- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
gold007
tag
válasz
SUPREME7 #6094 üzenetére
Így van, nekem is hiányzik az oldalsó sáv az állandó hasznos elemekkel. Főleg, hogy ma már minden widescreen meg minimum fullhd...
A hirdetés listával is egyetértek, nekem se jön be ez a giccses színes szagos akármi. Nem azt mondom, hogy egy az egyben legyen a régi, de pl az lenne a minimum hogy lehessen képek nélküli listanézetet választani.
Egyébként nem vagyok az újítás ellen, mert nem lehet ugyanaz 15 évig, illetve tényleg egy bug halom volt már a régi. De tény, hogy vannak olyan alapvető dolgok, amiken nem érdemes változtatni, mert ezek miatt használjuk az aprót és nem pedig a másik két rakás sz.. lehúzós oldalt....
-
laci laci
addikt
-
válasz
SUPREME7 #6094 üzenetére
majd akkor menjél nyádba
, ha felhergeled a fél fórumot és mind eljutnak odáig, hogy lám-lám, te 2 perc alatt megcsináltad, tartsunk szavazást, mekkora szar arcok vagyunk, hogy hát hiszen látjuk, hogy mindenki ezt akarja, mi mégsem írjuk át az egészet.
ámde, talán lesz majd erő valami ultrakompakt nézetre, ott az aprók listáját lehetne kb. így.
-
Thoms
csendes tag
válasz
SUPREME7 #5606 üzenetére
Na arra várhatsz!!!!!
Itt is mint sok más helyen (pl.: használtautó.hu) a biznyákoló kereskedőké a pálya, nem a hétköznapi magánembereké.
Én is rákérdeztem már sokszor erre a kényes témára, de nem hogy válaszoltak volna rá, inkább még jobban elhatalmasodik minden forumban ez a nepper biznyák hatalom.
Ők fizetnek érte de így is olcsóbb nekik mint a hivatalos kereskedelem, na meg persze aki beszedi a pénzt az is jól jár.Nyitni kell egy adok veszek topicot pl. az index forumon és ott lehet magán emberek között adni venni cserélni.
Bár szerintem oda is bepofátlankodnak majd az ügyeskedők.Sajnos ez nem apró hirdetés már mint annak idején.
-
kenwood
veterán
válasz
SUPREME7 #5606 üzenetére
napi 5 up van ingyen.
vagy tobbet fizetnek havonta az apronak,mint te egesz eletedben,vagy lesullyednek a beka segga ala a hirdeteseik.
az atlag user specifikusan keres (pl galaxy s6),nem profilokat nezeget.
az unatkozo hobbicsencselok miatt nem biztos, hogy megeri egy ilyen fejlesztessel hetekkel,honapokkal eltolni az uj apro inditasat. -
kenwood
veterán
válasz
SUPREME7 #5095 üzenetére
Akkor csak egy megoldas marad :
A targynapon feladott hirdetesek a kiemeles vasarlasanak idopontja szerinti forditott kronologiaban jelennek meg,a megujulo hirdetesek a kiemeles vasarlas idopontjaban (ora, perc) kapnak egy automatikus upot.
Szerintem ennek a variacionak nincs gyenge pontja,mindenkit egyforman kezel.
Mindegy,hogy hany orakor adod fel a hirdetest,az is mindegy,hogy hany orakor vasaroltad a kiemelest,es az sem szamit,hogy egy ,vagy tobb napra vetted.Vagy esetleg ennek is van valami buktatoja azon kivul,hogy ket sort at kell irni a lekerdezesben ?
-
ripla
addikt
válasz
SUPREME7 #5044 üzenetére
tényleg?
akkor mutass már nekem olyan hazai üzletet, ahol 32 gigás, 8,9-es kijelzővel ellátott kindle firehd-t megkapsz 100k alatt. mert akkor az alapján lőném be az enyémnek az árát. én eddig egyet találtam, ott kicsit több, mint 130 ezerért adják.
úgyhogy várom a linkeket! -
PLaci58
addikt
-
válasz
SUPREME7 #4576 üzenetére
Én is ezt szoktam az esetek nagy részében. Az ok egyszerű... A magyar állam ki tudja mibe fog belekötni a jövőben. Ha sokat csere-berélsz még az is gond lehet egyszer...
Amúgy igen, természetesen nick névvel szoktam keresni. De ennek ellenére előfordul, hogy nem lelem. Illetve gondolom ez egy nem bonyolult, könnyen megoldható funkciója lehetne az oldalnak. Nem vagyok programozó, lehet tévedek.
-
devilke
tag
-
Cink_Elek
tag
válasz
SUPREME7 #2875 üzenetére
supreme7 egyetértek veled!
Nem nagy hajlandóság van itt úgy látom ....
Akartam fizetni,fel is vettem a kapcsolatot ez ügyben Winner_hun-al de visszamondom.(nagyon készséges egyébként)
Fizessen a t*köm egy ruppót is ezért.
Jó lesz a belinkelt archivált hozzászólások is,nem azon fog múlni bármi is!Üdv.CE
-
zoltan6
addikt
válasz
SUPREME7 #2798 üzenetére
nem feltétlenül erről szól a dolog,hanem tegyük fel valaki több mindent árul egy hirdetésben,mivel a hirdetésben nem tud annyi mindent megadni,ezért a hozzászólásoknál letudja írni a termékeinek a részletes infóját,tulajdonságai,paramétereit.és akkor nem kell mindenkinek kérdezgetnie.
-
PHM
addikt
válasz
SUPREME7 #2577 üzenetére
Igen, amint az eladóé is a vevő felé.
De ez szintén fontos, például akkor, amikor valaki utánvétes postát kér.
Hagyjuk, hogy kiforrja magát, ha nem válik be az értékelési rendszer,
idővel még lehet majd változtatni rajta.
Pillanatnyilag vannak ennél fontosabb teendők is. Szerintem. -
válasz
SUPREME7 #1878 üzenetére
Nem tudok róla, hogy megszűnt volna ez a szabály. A régiben azért törölték és adták fel újra a hirdetéseiket egyesek, hogy újabb upot szerezhessenek. Most ezt már nem lehet eljátszani, mivel egy felhasználó egy napra 5 ingyenes upot kap és ezt kell beosztania (vagy vásárol). Ha újra felad egy hirdetést, azzal nem nyer újabb up lehetőséget, szóval a régi probléma kiküszöbölve, de nem örülnénk neki, ha ellepnék az oldalt az archivált és újra feladott hirdetések.
-
válasz
SUPREME7 #1871 üzenetére
Ha felteszel egy hirdetést, az a feladástól számított 30 nap után lejár (automatikusan archiválódik). Ha nem kelne el ~1 hónap alatt a meghirdetett termék, akkor 4 héttel kitolhatod a hirdetés érvényességét (Hirdetéseim adminisztrációja - kiválasztod a hirdetést - Opciók - Érvényesség - Hirdetés hosszabbítása - Hosszabbítás).
-
SimonYana
addikt
válasz
SUPREME7 #1467 üzenetére
Igen sajnos ahhoz képest , hogy eddig 15 hirdetés volt engedélyezve és napi 2× UPP , így jól le lett korlátozva 30-ról 5-re. Vágom én hogy ne itt adjak el mindent ingyé csak hát ..... na...
Már vettem volna 100 uppot , de azt sem lehet csak Paypal és sms. Nos nehogymár felárat fizessek azért mert kártyás fizetés még pihenőn! De addig is kénytelen vagyok beérni 5-el , ha nem vagyok hajlandó a mobilszolgáltató zsebét tömni! -
-
válasz
SUPREME7 #1101 üzenetére
a darkmetalos halálfekete-kombó biztos nem játszik, de amúgy pont ilyen irányra gondoltam, amikor azt mondtam, hogy kipucoljuk majd a sok lekerekítést, fölösleges színkavalkádot stb. de mindezt csak a bugok és egyéb fejlesztési kérések, mobil verzió stb. után, szóval az még 1-2 hónap biztos.
-
válasz
SUPREME7 #735 üzenetére
Nincs egyik se. Nekem a legfrissebb 50 hirdetéshez kell az RSS, és nem a legfrissebben UP-olt vagy kiemelt hirdetéshez. És a feladási dátum szerint se lehet rendezni. Bár úgy van elnevezve a jelenlegi rendezés, hogy "idő szerint", de ez figyelembe veszi az UP-okat, azaz nem feladási dátum alapján vannak rendezve.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest