- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
vz12
tag
Teljesen egyetértek, a sorrendből hiányzik a "feladás dátuma" szerinti rendezettség (oda-vissza), az "idő" az jelen esetben egy nagyon pongyola, pontatlan kifejezés. A hirdetések sorába is jó lenne betenni a feladás dátumát, hogy ne csak egy felesleges kattinttás után derüljön ki, hogy "jól emlékszem, ezt már olvastam, és akkor sem kellett". És ezzel összefüggésben természetesen kérnénk szépen az óra+perc adatot is (ahogy eddig) az adatsorba kiírni, láthatóan ez az adat is el van tárolva.
A hirdetési "grid" sorainak magassága szerintem túl nagy (a betűméret is), így sokat kell scrollozni, illetve mint már említettem, kattintgatni is. Nem mindenki időmilliomos ...
Amúgy a "lényeg" ebben a dizájnban nagyon beleolvad a háttérbe, a színvilág miatt így összességében nagyon-nagyon szem- és agyfárasztó módon lehet kibányászni az információkat, ez eddig nem volt így, a régi rendszert én ebből a szempontból példaértékűnek tartom. A változtatás, a "modernizálás" alapvetően nem baj, de ne hátrafelé lépkedjünk már, ha lehet. -
Orion82
tag
Nem tudom, hogy kérdezte-e már valaki, de az eddigi összegyűtött pirospontokat áthozzátok az új arculatba? Jó lenne, ha nem vesznének el
Továbbá a hozzászólások sincsenek meg...
-
marec1122
senior tag
na sziasztok!
egy kérdés amit már felvetettem annó amikor a fejlesztés elindult. ha én egy konkrét városban akarok keresni pl Győr akkor el tudom e valahogy érni azt hogy CSAK ezt a várost mutassa és azokat a hirdetéseket amibe az össze város megjelölte az eladó(bár jó ha egybe van lehetőség személyes átvételre) azokat ne.
-
koii
tag
Sziasztok!
Lehet ,hogy csak nekem hiányzik a hirdetések listázásánál az az opció, hogy az újonan feladott hirdetések kerüljenek legelőre és ne csak az uppoltak szép sorrendben?
Az a jelzés hogy "Új" nem elég a részemre.
Én szeretek böngészni mindenben, és amit láttam már nem szeretném húszszor átlapozni.
Köszi !
K.István -
válasz
essexboy #1093 üzenetére
Nekem nagyon tetszik az új felület. Már béta állapotban is szimpatikus volt, így persze nem ért annyira az újdonság erejével. Az UP-olás lehetősége sztem bőven elegendő (mondom ezt úgy, hogy néha sok kacatot is felnyomok, de akkor is elég).
Ha látok olyat, amit nem tudok megszokni, jelzem, de addig is köszönöm a munkátokat.
-
Sasos
senior tag
Nem tudom említették-e már, de...
Esetleg a "gyártó" kategóriák bővítéséhez lehetne nyitni majd egy topikot (ha már bugtalan a rendszer és lesz rá idő), ahol kérhetné az emberfia, hogy egy modi esetleg bővítse a listát. Mert amíg a Hardver-->Processzor-->775 alkategóriában kiválasztható az Intel (csak ő gyártott 775-ös tokozással), addig a szerver ramok esetén a nagy brand gyártók kimaradtak (Pl.: IBM, HP, Fujitsu, SUN).
Tudom, hogy ők nem is gyártanak ramokat, de a hardveraprón elvárna ennyi opciót az emberfia, mert biza IBM masinába én is szívesebben teszek IBM címkés ramot. Viszont ha valaki most IBM ramot hirdet, az vagy nem jelöl meg gyártót, vagy a memória tényleges gyártóját adja meg.
-
Orion82
tag
1. Csatlakoznék az előttem felszólalóhoz. Szerintem is túl éles a kép. Lehetne egy kissé árnyaltabb a téma. Este a monitor, ezzel a háttérrel bevilágítja a 30m2-es szobát
Nem valami nyugtató a kontúr. A legtöbben szerintem du. este PH-nak, munka után. A fáradt szemnek meg igen csak rosszul esik ez az erős fény.
2. Ugyanakkor engem zavar az, hogy az apróhírdetések közé reklámsorok vannak berakva. Értem, hogy kell a támogatás, de akkor legalább más háttérszínnel jelöljétek azokat, hogy átláthatóbb legyen, hogy melyik-melyik.
3. A hírdetéseken belül lehetne nézettségszámláló. Apróság, de hasznos szerintem, mert így látja a hírdető, hogy érdemes-e változtatni a hírdetésén, vagy sem.
Egyenlőre ennyi
Köszönöm a lehetőséget!
Üdv, O.
-
sera7
csendes tag
Amin változtatni kellene, hogy az alap háttérszín ne fehér legyen. Egyszerűen kivilágítja a sok fehér a szemem. A régi kinézetben pont azt szerettem,hogy kellemes szemsimogató olvashatóságot biztosított.
A többi megszokás kérdése.
-
törölt tag
én már meguntam, és még sokan mások is, úgyhogy az elégedetlenek nagy része már nem is ír ide.
on: egy érdekes "hiba": monitort keresgélés közben szembesületem azzal, hogy mennyire nem jó, hogy a kép torzítva jelenik meg, mert így minden monitor wide-nak tűnik, pedig nem is az, pl.:
http://hardverapro.hu/apro/philips_190s_elado_hasznalt_de_tokeletes_monitor
(persze ha rendesen fel lenne adva a hirdetés, neadjisten bele lenne írva a monitor felbontása, akkor nem lenne ez a gond, csak hát...) -
Hebehebe
tag
Egy kérdés.
Régi PH-n beállításoknál volt olyan, h mi szerint mutassa a hirdetéseket. Volt olyan h feladás szerint, és akkor az uppolt hirdetéseket nem rakta be (ugye ha elsőre nem kellett akkor ha 5x látom egy nap akkor se fog kelleni) engem most is zavar hogy szinte ugyan azokat a hirdetéseket látom egész nap
Vagy esetleg olyan szűrőt lehet csinálni h megadom h milyen kategória érdekel és csak azt mutatja, kb mintha minden frissítésnél keresnék de nem csak 1 termékre hanem mondjuk eszköz, típus, márka egyszerre.
ui: most nem tudok belépni pl, cookie-k törölve vannak, tegnap működött
-
Malachi
addikt
olvasgattam az észrevételeket, és több dolgot őszintén nem értek:
- miért követelik, hogy a pirospont rendszer integrálva legyen, mert eddig is úgy volt - mikor ez nem igaz. eddig is linkelték, ezután is úgy marad.
- miért nem fogják fel, mit jelent az ingyenes, és fizetős oldal közötti különbség. a rendszer úgy van belőve, hogy a valóban egyéni eladók egy-két tételes kis üzleteinek kedvezzen, ingyenességgel, aki viszont nagy tételben tolja, az ADOTT ESETBEN fizessen, de még AZ SEM KÖTELEZŐ, hiszen az UP nem jelent automatikus előnyt. előnyt inkább a jó ár jelent. még egyszer: fizetni LEHET, de nem kötelező. az oldal ingyenes.
- miért hiszik azt, hogy egy kiemelés olyan nagy hátrányba hozza a nem kiemelőket. ugyanaz, mint fent, valódi előnyt a jó ár jelent.
azt kell észrevenni, hogy ez aprós oldal, ahova a legtöbb felhasználó úgy érkezik, hogy adott terméket keres, tehát mondjuk egy gtx560-at. mivel egy "piacra" jön, fontos neki az ár. ha nem lenne fontos, bemenne a legközelebbi számtech boltba, és kipengetné a vadiúj kártya bolti árát. magyarul keresni fog, szűkít, és végignyálazza a lehetőségeket. mivel van ár szerinti rendezés is, így azt hiszem, nem is kell tovább magyaráznom. nem tragédia, ha úgy alakul, hogy egy-egy napig nem tudsz upolni. a magánhirdetőknek ez a rendszer tökéletes.
az oldal nagyon felhasználóbarát lett, ha minden hibátlanul működik majd rajta, akkor minden aprós oldalt messze leköröz majd.
-
Winner_hun
félisten
A kiemelt hirdetések háttírszíne ugyanolyan mint a sima hirdetések nem fehér háttészíne. Szerintem kéne valami kontraszt a kettő között.
-
Heffi
őstag
Látom már szóltak, de azért én is jelezném, hogy a kedvenceim, a fórumtémák és az "itt szóltam hozzá" linkek az adott fórum elejére visz, pedig praktikusabb volna az utólsó blokkra ("friss"-re) ugrania. Remélem csak az átállás bonyolultsága miatt van és később javítódik a dolog.
-
HeZzZ
senior tag
újabb nap virradt és személyes tapasztalatból aztmondhatom, szinte teljesen megszoktam pár óra alatt az új arculatot. szerintem lejjeb lohad hamarosan nagyon ez a tegnapi negatív vélemény nyilvánítás
-
Lui64
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes tapasztalat : tegnap még a pü-ket simán láttam, ma már sehol semmi... Korábban itt kb. arról volt szó, h a kapcsolatok miatt ezeket átemelitek az új oldalra... Gondolom, ez mások számára sem közömbös. Köszi, ha vmit reagáltok... -
TayRol
nagyúr
nekem tetszik.
elolvastam minden infót részletesen, 2 perc múlva átláttam az egészet. hajrá, jó lesz ez, a többiek meg majd megszokják. -
chriss81
tag
Sziasztok!
A külsö nekem nem tetszik(tul világos),mondjuk valakinek biztos bejön.A szolgáltatások egész jok pl:nem kell a hirdetésbe beleirni a linket a többi hirdetésemröl,hanem egyböl meglehet nézni.Csatlakozom az elöttem hozzászolo kolégához,hogy honnan lehet tudni,hogy melyik hirdetéemet Upoltam,mert ha van kb.10-15 és veszek egy 100-as csomagot elég nehéz követni.
A legnagyobb negativumnak a kiemelést tartom.
Mi lesz akkor ha mondjuk kb.500 ember emeli ki a hirdetését??Nem mindenki teheti meg,hogy pénzért hirdessen meg nem is biztos hogy megéri amikor pár száz forintos tételeket árul.Akkor most ez arrol szol hogy akinek van rá pénze elnyomja azt akinek nincsen??? -
Rivaul
addikt
Most látom hogy van JÉG opció/ikon ez mekkora jó.
-
Rivaul
addikt
Édes istenem, nem unjátok még a sírást?
-
értettem a privit, hogy lesz új design, de ezt ezzel a mostanival nem szabadott volna "kirakni"
hiába van mögötte sok melo, hiába sok a hasznos funkcio, hiába szokja majd meg az ember az elrendezést... a külcsín tönkreteszi a "felhasználói élményt". valódi megnyugvás a ph!-ra menni, el a hardverapróról... régen ez volt a bookmarkom, innen indultam a lapcsalád többi tagjára, de ezt nem bírom tovább
pedig vannak jó ötletek, pl a pontozás kellemesen részletes! (kár, hogy valamilyen formában nem jött át a "régi", akár egy plusz sorként)
-
Chaser
legenda
válasz
essexboy #1067 üzenetére
Csalásokon sztem ez ugyanúgy nem segít mint a régi, az nem designtól meg szolgáltatásoktól függ.
Viszont pl kerültek be közösségi oldalakhoz való megosztások, én speciel egyiket se használom de ezzel lehet lassan már egyedül vagyok
Az up rendszer nekem tetszik. Ami nem tetszik a phupper hiánya, illetve ezzel már nem működik. Privátnál mindig csipogott
Azt jó lenne azért látni, hogy mit upoltam és mit nem, pl az upolt cucc kiszürkülne a legördülő listában, vagy ha valaki vesz 100 up-ot akkor az adott hirdetés mögött lehessen látni melyik mennyiszer volt aznap upolva.
De azért használható. Nekem továbbra is ez a színvilág ami nem kóser, de az nagyon nem. Többivel kezdek megbarátkozni.
Ha egy építőjellegű dolgot megfogadnak az illetékesek, a kevesebb néha több. Hirdetéseim adminisztrációja helyett pl:
Hirdetéseim kezelése
Hirdetéseimszerk: De nem ugyanaz a cég csinálta tovább az első sikertelen próbálkozás után a jelenlegit is? merakkorezt' rosszul tudtam
szerk2: Parci: Akkor jól tudtam.
-
válasz
Fail3D! #1069 üzenetére
Az előző próbálkozáskor egy külső cég fejlesztette az oldalt Parciéknak. Gondolom kifizettek egy rahedli pénzt mire kész lett, és ezután a fogadtatás az említett módon sikerült. Az akkor keletkezett sok hozzászólás alapján átgondolták a dolgot, és maradt egyelőre megint minden a régiben. De mivel már bele volt invesztálva annyi pénz, egy cégvezető nem teheti meg azt, hogy teljesen kidobja, ezért -ahogy mondták- atomjaira szétszedve, de hasznosítani kellett mindazt. Most ennek az eredményét látod.
-
válasz
essexboy #1067 üzenetére
es a csalast, hogy lehet ezzel konyebben felgongyoliteni? a fiatalodas jo meg mindden, de szerintem nem csak en erzem az oldalban a professzionalitas hianyat foleg hogy mar fel eve fejlesztik... tudom ne a kinezetbol induljunk es teny hogy 2 kulon szakma a dizajn es a programozas, na de ha valamire nincs keret es jo a regi ne csinaljunk bohocot magunkbol... na mind1 az ertekeles tenyleg piros pont es fejlodott de nem hiszem hogy sokan panaszkodtak emiatt... a lenyeg, ha kiakar torni a forumozok aprhirdetesebol akkor komolyabb penzt kell beleolni es ugy csinalni, ha pedig ennek a kozosegnek akar megmaradni akkor valahogy mas modon kelett volna ezt a fizetos integraciot megoldani... azt nem ertem hogy magat a designt miert nem lehetett atrakni az uj motorba... aztan ha majd lesz ido valami ujat kitalalni es lecserelni, de ez a koztes allapot inkabb szarnyprobalgatasnak tunik.
-
válasz
WildSeven #1065 üzenetére
Figyelj, szerintem az emberek 80%-ának a legnagyobb eladnivaló dolga az egy konfig. Ha most ezt te felrakod egy hirdetésbe a konfigok közé és odaírod a hirdetésbe, hogy igény szerint bontod a konfigot. Ha valakit érdekel az egyik részegység, akkor gyorsan feldobod egy másik hirdetésbe és megtörténik az adásvétel, mindenki boldog. Neked jön egy értékelés és ott van még mindig a konfigos hirdetésed, ami már a bontott lesz de átrakod abba a kategóriába és folytatod az eladást. Így lesz egy hirdetésed, aminek napi 5 up-ja lehet, ez ilyen szinten még sokkal kedvezőbb mint az előző rendszerben ahogy volt.
-
válasz
Fail3D! #1062 üzenetére
Soroljam?
- Csalások könnyebb felgöngyölítése
- automatikus hirdetéselavulás
- beépített értékelés
- egyszerűbb követhetőség
- szerettek volna fiatalodni arculatilag
- ezek nagy részét nem tudták volna azzal a motorral megoldani amit a régi HA-ón használtak, ez szerintem az új oldal elkészítésének a legfontosabb oka. De Parci majd kijavít, ha nem így lenne. -
Drizzt01
őstag
Sziasztok , próbáltam értékelni egy üzletet az oldalon , de nem sikerült . Elkéne egy kis segítség hozzá , vagy esetleg nem él még ?
-
WildSeven
tag
válasz
essexboy #1061 üzenetére
Eddig nem volt reális lehetőség a kiemelésre, csak igen drágán (igy nem is meglepő az eddigi veszteség), viszont az állitásoknak megfelelően valóban a plusz dolgokért lenne indokolt a fizetés, az eddigi lehetőségek csökkentéséről szó nem volt. Végig "csak a plusz dolgokért kell fizetni" ami eddig ingyen volt az is marad. Nem vagyok üzletszerű kereskedő nincs több 10 hirdetésem. Egyszerűen nagyon kiegyensúlyozatlan a rendszer, már az aki 1 dolgot hirdet is 2.5x jobban jár mint az aki 2-t, ami ugye kellőképp hétköznapinak mondható. Tudod az ilyen idióta ideológiáért próbálok harcolni egy kicsit mint egyfajta egyenlőség, legaláb a nem fizetők között. Fizetők között a határ ugye a csillagos ég.
-
válasz
WildSeven #1060 üzenetére
Illúzió? Itt nincs semmiféle illúzió. Mint írtam, alapvetően ingyenes az oldal. Minden fizetős lehetőség csak opcionális. Ráadásul az egész hardverapro.hu site-on nem említik SEHOL, hogy "ingyenes". Se tolakodó módon, se diszkréten ... sehogy. Szóval nem nagyon értem, hogy ugyan mivel is tévesztenék meg a felhasználókat?
-
Arlekim
aktív tag
Én dettó ugyanígy vagyok ezzel.
A logikám az hogy ha valaki fizet azért hogy a hirdetését prioritással kezeljék, akkor ha tőle megveszem, kifizetem a kiemelési költségeket is, hiszen meg kell hogy érje az eladónak. Azonkívül van bennem egy masszív rendszerellenes beütés, ami nem engedi hogy szimpatizáljak a nagy, globális, és tökés dolgokkal, és a kisemberektől vásároljak. Piac és hardverapróUgyanakkor: Gondolom az üzemeltetők nem pacsira, meg köszire dolgoznak az oldallal, fizetik az azzal járó költségeket. Senkinek nincs joga felháborodni pláne úgy, hogy előtte x üzlet megkötéséhez segítette hozzá egy INGYENES oldal.
-
-
válasz
WildSeven #1058 üzenetére
Tehát azzal nincs problémád, hogy fizetős legyen, de itt megint azt hangoztatod, hogy mivel te nem szeretnél fizetni ugyanazt a lehetőségeket akarod visszakapni mint ami az előző HA-ón volt. Azt is ingyen kaptad, nem fizettél érte semmit, - Parciéknak veszteséges volt - és most megint ugyanazt szeretnéd, ergo veszteséget nekik. Hogyha azt az állapotot akarták volna visszarakni, akkor nem készítettek volna egy teljesen új oldalt szvsz.
(#1060) Te fogalomzavarban vagy, a hardverapro ingyenes, mert a funkcióját betöltő szolgáltatást el tudod érni ingyen. Akkor szerinted az összes mmorpg amit ingyenesnek hirdetnek, de lehet pénzzel extrákhoz jutni, akkor azok már nem is ingyenesek?
-
WildSeven
tag
Abszolút egy hangyányit sem fáj.
(#1041) WildSeven válasza Parci (#1035) üzenetéreÚjVálaszPrivát2013-09-12 22:33:37
WildSeven
(tag)
Parci, senki nem mondta hogy ne keressetek rajta, keressetek, hiszen tiétek az egész, csak jelentsétek ki a tényeket és ne tévesszétek meg az ingyenesség illúziójával a felhasználókat. Mindösszesen ennyi lenne a tiszteletteljes kérésem. -
WildSeven
tag
"5 up ingyenes, utána nem, ezzel nem korlátozunk senkit, maximum abban, hogy nem tudja ezerrel mindenét mindig elölre hozni."
De, ha fizet
(#1057) Mr X
A globális up speciel nekem begyere, így nem kell oldalakat lapoznom, mert a nagyüzemi aprósok egyszerre upolták mind a 30 hirdetésüket.
Ezt nem egészen értettem, kifejtenéd kérlek?
-
Mr X
veterán
válasz
WildSeven #1053 üzenetére
Én például az élő ellenpélda vagyok. Apróhirdetési oldalakon az összes kiemelt hirdetést automatikusan átugrom, ergo nálam a fizetettek vannak hátrányban. És gondolom akad még pár olyan hülye, mint én.
Azt pedig ne felejtsd el, hogy amikor valaki egy konkrét terméket keres (nem pont márka, elég csak, hogy mondjuk AM3-as alaplap), akkor ha van kis esze, átböngészi az összeset, tehát megintcsak nincs hátrányban a nem kiemelt hirdetés.
A globális up speciel nekem begyere, így nem kell oldalakat lapoznom, mert a nagyüzemi aprósok egyszerre upolták mind a 30 hirdetésüket.
-
válasz
WildSeven #1053 üzenetére
jó, tényleg állítsd le most már magad. filozófia helyett dolgozni szeretnénk
a rendszer feltételei adottak, hogy milyen összeesküvést képzelsz mögé, az viszont a saját fantáziád. 5 up ingyenes, utána nem, ezzel nem korlátozunk senkit, maximum abban, hogy nem tudja ezerrel mindenét mindig elölre hozni. attól az még ott lesz, és 30 napnál régebbi hirdetések amúgy sem lesznek. és épp most vezettétek le, hogy amúgy sem ér semmit az előresorolás.
-
válasz
WildSeven #1050 üzenetére
Mivel ez egy hardveraprónak indult, általában az ember tudja, hogy mit szeretne venni. Nem harisnyákat, szoknyákat vásárolunk, (ahol a kinézet, melyiket láttam meg előbb, ... számít). És itt jön be a képbe a keresés. Tudom hogy egy radeon 5770-et veszek akkor azt beírom és megnézem a kínálatot. Úgyis azt fogom megvenni ami a legkedvezőbb árfekvésű, hiába van kiemelve a hirdetés. Szóval szerintem ez a kiemelősdi nem mindig hoz plussz vevőt. De cáfolj meg, ha valami probléma van a gondolatmenetemmel.
-
WildSeven
tag
Ha nem fizetsz vizet elzárják, nem a nyomást csökkentik (erre mindenesetre ez igy működik). Muszáj vagyok közhelyzet folyamodni, a nagy halak megeszik a kicsiket. Sajnos ez igy megy nálunk, ez az irány a jelen helyzetben is, ami persze csiszolásokkal és módositásokkal realizálható, de jelenleg ez az irány.
-
válasz
WildSeven #1041 üzenetére
amugy nem a tolakodas a lenyege annak, hanem hogy ne reflexbol nyomj 2 oldalt atlappzva hanem tenyleg emesztheto formaban van... expresznen kapasbol nyomok 1 oldalt igy gyakorlatilag aki kiemel roszabbul jar, magyarul ott az expressz bakizik is meg nem, mivel fizetnek erte tehat megeri de az aprod megoldasa hatekonyabb.
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Az eddig megszerzett piros pontokkal mi lesz?Elvesztek vagy valamilyen módon feltüntethető ?Bocsánat,ha volt már,de nincs kedvem végigolvasni hirtelen pár száz hsz-t.Az új HA tetszik,igaz nem sikerült elsőre a belépés,de ez csak egyszer fordult elő.Jó munkát a PH csapatnak
Üdv dredbiro -
válasz
WildSeven #1041 üzenetére
"ne tévesszétek meg az ingyenesség illúziójával a felhasználókat"
Érdekes. Nekem most is fent van 4 db hirdetésem, ma is tudtam őket UP-olni, és mégse került egy fityingembe se az egész.
Szóval tessék megérteni, hogy alapvetően nem fizetős az oldal, csak opcionálisan az.
-
WildSeven
tag
-
Arlekim
aktív tag
Igen kicsi hal vagyok a nagy vízben, sokat olvastam, és böngésztem itt mindíg, használt hardverben az itteni átlagár etalon, ha valaki a munka mellett üzérkedik kicsit, ezzel-azzal.
Bár a laposom fényét minimumra kellett vennem, mert még a szomszédot is vakította, eddig ezen kívül csak jót látok.
Díjazom az ár szerinti rendezést
Hogy nem töltődik újra a lap ha keresni akarok
Extra up
Minősítő rendszer (Minden tiszteletem a vevőimé, és azoké akiktől vásároltam eddig /többen vannak/ de nagyrész elfelejtették a pecsniket, még azután is hogy linkkel, és leírással segítettem őket ebben. Így könnyebb lesz.
Eddig enyi -
válasz
WildSeven #1038 üzenetére
Eddig olyan volt, örültél neki, ki is használtad. Ingyen volt. Most szintén ingyen van minden, csak vannak extrák amiért tudsz fizetni. Ez miért fáj neked? Miért hozod fel példának az előző rendszert, mikor azt kijelentette Parci, hogy veszteséges volt. Miért nem tudsz inkább annak örülni ami van?
-
WildSeven
tag
Parci, senki nem mondta hogy ne keressetek rajta, keressetek, hiszen tiétek az egész, csak jelentsétek ki a tényeket és ne tévesszétek meg az ingyenesség illúziójával a felhasználókat. Mindösszesen ennyi lenne a tiszteletteljes kérésem.
Épitő kritikának pedig:
-Kiemelt hirdetések kategóriánként jelenjenek meg
-Hirdetések szűrése feladás szerint (vagy megnézett hirdetések megjelölhetősége "láttam", többet ne jelenjen meg a keresés eredményeiben)
-Ne az összes kategórián belüli kiemelt hirdetés egyszerre legyen az arcunkba tolva, hanem valamilyen módon elosztva, igy a vége az lesz hogy 4-5 oldalt kell áttekerni mire találunk olyan terméket amit nem bazáros árul.
-Sötétebb szinvilág az energiatakarékosság és a szemkimélés érdekében. -
WildSeven
tag
válasz
Fail3D! #1032 üzenetére
Aprodon a kiemelések kategóriákra bontva jelennek meg, itt alapvetően amikor behozom az oldalt az arcomba tolja az összeset, akkor is ha bármire szűrök. Az ÖSSZESET! Ellenben aprodon az első oldalon 10, a többi oldalon (lapozáskor 2. 3. 4. stb) laponként 3 jelenik meg, nem minden egyes alkalommal az összes. Sokkal kevésbé tolakodó megoldás.
-
Chaser
legenda
válasz
WildSeven #1033 üzenetére
Sztem én azok közül vagyok akik úgy utalják ezt az új designt ahogy van
de..olvasd már el miket irkálsz
szolgáltatás terén sokkal több van, amiket eddig megtehettél ingyen ezután is megteheted. Hol a probléma?
Azért nálam is elgurulna a történet most belegondolva ha állandóan hülyeségeket kéne olvasnom kritikának -
-
válasz
WildSeven #1025 üzenetére
dehogynem, a jofogas, aprod ugyan ugy nem engedi a tobszoros hirdetest, az aprod kb 6 naponta engedi ujra frisistnei a hirdetest, es mostmar azt sem engedi hogy 2 nap mulva torold es ujra felrakd hogy elore kerulhess, a jofogas meg engedi. az expressz meg a frissites utan jo lasu egy honlap lett, de az a legengedekenyebb meg. Amugy ha jo oldalon akarsz hirdetni akkor a jofogast ajanlom
Nincs annyi hirdetes mind az aprodon igy lasabban tunik el ahirdetesed... az aprodon 1 nap is eleg hogy jo messzire keruljon
-
Chaser
legenda
válasz
Ebben tévedsz. Vannak oldalak ahol meg van adva kategóriánként hány hirdetést dobhatsz fel. Van olyan oldal, ahol szerkeszteni akarod a hirdetést 200ft-ot kell fizetni..szóval
szerk: Az meg hogy profit orientált..fel tudod adni a hirdetést ingyen? Fel. Up-olni is tudod párszor. Növelni akarod az eladási esélyeidet és azért külön fizetni kell? Igen..mint mindenhol.
-
válasz
WildSeven #1023 üzenetére
Figyi, én csak összegyűjtöttem azt amit Parci leírt, de hogy válaszoljak a kérdéseidre:
- Miért nem maradhat az előző?
Mert csak veszteséget termel
- Miért lehet az új ingyenesnek mondható?
mert van 5 ingyen uppod, nem kell a sikeres, sikertelen bizniszek után díjat fizetned,
- Az 5 up miért kell, miért nem lehet 20?
Mert nagyon sokan itt a ph-n a 15 hirdetéssel simán üzletszerűen tolták, és nem fizettek semmit. És itt visszautalnék Parci szövegére: "ha ezt az 5-ös limitet felemelnénk 10-15-re, mert ezzel azoknak kedveznénk, akik seftelnek ezerrel." -
WildSeven
tag
Az történik hogy aki fizet az nyer, nagyon magasan, hiszen az éjjel nappal lista elején szereplő vagy kiemelt hirdetéseket jóval többször látják mint a privilégium nélkülieket. Mint emlitettem, tiszta Pay2Win. Csak nem értem miért nem lehet ezt hivatalosan kijelenteni. Persze értem, nem hangzana jól, de ha egyszer igy van, legyenek vele tisztában az emberek, ennyit talán megérdemel a közösség.
-
válasz
és mi történik, ha nem tudsz mindent upolni egy napon belül? semmi. más sem tudja. és amúgy is kihullanak az öreg hirdetések. nem látom, hogy ez miért probléma. ha 8 lenne, valakinek az is kevés volna. minél több, annál inkább a nagyüzemibben kereskedők érdekeire is tekintettel van a rendszer.
-
WildSeven
tag
válasz
Fail3D! #1024 üzenetére
Mas oldalon nincs szankcionalva ha tobbszor raksz fel egy hirdetést (termeszetesen nem spamre, hanem dupe/triple-ra gondolok, a hardveraproval szemben, szoval en ezzel a resszel vitatkoznek.
És HA ismétlem HA még úgy is lenne, akkor is fennáll az a helyzet hogy az illetékesek hangoztatják hogy mennyivel többet nyújt az új rendszer, miközben NEM, a lényeges újdonságok pénzért elérhetőek, az eddigi ingyenessel szemben.
-
WildSeven
tag
válasz
essexboy #1010 üzenetére
3 hirdetésnél ami azt hiszem mindenki által elfogadottan nem üzletszerű kereskedés (pl megbontom a gépem és úgy szeretném eladni, ram, táp, proci, alaplap, ház, vga, hdd/ssd, monitor, ez önmagában 8 lenne minden üzletszerűség nélkül. És nem ritka hogy valaki igy szeretné eladni a gépét vagy egyéb dolgát. Az 5 up total nagyon gyenge ilyen formában, KEVESEBBET nyújt mint az eddigi oldal. Nem is értem hogy legaláb ennyit miért nem lehetett meghagyni hogy hirdetésenként napi 2 up. Eddig bazárok számára vásárolható volt kiemelés, az hogy ez a hétköznapi felhasználóknak akármilyen "apró" hirdetéshez alkalmazható, a felhasználók (eladók) TÚLNYOMÓ többsége ismét hátrányba kerül, ezen a téren is KEVESEBBET nyújt az új oldal. Az a tény, hogy nem lehet a hirdetéseket feladás ideje szerint rendezni egyszerűen visszataszitó, ismét egy hatalmas hátrány ami miatt tényszerűen KEVESEBBET nyújt az új oldal mint a régi. Az meg hogy minden egyes alkalommal 15-20 kiemelt hirdetésen kell átscrolloznom hogy normálisan válogathassak (mivel mindenhol az ember arcába vannak tolva) megintcsak minősithetetlen. Irreális előnyökhöz juttatja a fizető felhasználókat. Szomorú dolog hogy tetszik vagy sem, az oldal a Pay2Win kategória fele halad teljesen egyenesen és indokolatlanul nagy sebességgel. Csak nem értem miért kell annyira az ingyenességet hangoztatni, amikor ha ez az alap system marad (márpedig nem valószinű hogy ez változni fog ugye
) akkor a nem fizető felhasználóknak lényegében esélyük nem lesz eladni semmit.
-
-
Mici80
tag
Alakul egyébként a dolog.
Észrevettem az apróbb javításokat, módosításokat. De van mit dolgozni rajta azért!
-
kenwood3
addikt
Nekem a legjobban az hiányzik, hogy a feladás ideje szerint lehessen rendezni a hirdetéseket! Most én vagyok túl vak, vagy tényleg nincs erre lehetőség ?
-
Parci, szerintem az összefoglaló hsz-ben lehetne berakni olyan dolgokat amit már korábban leszögeztél, hogy ne legyen felesleges hsz rengeteg. pl:
- nem lesz visszarakva a régi, és kifejezetten kértem, hogy kerülje mindenki a hangulatkeltést. előre szólok, hogy moderálni is fogom, ha pár tag itt elkezdi felhergelni magát és egyre nagyobb vehemenciával anyázik!
- nem vásárolták ki (a hardveraprót), és nem változik a többi (HA,MA...). eddig sem úgy nézett azért ki, mint a ph, de most picit távolabb került, ja. ami nem is baj, ez egy szolgáltatás, az meg egy hírportál.
- napi 5 up ingyenes. ez 2-3 hirdetésnél ugyanaz, mint eddig (illetve nem teljesen, mert lehet egy hirdetést is 5-ször upolni, ennyivel több). akinek 10 hirdetése van, az bizony nem tud mindent ész nélkül upolni. szerintünk ugyanis 10 hirdetés nem tipikus, nem alkalmi hirdetéses tempó, hanem nepperkedés. mindegy, hogy üzletszerűen vagy egyszerűen csak egy csencselős emberről van szó, de az. nem volna jó irány, ha ezt az 5-ös limitet felemelnénk 10-15-re, mert ezzel azoknak kedveznénk, akik seftelnek ezerrel.
- a régi pirosokat a régi rendszer sem kezelte. itt most új szempontok szerint egy másik rendszerben mennek majd az új pirosak-feketék, így átemelés helyett az lesz, ami eddig is: be lehet linkelni. nem vettünk el semmit senkitől, csak lett egy plusz opció.
- egy füst alatt megkérek mindenkit, hogy ne ismételgesse a véleményét, akár pozitív, akár negatív. az nem visz előre. van 4-5 ember, akinek nagyon nem tetszik. oké, értettük. nem szeretnék a napokban még tízszer találkozni azzal, hogy nagyon nem tetszik nekik, mert elsőre is átjött.
- igazán nem mondhatja senki, hogy ne adnánk terepet a véleményeknek, és hogy telibeszarnánk őket. annyi jogunk nyilván van, hogy arculatot váltsunk egy oldalon, azzal tehát, aki azért tombol, mert nem maradt a régi vagy nem kérdeztük meg erről, nem tudunk mit kezdeni. de a visszajelzéseket igenis figyelembevesszük. elég élénken emlékszem még rá, amikor az első átállás utáni közel 3-4 ezer kommentet nyálaztam át egyenként (!), hogy kiírjam, mik a fejlesztendő dolgok. most ugyanezt csináljuk az új topikoknál. ezért is fáj a sok off, anyázás, vélemény mantrázása, mert csak zaj a hasznos visszajelzések között, és úgy sem tudunk mit kezdeni vele.
de köszi a biztató szavakat!
Parci To-Do listája (de nem most, hanem legalább egy hónap múlva, bugvadászat után):
- hirdetések kiemelése, bank kártyás illetve sms-es befizetéssel
- a designt csiszolni fogjuk, tehát lesz majd értelme erről diskurálni, de nem most, hanem legalább egy hónap múlva. most más fontosabb, ráadásul addig belakják az emberek és több releváns tapasztalat lesz. (minimálra lesz véve, a színek kontrasztosabbak lesznek, a sok box-a-boxban kerekítés kipucolva. technósabb lesz picit. de nem most, pár hónap múlva, addig a többi, fontosabb dolog van a listán.)
- meg a bal hasábból is az adok-veszek topikok - rajta leszünk majd ezeken
- Keresési feltételek mentési lehetőségét tervezitek megvalósítani?
- mobil változat
- jelzési rendszert meg mindent
- látni a PH-s felületen a saját apróhirdetésemet az "Itt szóltam hozzá" alatt. -
kacsuszka
aktív tag
hali
Az apróhirdetésnél meg lehetne oldani hogy ne csak a dátum szerepeljen hanem mint régen az óra perc is a feltöltés dátuma?
-
ST05
őstag
válasz
Plazmacucci #993 üzenetére
-Mozillán nekem már át-át lép új tabon, hardverapro-prohardver között
annélkül, hogy újra login.. !-1150 -alaplapra jönnek be a procik, és fordítva,[link] úgy tűnik felcserélődhetett
ezt az apró technikai malőrt véltem felfedezni.
szerintem jó kis alap ez.. nekem hamar ráállt a kezem.
köszi a sok újítást ,jó munkát és jó bughunt-ozást legyen az akármilyen game is, nekem nem mond semmit.. -
és biztosan nem lett megválaszolva máshol, másnak? mellesleg nem tudok mindenre én reagálni, az ég áldjon már meg benneteket, ez nem jelenti azt, hogy ne foglalkoznának a programozók a dolgokkal
javítva lesz a képfeltöltés, nyilván nem így akarjuk dugiban kiirtani a funkciót. megcsináljuk. 24 óra alatt egyelőre csak annyit sikerült, amennyit láttok.
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest