- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
-
gtamate2
veterán
válasz
Zoli133 #2202 üzenetére
Értem én, csak akkor minek az új design, meg a változás ha nem haladtok ti sem a korral ilyen téren. A lapcsalád többi oldala tökéletesen meg van oldva 16:9-re, az ÚJ hardveraprot meg 4:3-ra tervezitek, hát csodás
Esetleg a nem valós árat megadókat nem lehetne kiszűrni? Ha keresek valamit, iszonyúan zavaró hogy tele van 1Ft-os árral, meg cseréle mindenki, így az én dolgomat nehezítik meg ha venni akarok valamit. -
válasz
Zoli133 #1973 üzenetére
Pont a tartalom miatt nincs esélye vérpistikének, mert ha nincs tartalom, nincs miért jelenteni, nem is kell foglalkozni vele. A lényeg az, hogy meglegyen a lehetősége a rosszak jelentésének. Ez már önmagában visszatartó erő, nem is kicsit. Gondolj csak a hírekben bejelentett rendőrségi razzia-hétvégékre, amikor ennek ellenére szombat vasárnap egy rendőrt sem látsz az utakon. Próbáld megérteni
ezt a jelentem gombbal is. Az ilyen piti hülyék ellen szerinetm 100%-os módszer lehet
-
válasz
Zoli133 #1968 üzenetére
OK, értem és egyetértek vele én is. A privátok moderálását akkor tartanám jónak, ha olyanok hangzanak el benne, mint az én esetemben.
Tehát, ha valaki anyáz, akkor szólhatok egy moderátornak (jelentem gomb) akinek leírom a panaszomat, és felahatalmazom a probléma kezelésére. Nem vagyunk rendőrség, de az ilyenek már kimerítenek bizonyos BTK §-at is, simán fel lehet jelenteni azt, aki ilyen rágalmazást és nyílt fenyegetést ír, és meg is áll ellene a dolog. Nem tudom a vatera milyen jogszabályok szerint jár el, de ott minden privát üzenetet figyelnek a robotok, és ha pl. telszámot írsz, azonnal törlik.
Itt is lehetne az ilyen kirívó esetek kezelése miatt egy pontot betenni a szabályzatba, ami alapján a moderáció lehetővé válik, de csak indokolt esetben. Pl. ha valaki megnyomja a jelentem gombot és megindokolja, miért szeretné a másik felet moderálni/kitiltani, milyen sérelem érte, megfenyegették, stb. Csak ilyen esetben válna lehetővé a moderátoroknak a privát megnézése, gyakorlatilag az egyik fél kifejezett kérésére. Enélkül nem.
A felhasználó letiltása persze adott, de azzal még nincs megoldva a helyzet, mert máshol, mással ugyanígy megcsinálhatja.
-
válasz
Zoli133 #1966 üzenetére
Eleve ki lett jelentve már korábban, hogy a privát nem privát többé, olvasd el az ide tartozó részt a PH-n. A felhasználás feltételeit meg lehet úgy szabni, hogy a privát is ellenőrizhető legyen, és a trágárság, stb. miatt szankcionálni lehessen.
Ez nem azt jelenti, hogy a modik mindenkinek elolvassák a levelezését, hanem pont a gázos esetek miatt - a normális tagok védelme érdekében - törölni, tiltani lehessen azokat, akik ilyeneket írnak.
Amúgy mondanom sem kell, hogy a fent említett delikvens nyilvánosan is sértegetett, tehát itt a kígyó a farkába harap valamilyen szinten.
-
Chaser
legenda
válasz
Zoli133 #1440 üzenetére
Itt csak egy probléma van, amikor beesik egy új user. Eddig is ők voltak többségben madár szerepben, innentől kezdve hatványozottan. Egy eladás mért érne 5 pontot? Semmi logika nincs benne. Ez egyéb oldalaktól kopizott dolog, csakhogy náluk az értékelés száma egy, külön listában meg lehet nézni a részletes paramétereket. Ha valamit meg lehet oldani egyszerűen, nem értem mért kell túlbonyolítani. Ne kelljen már egy értékelés táblához külön szótár mit is jelent pontosan.
szerk: SimonYana: Itt sem kötelező...vagy adok vagy nem, egyéni döntés.
Kötelező csak úgy tudna lenni, ha adott cuccot listázna a rendszer, "le kellene ütni" és cseszegethetne amíg nincs értékelés. Ha most jóskapista csinál több nicket több különböző helyről, modik nem látják hogy egy személy. Csinál magának 25 pirosat aztán mehet a "business". -
fi:zi'k
nagyúr
-
SimonYana
addikt
válasz
Zoli133 #1440 üzenetére
A régivel biztos nem , mert ott kértek 100-an mire megkaptam 25-öt!
Nem volt kötelező és önszorgalomból vállalta az aki ezt kezelte! Tehát ezt is köszönjük nekik!
Viszont Én sem értem miért 5 piros pont!
Ennél tényleg jobb lenne a vaterás +- értékelés. Vagy legyen pirospont az eladás és narancs a vásárlás , de csak 1pont egy üzlet! Miért 5-2 ??? -
törölt tag
válasz
Zoli133 #1407 üzenetére
Mert ez a hardverapró nem az a hardverapró amin én 1212 hirdetést eszközöltem,pár év alatt.
Iszonyatosan hálás vagyok az üzemeltetőknek az eddigiekért,de mint felhasználó nem fogadom el a megújult hardveraprós szabályokat illetve nem tartom fogyaszthatónak az új felületet.
Szerintem korrektebb lett volna kukázni régit és az újat meg 0-ról elindítani.
Persze ez csak az én véleményem nyilván az üzemeltető joga eldönteni mit tesz.Hosszabb távon ha a prohardver is kés alá kerül (egyenlőre azt igérik nem,de ez sem jelent semmit) akkor én
legalábbis elhúzok.
Értsd meg nem a negativitás beszél belőlem csak láttam már egy két lapcsaládot (pl hwsw) amit ilyen fórummotor apgrédek kivégeztek.
Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest