Hirdetés

Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Sziasztok,

    Szeretnék értékelni egy eladót, aki tudom, hogy nem fogja elfogadni az értékelési szándékomat, mert átvert. Akad továbbá olyan "kolléga", akinek napokon keresztül jegeltem egy árut, ez idő alatt tucatszor megesküdött égre-földre, hogy elviszi azt, majd másfél órát vártam rá hétvégén az Europark előtt fagyoskodva. Hogy lenne megoldható, hogy őt is értékelhessem; pláne úgy, hogy Ő esetleg rosszindulatból ne húzhasson le engem? Szeretném a kollégákat figyelmeztetni, hogy lehetőleg ne essenek abba a hibába mint én, ne bízzanak benne, ne jegeljenek részére.

    Mit tudok csinálni azzal, aki (csere)ajánlatot tesz, majd mikor arra rábólintok kitalálja, hogy hát ez értékben mégsem az igazi és fizessek csak még rá 10-20K-t?

    Elképesztő, de féltucatnyi negatív tapasztalat ért az elmúlt egy hónapban, főként az új rendszer életbe lépte óta - nem tudom van-e a kettő között összefüggés.

    Szerk: Az első "kollégát" akit említettem, jó eséllyel a holnapi napon jelenteni fogom (ma éjfélig adtam neki haladékot, hogy visszafizesse a pénzemet), de ettől még nagyon szívesen értékelném is...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák