagbol: az uj HA migralasa utan miutan a regi aprok kicsusztak (4 het?), mennyire csokkent az aprok szama / DB merete?
-
saby97
tag
válasz
Peter Kiss #2659 üzenetére
Valamilyen szinten tényleg nálad lehet a hiba, esetleg gyenge processzor?
Azt viszont el kell ismerni, hogy a betöltés tényleg lassú, optimalizálatlan
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok,
Az email címemet hogy tudom megváltoztatni anélkül hogy elveszne az accountom? a jelenlegi beregisztrált mailem már nem él, a jelszavam viszont nem tudom, emlékeztetőt hiába kérnék rá mert már megszűnt ugye a régi mailcímem, viszont mobilról nem tudok így belépni, és akárhogy nézelődtem az oldalon nem találtam kontaktcímet ahova írhatnék ezügyben. -
válasz
Peter Kiss #2659 üzenetére
Valószínűleg nálad lesz valami hiba, mert én eddig egyik eszközön sem találkoztam ilyennel. 20-30 aprót nyitottam most meg, teljesen jól megy minden, nem terhelődik a processzor.
Chromeban (jobb klikk egy üres részen, Elem vizsgálata) és IE-ben (F12) is vannak fejlesztői eszközök, amivel le tudod ellenőrizni az oldal elemeinek betöltési idejét. Nálam egy fül pikk-pakk betölt...Magnat: Mobilra még nincs teljesen optimalizálva a felület, erre is várni kell még egy kicsit.
-
Magnat
veterán
Hi,
Sorry, ha már volt szó róla de nem lehetne visszaállítani a Prohardver féle privát üzenetet küldő oldalt? Ez a lebegő ablak nem minden esetben szerencsés, mivel nem lehet scrollozni:
-
Peter Kiss
őstag
Észrevette valaki, hogy az új Hardverapró rommá terheli a böngészőt? Nyitottam 3 oldalt egyszerre, erre 75%-os processzorterhelés lépett életbe több (~15) másodpercig.
Böngészők:
Chrome, legújabb (Windows 7)
IE11 (Windows 7)
IE9 (Windows 7)Emellett tapasztalhatóan lassú, megnyitást követően várni kell kb. 3-4 másodpercet, hogy feléledjen minden, sőt, olyan, mintha darabonként építene fel mindent. Javascript optimalizálásra nem ártana kicsit odafigyelni.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #2618 üzenetére
Ezt az észrevételemet olvasta valamelyik illetékes?
-
Vasinger!
nagyúr
Ha egy hirdetést jelentek, mivel feketét szeretnék adni az eladónak, akkor annak mennyi az átfutási ideje? Szerda óta semmit. Kapok egyáltalán valami értesítést?
-
törölt tag
Csak egy gyors kérdés ha valaki ad meg telefonszámot a hirdetéséhez és nem lép be az oldalra már nagyon rég óta van e valami lehetőség a szám megszerzésére persze csak saját felelősségre csak hogy ne keljen várni addig amíg újra be nem jelentkezik?
-
Üdv
Link-et csak én nem tudok beilleszteni vagy ez az opció még késuzülőbe van az új HA-n?
-
Ha valaki feladásnál véletlenül keres típusúra állítja a hirdetését, abban az esetben tudunk segíteni, csak jeleznie kell az apródoknak (Jelentem gomb). Át tudjuk állítani a típust, de a fenti esetben ennek nem lenne értelme, hiszen a vevőből (aki amúgy keres) eladó lenne és 2 pont helyett 5-öt kapna (és fordítva a másik félre nézve).
Szerintem a jövőben ki lesz dolgozva erre is megoldás, hogy a keres típusú hirdetést is lehessen értékelni, bár ehhez az is kellene, hogy az eladó kezdeményezhessen értékelést. Majd meglátjuk mit hoznak ki belőle a fejlesztők...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2636 üzenetére
Megoldódott a hiba!
Az én böngésző tiltotta a felugró ablakokat.
/megj.: sose tiltottam/ -
Aha, ez volt az a listázási mód amit nem használtam, azért nem emlékeztem rá
Itt megvan, majd eldöntik a feljebbvalók (értsd: Parci), hogy belerakják avagy sem.
Telefonszámra még mindig Parci állásfoglalását tudom mondani, mert sok probléma volt a korábbi oldalon ezekből, és lényegében ezzel a felhasználókat védjük.
-
bacsis
Közösségépítő
gyerekek had kérdezzem meg hogy amik vannak hírdetéseim, a másik fél miért nem tudja azt értékelni? nincs ott az értékeld gomb a hírdetéseimnél, mit kéne csinálnom hogy ott legyenek?
-
LonGleY
veterán
válasz
PeeterssoN #2636 üzenetére
Mi lép ki? A hardverapró? Ott inkább böngésző-hibáról lesz szó. Így vagy úgy, szerintem elvétetted a választ vagy a topikot.
-
LonGleY
veterán
Na, ez a hozzáállás is igénytelen. Megnézném, hogy az adott mobil kijelzője mennyire karcos, de nem látom. Vagy mondjuk a tesztfotóit feltölteném, de nem, arra sem alkalmas. Lószart sem ér így az egész.
Amúgy az egész oldal egy retek lett. Látszik, hogy nincs mögötte UI-tervezés (pláne nem grafikus), csak olyan lett, amilyen. Ebbe a képbe végülis tökéletesen beleillik, hogy a képek is gány minőségben kerüljenek föl. A fórum is ezer éves, nem kezeli a feed-eket, nincs rendes témakövetés, csak topikok, meg az ömlesztés. Elavult szutyadék az is. Ez nekem, így 2014 hajnalán eléggé röhejesnek hat, hogy a végre bevezetett újítás nem igazán fejlődés... De legalább már pénz is kérhetnek érte, mert megnőtt annyira a felhasználói bázis és az arcuk. Ez az egész lényege...
-
M1k133
tag
válasz
essexboy #2617 üzenetére
Üdvözöllek!
A régi listázási mód hiányzik, amikor a hirdetés teljes szövege látszódott nagy "box" -okban, nem csak a hirdetés címe.Nem kellett a hirdetésre rámenni (mint a többi apróhirdetéses oldalnál) ,hogy lássam hirdetés teljes szövegét.Sokkal átláthatóbb, gyorsabb volt így megkeresni a megfelelő terméket. Ez nagyban különbözött a többitől amiért kimondottan szerettem idejárni , még ha nem akartam venni semmit is átlapoztam 1-2 oldalt , csak böngészésből...
Erre a fajtára gondolok : (elnézést kérek akinek a neve/hirdetése feltűnik) , már csak ezt az egy képet találtam a google-n amit fel tudtam használni... :
A telefonszámmal pedig annyi a baj, hogy aki nem használja a fórumot csak az aprót, az nem is tud , nincs lehetőség telefonszámot megadni, és egyszerűbb lenne ha meg lehetne adni , nem kéne megkerülni a hardverapro.hu-t és prohardver.hu -ra átmenni , ott megkeresni a felhasználót , stb, és a régiek is ha már régóta nem használják a fórumot, lehet eszükbe sem jut átírni az esetleges változásokat, stb.
Üdv,
M. -
LonGleY
veterán
Honnan tudjam én, hogy milyen kóddal dolgoznak? Majd ha kell nekik valami, szólnak. De leginkább utánanéznek, ahogy programozóknál szokás. Gyanítom itt nem a megoldás hiányzik, hanem direkt / igénytelenségből lett úgy beállítva, ahogy. Mert tény, hogy így ötöde akkorák a jpg-ek. Csak 2013-ban az efféle spórolás eléggé érdekes, még ha nagy forgalmú oldalról is van szó. o_O Egyébként cikkek esetén már több ízben szóltam, és küldtem is jobb tömörítési eljárással készült képet. Egyszerűen egy csomó embernek semmi szeme ehhez, pedig szerintem nem kell grafikusnak lenni hozzá...
-
LonGleY
veterán
Nem tudom miről beszélsz, JPG-vel és PNG-vel is ugyanezt csinálja. Mindegy, hogy mi a forrás, ugyanilyen szarra tömöríti. A lényeg látszik, bizony: az oldal készítői a minőségen akarnak spórolni. Foltos az egész, ezért még az is jobban néz ki, ha inkább semmit sem rakok be. Egy képnek nem az a lényege, hogy tömörítési hibákat nézzél rajta, meg pamacsokat... ez bárkinek feltűnhet, aki normális monitoron böngészik.
-
saby97
tag
válasz
LonGleY #2627 üzenetére
Hát igaz ami igaz... Ha csak png-ből jpg-be konvertálják, akkor nem romlik, mert ezesetben a program szerintem nem veszi figyelembe a harmadik paramétert, a minőséget, de már írtam olyan kódot, ami arányosan kicsinyíti le a képeket és ott hiába volt 90% a minőség, elég csúnyák lettek...
Egyébként meg szerintem elég jól kivehető még az a "roncsolt" kép is, a lényeg látszik...
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #2623 üzenetére
Összehasonlításképp: ilyen lenne magasabb minőségre állítva (a kép PNG, de a termékkép részen alkalmaztam JPG tömörítést, szóval nem cheat):
Inkább a feltöltendő méretet maximalizáljátok, ne pedig a minőséget vegyétek le ennyire, mert így hiába töltünk fel akármekkorában, a kis- és nagyképen is otromba lesz.
-
LonGleY
veterán
Elképesztően csúnya ez a JPG tömörítés:
És a nagy méret is iszonytatóan csúnya lesz az újrakódolástól. Kérlek, tekerjetek rajta, mert ez így okádvány! Talán ennyire azért nem kellene spórolni a méreten / jobb enkódert lehetne alkalmazni!
Ez így totál értelmetlen, nem lehet rendesen kivenni szinte már a formáját sem, annyira összekenik a JPG artifactok.
-
Jhonny06
veterán
Nem lehetne a régi rendszerből átemelni azt, hogy az irányár megadása nem kötelező? Szerintem ez elég általános és így muszáj valami baromságot odaírnom, ha nem akarok megadni egy konkrét összeget.
-
saby97
tag
Hello!
Hobby szinten programozok HTML, CSS, PHP (utóbbihoz társul egy kis MySQL tudás is) nyelveken, egy kicsit konyítok még a jQuery-hez is, de magát a Javascript-et még nem sikerült elkezdenem
A hardverapró keresője egy főnyeremény a vateráéhoz képest, sokkal hamarabb megtalálok valamit, ha konkrétan tudom a nevét, de például ha alaplapot szeretnék keresni és vannak kritériumok, akkor már nem olyan egyszerű, mert nem konkrét modelre keresek rá.
Alaplap keresésnél jelenleg ugye így lehet keresni: Alaplap -> Tokozás.
Az ötletem az lenne, hogy ezt kiegészíthetnék valahogy úgy, hogy alaplapon belül ne tokozások legyenek csak, hanem külön pontokban a
- Max. FSB;
- PCI-e foglaltok száma;
- Max. CPU fogyasztás;
- stb.Ja és az alaplapon belül szét lehetne választani az Intel és az AMD platformúakat.
VGA-nál egész jó, hogy szét van választva platformokra, de még ott is lehetne pontosítani a keresést memóriamérettel, vagy pl. hogy CUDA-s-e, persze ezt az nVida-n belül...
Remélem nem mondok nagy hülyeségeket
Persze ez kicsit megnövelné az adatbázis méretét, de a hozzá nem értőek, vagy csak kicsit hozzáértőek is könnyebben megtalálnának bármit.
-
Winner_hun
félisten
Hirdetés hozzászólásaiban tényleg nem lehet keresni vagy csak én nem látom a keresét?
Hozzászólást lehet majd valamikor linkelni?
E-mail értesítő meg lesz úgy csinálva hogy az utolsó hozzászóláshoz ugorjon? Egyszer már láttam a fórumon valahol ahol az utolsó oldal jött be mert ott nem friss.html volt, de ezt jó lenne kiterjeszteni az apróra is. -
Lexio15
csendes tag
Üdv!
Nemtudom, hogy az előttem szólók jelezték-e már ( nem volt időm végig olvasni minden hozzászólást ) de megoldható lenne, hogy az RSS feedben megjelenjenek a hirdetések képei ( már ha van épp hozzá csatolva ) és az árak is ? Szerintem sokkal informatívabb és használhatóbb lenne úgy a feed.
Köszi !
-
gyulaszu
senior tag
Helló,
van egy jegelt, "keresek" hirdetésem.
Le akarom zárni a hirdetést oly módon, hogy a Jegelt státuszból át akarom tenni Archív státuszba.
Ekkor kijön egy popup ablakban a következő szöveg:Biztos, hogy archiválod?
Még nem értékelték az adásvételt!
Az archív hirdetések a találati listákban nem jelennek meg, így elképzelhető, hogy a másik fél nehezen fogja megtalálni hirdetésedet, ha most archiválod. Ezért javasoljuk, hogy jegeld és csak az értékelés megtörténte után archiváld.Véleményem szerint ennek a szövegnek itt semmi értelme, mivel a kereső hirdetést jelenleg nem lehet értékelni. Mi is úgy ejtettük meg az értékelést, hogy az eladó feltett egy másik hirdetést, és azon...
Üdv -
Jelenlegi listázási módok, pontosan mi hiányzik ezek közül?
Telefonszámra itt a válasz
Pirospontra itt a válasz -
M1k133
tag
Sziasztok!
Nem nagyon szeretem az ilyen újításokat, ha valami több éve bevált akkor változtassuk meg.
De már minden újítást meg tudnék szokni, elfogadni (mást nem is tehetek, persze) , de egy dolgot nem lehetne a régiből visszakérni azt a részletes listázási módot, amikor a hirdetés szövege is látszódott, az volt a legjobb és teljesen egyedi volt a Hardverapró-ban , hogy nem ilyen listaszerű átláthatatlan mint minden többi apró oldal
(Apród, Expressz, Vatera, ebay , stb) .Esetleg még arra lenne valami egyszerűbb megoldás , ha az illető telefonszámát akarom megtudni?? Csinálni az új adatlaptípusnál egy telefonszám sort, nem minden esetben szeretem a levelezést, jobb szeretem legtöbbször azonnal felhívni az illetőt , így ezt nem tudom megtenni, ha nem írja bele a hirdetésbe...
A régi pontok nem igényelhetők át az új rendszerbe? Most lehet előröl kezdeni a pontgyűjtést, megbízhatóságot. (Több év becsületes üzletelés)Van erre valami megoldás, és másnak nem hiányzik??
Üdv,
M. -
Jocky
tag
Sziasztok!
Mi van akkor, ha én vevőként értékelést kezdeményezek, de az eladó nem igazolja vissza a Hardverapró által küldött privátot, mert tisztában van vele, hogy negatív lenne az értékelésem? -
válasz
PeeterssoN #2604 üzenetére
-
gban
veterán
válasz
Átmész a prohardverre, ráklikkelsz egy bármilyen felhasználóra (már ha nem látod a keresett illetőt sehol), és az url-ben beírod az általad keresett júzert az ott lévő helyére.
Ha volt privátváltás, akkor egyszerűbb, onnan nézed meg a profilját. -
PHM
addikt
válasz
A címsorban átírod a "hardverapro"-t pl. "prohardver"-re,
és a végére biggyesztesz egy ".html"-t. -
PeeterssoN
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudom egy felhasználó adatlapját megnézni olyan módban, ahogyan régen volt illetve ahogy most is megtekinthető amikor egy fórumban hozzászól?
Szóval erre vagyok kiváncsi, és nem erre!
Illetve szeretném ha vissza lenne állítva a keresőbe az a funkció, amikor több mindent keresek pl.: 4850; 4870; 4890 ...
Együtt keresse, mert most erre nincs lehetőség , szóval hadd ne kelljen külön - külön keresgélni. -
-
Zoli133
addikt
válasz
grabber #2601 üzenetére
Ezzel pont az üzletszerűen kereskedőknek kedveznénk nem? Hisz ők adnak el több terméket nekik van több értékelésük és azokat rakjuk hátrányba akiknek tudtommal az apró eredetileg készült azaz az átlagos usert akinek időnként van pár cucca amit eladna. Legalábbis az én meglátásom szerint.
-
Hello!
Javaslat: Lehetne pozitív értékelések alapján rendezni?
Indoklás: Ha nem az ár a fontos,hanem a megbízható eladó,akkor olyantól venném meg akinél több értékelése van,emiatt őket látnám előrébb a felsorolásban.
Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Metal topik
- Tőzsde és gazdaság
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest