Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Bandi821
tag
Szia,
az volt a gond, hogy igazábol figyelmetlen voltam és nem fejeztem be a feladás menetét, mert amikor az adatlapot kitőltöttem és rányomtam a feladás gombra, akkor bejött egy oldal, ahol már nem csináltam semmit, simán továbbmentem, pedig ott is kellett vola egy feladást nyomnom. Ezek után bekerültek a hírdetések az inaktív részbe, ahol semmit nem tudtam velük kezdeni csak miután nyomtam egy ctrl+F5-öt jött be az opció, hogy hírdetés élesítése (vagy érvényesítése?, már nem emlékszem) és azzal már bekerült a rendszerbe. Persze erre magamtól nem jöttem volna rá, de visszaolvastam a forumban az írásokat. Egyébként explorer 9.0.20-om van.
-
-
molvany
aktív tag
Mondjuk érdekes felvetés. Megoldás ? Is - Is
Az én véleményem ott kezdődik, hogy az embert nem tudja a gép pótolni.
Ami magyarra lefordítva annyi, hogy:
Ha valaki annyira analfabéta, hogy a saját hirdetését, eladni szándékozó tételét nem tudja úgy leírni hogy abban min. a legfontosabb elemek benne legyenek, amiket esetleg maga a hirdető is megkérdezne mástól ha vásárolni szándékozna, akkor ne hirdessen. Ugyanis az ilyen, ha kap egy értelmest kérdést egy vásárló jelöltöl, még normálisan válaszolni sem tud rá.
Söt messzebb megyek. Még számító gépet se használjon.
Mivel ez a jelenség adott ( szerencsére kis mértékben ) én nem látom annak szükségességét hogy a felület nagy módosításon menjen keresztül.
Természetesen próbálkozni lehet, hátha segít az adott problémán -
törölt tag
Ebben egyetértek veled. Jó lenne egy olyan legördülő lista, amiben szereplen az : új, újszerű, normál állapotú, használt, hiányos, alkatrésznek
.. kifejezések. Jó lenne olyat is, hogy vállal e rá garanciát vagy sem.
Képfeltöltés? Az már nehezebb. Hiszen nem biztos, hogy letudod fotózni ott, ahol feladod a hirdetést. Inkább a képméret változtatása lenne jobb. Jó lenne engedni a nagyobb felbontást is.
Dióhéjban úgy kellene picit átvariálni, hogy ne legyenek 1 mondatos hirdetések. Utána pedig nem érjük el az eladót mondván, hogy ritkán lép fel az oldalra. Ez utóbbival mit lehetne kezdeni?
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Azzal mit lehet kezdeni, hogy ha a hírdetéseim az inaktív részbe kerül? Mindent megcsináltam, amit kért, nem volt több opció, ide dobott át autómatikusan.
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Én nem vagyok olyan régi tag itt mint sokan mások, de észrevételem lenne és ha nem haragszotok megosztanám veletek.
Mint itt sokan, napi több alkalommal feljárok a hardver apró-ra!Ki nem hagynám...
- új kinézet és új dolgokkal egészült, frissült a hardver apró-
ennek ellenére nem értek valamit?
ha már ilyen újítások vannak mi az atya úr istenért nem lehet normálisan kitöltetni az eladott termék leírását?
annyira dühítő hogy 100 +100 hirdetést megnézel és amire kíváncsi lennél vagy komoly a szándékod akkor még te húzd ki az eladóból az alap alapinformációt! IGEN TE húzd ki az eladóból az alap ismétlem ALAP dolgokat, mert titkos, hogy használt e vagy új vagy, hogy van e garancia az adott termékre de még a színét sem hajlandó leírni, mert vagy titkos, vagy LUSTA kitölteni, DE követelése van, csere nincs, posta nem játszik, kp. stb stb. minek követel az ilyen aki még kitölteni sem tudja a hirdetést.((nem volt személyes tapasztalatom, nem volt vitám senkivel , a félreértések elkerülése érdekében írnám, csak dühít!))
teszem fel: gari idő, konkrét típus,használt e,mi jár hozzá, van e hibája, milyen színű...stb.stb a legalapvetőbb dolgokat sem hajlandóak kiírni! kérdem én akkor mi értelme újítani ha maga a lényeg meg szarul van kitöltve vagy hirdetve..az, hogy azt ír oda a hirdetéséhez amit akar, az ok, de az alap dolgokat tessék már kitöltetni!!! ez a lény- a hirdetés!
javaslat!
hirdetés feladás- opció- alap infók kiköltése kötelező(e nélkül nem adhat fel hirdetést)[hasonló felület hirdetés kiköltésekor mint mikor regelsz valahova és van kötelező kitöltendő rubrika]
pl: évjárat-gari--új-használt-színe-stb.-ezzel kötelezi az eladókat hogy rendes érthető hirdetést adjanak fel...
Hiába a csilli villi új felület amikor maga a lényeg nem ér semmit.
Kép feltöltése sokkal jobban eladható váteszi a terméket!
Az hogy egy terméknél érdeklődik az ember ok, belefér de mikor több terméken megragad a figyelmed és érdekelhet, akkor már kicsit aggasztó ez a dolog.
Olyan szépen meg lehetne ezt csinálni, felhasználó baráttá tenni, alap kérdéseket kötelező kitölteni hirdetéskor, esetleg kötelező kép, mindjárt az egész minőségibb átláthatóbb lenne. -
szeksziboj
tag
hardveraprón jó lenne látni ismét az adatlapokon a hozzászólások számát
-
Midway
senior tag
Légyszíves mondjatok egy android böngészőt amivel lehet normálisan pmet küldeni a hardveraprón a hirdetésnél!
Xperia arc S gyári és Next böngészővel hirdetésnél hiába próbálok , a kis ablak ami kinyílik kilóg a kijelzőből. (balra jobbra is) kb 10 betűt nem látom hiába gépelek .
Az opera minit már nem is mondom, mert be sem tudok lépni vele. -
törölt tag
Szép lesz, jó lesz
Kérdés:
Ha archiválok egy hirdetést, az rögtön törlődik is vagy bizonyos ideig megtalálható még a rendszerben? Nem lenne jó egy sima törlés funkció?
Isu
-
válasz
SeniorTilla #2078 üzenetére
van jelentem gomb minden user adatlapján..!
-
válasz
Winner_hun #2072 üzenetére
Én pont a másik oldalt kérdezem. Eladóként nincs "jelentem" gomb a kamu vásárlókkal szemben. Józan paraszti ésszel gondolkodva sincs, és nincs lehetőség a csaló vásárlók (mert ilyen is van) ellen lépni, mint pl. a vaterán. Így sajnos egyoldalú a rendszer. Ha Béla nem veszi meg, de megrendeli, elhozatja veled, kiküldeti futárral, stb., akkor ez az eladónak bukta. Ezt kellene értékelni, nem a vakvilágba összevissza.
Van rá évek óta bevált módszer, a fent nevezett oldalon pl.
Regisztrálva van, ha egy vevő vásárol egy eladótól, ezek után már lehet a vevőt is negatívval értékelni, ha kamuzik.
-
Krisinto
őstag
Így már érthető!
Elnézést a kellemetlenségért, és köszönöm a segítséget!Üdvözlettel:
Krisinto -
Winner_hun
félisten
-
Krisinto
őstag
Üdv!
Nem tudtam ezzel hova fordulni, ezért itt kérek segítséget.
A piros pontokat, hogy tudom átvinni az új apró pozitív/negatív helyre?
Viszonylag új nekem ez az egész, 2 év után újra apróznék..de erre kérdésre sehol nem találtam választ.
Remélem jó helyre írtam, előre is köszönöm a segítséget!Üdv:
Krisinto -
Winner_hun
félisten
válasz
SeniorTilla #2070 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SeniorTilla #2070 üzenetére
Józan paraszti ésszel gondolkodva szerintem ez nem megoldható. Különben mindenki random fosná magából a negatív értékeléseket.
-
Született már arra megoldás, mit lehet tenni eladóként azzal a vevőel, aki átver és a végén mégsem veszi meg a cuccot, mert pl. eltűnik és nem jön el a megbeszélt találkozóra? Jelenteni valahol, bevarrni neki egy negatívot, stb?
Ő nem fog értékelést kezdeményezni, az tuti
-
A hirdetésfeladásnál jó lenne, ha a képek feltöltésekor nem kellene külön megnyomni a KÉP HOZZÁADÁSA gombot. Teljesen felesleges, a képnek a tallózás után automatikusan fel kellene töltődnie. Más helyeken így van, szerintem kényelmesebb.
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudom kérdezték-e már, de meg lehetne oldani, hogy az értékelésnél is ki lehessen választani, hogy az automatikus pü mellett kérek-e még e-mailt is vagy sem?
-
sirály69
őstag
válasz
randras #2063 üzenetére
A mobiltelefon hirdetések fejlécébe lehetne tenni egy figyelem felhívó/tájékoztató szöveget...?
Sajnos sokan tájékozatlanok(köztük én is), hogy ha szolgáltató függő telefon cserél gazdát és a telefon előfizetéses csomagban vásárolták meg a szolgáltatótól, akkor a hűségidő lejárta után számlatartozás esetén letilthatják a telefont!
Ezt én is csak tegnap tudtam meg... Lehet, hogy csak én voltam tájékozatlan?
Sok eladó sem tudja ezt! -
válasz
randras #2061 üzenetére
de az elsőre most is megoldás, hogy jelenti a vevő, és így már a moderátorok is tudnak róla. a csaló rosszabbul jár így, a modok engedélyezik az értékelést ugyanúgy a vevőnek, de átnézik a dolgokat, felírják a csaló adatlapjára, tiltják is esetleg stb. ha ezt kivesszük és automatizáljuk, csak lesz pár feketepontja, ami nem ugyanaz (és amit így is megkap)
-
randras
veterán
Na igen, de ha úgy lenne, ahogy írtam, a két esetből legalább az egyik le lenne védve.
(Első, ha átverek valakit, és nem engedem értékelni, második pedig hogy olyan értékel, aki nem is vett tőlem semmit, csak stat rontási célzattal teszi.)
A kettő közül pont az első a valószínűbb, és arra megoldást is adna, amit írtam.
-
-
greggggg
aktív tag
eladás után vevő értékelte volna az üzletet nekem semmit sem küldött a rendszer....mikor fogom látni h értékelte vagy mi a teendő???? valamelyik mod igazán leírhatná hogy magamfajta sima felhasználó is tudja mert ami a "sugóba" megjelent az nem sok...
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Már a második hirdetésem kerül " inaktív apróhirdetéseid vannak " státuszba..
Miért? -
-
randras
veterán
Ez most nem kötekedés volt, komolyan érdekel hogy gondoltátok.
A mindkét fél által megerősített tranzakciókból származó értékelések bekerülhetnének a név alá, és a részletezéshez is, a másik fél által meg nem erősítettek viszont csak a részletezőben jelennének meg, feltüntetve, hogy vannak általa meg nem erősített tranzakciók is. Nyilván ha azok negatívak, egy jövőbeli másik üzletfél számára ez gyanúra adhatna okot.
Esetleg a meg nem erősített tranzakciókból származó értékelések válhatnának automatikusan megerősítetté 30 nap után, ezzel lehetőséget biztosítva az egyik fél számára feltehetően rossz szájízzel záródó tranzakciók során adódott problémák megoldására. Tehermentesítené ez azt a topikot is, ahol a haladékokat osztják a csalást elkövető tagok számára a rendezésre, sőt, sokkal inkább rá lenne mindkét fél kényszerítve az együttműködésre, persze csak ha tényleg van ereje egy (4) negatívnak az adott tag számára.
Gondolom az elsőt könnyebb megvalósítani, a másik viszont hosszú távon jövedelmezőbb lenne nektek, és a felhasználóknak is.
-
randras
veterán
Ha valaki rányom, hogy megvett tőlem valamit, én meg a "Ha félreértés történt..." linkre kattintok, nem is tud értékelni?
-
Weaver
senior tag
az up-olással kapcsolatban kérdeznék:
a napi 5 ingyenes upot ha nem használom el az napról napra gyűlik, vagy nullázodik nap végén?
ha veszek up-ot, az korlátlan ideig megmarad, (ha nem használom fel)? -
helike13
csendes tag
Sziasztok!
Régen volt olyan, hogy meg lehetett nézni a telefonszámot vagy e-mail címet, ha közzétette. Megvennék egy cumót, de batyik válaszolni az eladó a privire 3 napja, és nem karácsonyi ajándékként szeretném
.
Hogy lehet megnézni legalább az e-mail-jét?
-
red01
csendes tag
sziasztok ide irányítottak..
szóval feles hirdetés végleges eltávolítása ( törlése) érdekelne ( nem archiválni akarom) tudna e valaki segíteni ebben
válaszokat egy pm-ben kérnék
köszönöm
üdv: Red
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy kaptam egy üzenetet, hogy értékeljem a crysis felhasználó és a köztem történt adásvételt. Ezzel csak az a baj, hogy én nem vásároltam tőle semmit.
Felléptem tehát a honlapra és egyből kiszúrtam, hogy kaptam 2 negatív értékelést is.
Ezután megnéztem a hirdetést, minek tárgyát én megvettem -elméletileg.
Tényleg jártam az oldalon és emlékszem, hogy egyszer egy hirdetés alatt megnyomtam véletlenül a jelentem gombot. Feltételezem ez az oldal volt az. A rendszer viszont nem is kérdezett vissza, hogy biztos vagyok-e benne. Most viszont gondolom, hogy erre válaszként kaptam a negatív pontokat. Persze nem állt szándékomban károsítani őt.
Az volna a kérdésem, hogyha mindketten kérvényezzük, akkor vissza lehet-e vonni a negatív értékeléseket? Lehetőleg mindkettőnk részéről.
Közben beszéltem vele és mondta, hogy ő nem adott fekete pontot és bejelölte, hogy létre sem jött az üzlet.Üdvözlettel:
kuyarashi -
kjani18
őstag
Szia
Megoldható lenne -e, hogy valamilyen pár karakteres szöveget írhassak PÜ-k mellé, ami listázáskor is látszik?
Csak magamnak, hogy a rengeteg üzenetből könnyebben találjak meg visszamenőleg valakit.
Esetleg valamilyen rendezési lehetőség... -
macko20
őstag
Lehet h már írták ,egy hirdetést a kedvencekhez adok ,átkerül a listára és az eddigi összes hsz újként jelenik meg mellette....
-
Na most ez tök jó és hasznos, hogy privátot is kapok, ha értékel valaki, viszont arról a privátról külön privát értesítő email is jön.
Két megoldást látok:
1, A "Hardverapro" felhasználótól ha kapok üzenetet, arról ne kapjak email értesítést
2., Az email értesítőt ki lehessen kapcsolni ( az értékelésről szóló email ) -
Kobe
veterán
Sziasztok
Csak egy kerdes, ha jelentek egy hozzaszolast a moderatornak, kb mennyi ido alatt lep akcioba ? Probaltam utanajarni a moderatort keresek topikban, de az aproke le lett zarva...
Kicsit zavaro, hogy tobb mint egy nap alatt nem tortent semmi, es 4-5 max 20 hszes ujonc lazan telitrollkodhatja a hirdetesem, uzletet ronthat, holott en nem azert fizettem nem 2 ftot a kiemelesert es egyeb szolgaltatasokert hogy kamaszgyerekek jatszotere legyen a hirdetes.....effektive ez miatt a kifizetett hirdetesi ido egy jo resze mar ment a lecsoba.....
-
justflash
aktív tag
válasz
marec1122 #2024 üzenetére
Boltnak -legalábbis az én felfogásom szerint- akkor számítasz ha ez a fő bevételi forrásod, azaz nemcsak itt hirdetsz, hanem van üzlethelyiséged, meg be vagy jegyezve. Attól hogy bontatlan terméket árulsz még nem leszel bolt. Viszont ha sokat hirdetsz szerintem simán adhatsz fel bolt kategóriás hirdetést. De majd kijavítanak.
A külföldi történetet meg sokan csinálják, nincs benne semmi szabályellenes. A NAV-os sztori más történet, EU-n belüli küldemények mindig vámmentesek, EU-n kívülről (főleg Kína, ugye) meg van egy rakás módszer hogy vámmentes legyen a történet. De ha esetleg el is csípik a vámosok a csomagod akkor sincs túlzott probléma, csak éppen addig nem kapod meg amíg ki nem csengeted nekik a vámot.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
egy problémával fordulnék hozzátok!
ha én bontatlan termékeket árusítok itt hardverapro- az már bolnak számít? nem igazán találom a vonatkozó szabályokat sem topicot hozzá.
például ha berendelek valamit külföldről és ezt tovább adom akkor az ütközik valamely szabállyal? a nav mennyire szólhat be miatta?
-
-
törölt tag
Szívesen! Nincs ezzel semmi probléma. Aki szeretné a kiemelt hirdetéseket látni látja, aki nem az nem. Ennyi erővel akkor az én hirdetéseim hátrányban vannak és esetleg vásárlótól is elesek mert mindenki csak a kiemelt hirdetéseket látja és nem is görget tovább. Értem én a kiemelés lényegét de azért szeretném, hogy testre szabni a listázást. Nem hiszem, hogy ez ekkora bűn lenne
?
Neked milyen ötleted van rá? Akkor legalább ha nem is rejtem el, legalább legyen egy olyan szűrési opció, amiben csak a normál hirdetések szerepelne. Viszont ha ellépek az oldalról és egy idő után visszatérek ez a szűrés alapállapotban legyen. Tehát elől lesznek a kiemelt hirdetések.
Jó lenne valami kompromisszum!
P.s.: Értem a Te álláspontodat is!
-
törölt tag
Lenne még egy kérésem. Esetleg nem csinálnátok egy boxot a főoldalra, Nem igazán szeretném látni állandóan a kimelet hirdetéseket. Jó lenne ha ezt egy pipa vagy választási lista segítségével lehetne szabályozni.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Lehet írta már valaki, de rákeresve én nem találkoztam ilyen jellegű felvetéssel/problémával.
Van/volt 2 hirdetésem. Ebből az egyiket archiváltam az új felületen, mert elkelt.Viszont ph! felületen továbbra is ott szerepel a jobb oldali "apróhirdetések" mezőben. Persze kézzel bizonyára ki tudom törölni onnan.
Kérdés: ez szándékosan van így megoldva vagy jelenleg még "beragadt" fícsör?
Amúgy gratula az új felülethez, egész épkézláb használható lett
-
válasz
#58984960 #2009 üzenetére
Ha nem is teljesen kivenni,de mondjuk opcionálisá tenni,hogy a beállításaiknál ki lehessen pipálni az email értesítés lehetőségét. Hisz van,akinek kell,és van akinek nem.
Szerintem így megoldhatóbb lenne,nem kellene újra sokat dolgozni vele,hogy ezt a funkciót megszüntessék a fejlesztők.Szerk:
(#2011) peto.istvan: akkor lehet mégse olyan egyszerű,ahogy mi gondoljuk.
-
törölt tag
Srácok!
Következő panaszom lenne. Adott volt egy tápegység, amit sikeresen meg is vásároltam. A hirdetés alatt rákattintottam az "értékeld" gombra és ezzel elindítottam az értékelési procedúrát. Az eladó meg is kapta a felkérést, majd jött egy rendszerüzenet PH-n, hogy értékelt az eladó és értékeljem őt én is. A kölcsönös értékelés megtörtént. Ezek után kb 30 perc elteltével kaptam egy üzenetet a gmail postafiókomra, hogy értékeljem az eladót. Nem értékelhetem, hiszen ez megtörtént! Erre figyelmeztet a rendszer is, hogy már értékeltem.
Szerintem ezt az email küldéses marhaságot vegyétek ki légyszíves. Bőven elég ha aprón kapjuk az üzeneteket. A gmail nem lassú kérdem én, hogy aki freemail, citromailt használ mikor kapná meg a levelet?
Köszönöm!
P.s.: Ettől függetlenül örülök a fejlesztésnek. Eléggé kinőttük már a régi arculatot. Így tovább!
-
válasz
miklos3391 #2006 üzenetére
mert mobilos böngésző alól vagy?
-
miklos3391
csendes tag
Miért nem tudom 4 napja elolvasni a privijeimet? Kezdek morcos lenni.
-
válasz
TwentyFour #2004 üzenetére
köszi mindkettőtöknek. két hónap és hasítani fogunk (kop-kop), addigra meglesz a többi apróság is, megy majd mobilról, ki is csinosítjuk stb.
-
TwentyFour
tag
válasz
Peterhappy #2003 üzenetére
+1
Nekem is tetszik,a fejlesztőknek.
(Bár nehéz volt a kezdet)
-
-
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest