- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
UhuBam
csendes tag
Hy Mindenkinek!
Van egy problémám, ami a következő:
Van egy Windows Xp-s gépem (1.7GHz Celo, 512MB Ram, 40GB Maxtro HDD, 160 GB Samsung HDD, Ati 9250 128MB) és azon a Microosft Virtual Pc-vel szeretnék UHU-Linuxot futtatni!
A telepítésnél minden rendben megy, addig a pontig ahol a Grafikus Beállítások vannak! Én már sokszor használtam az UHU-t ezen a gépen, tehát amikor telepítettem kiválasztottam mindíg az Ati kártyát és rendben mennt! De most ez így sajnos nem megy!
Ezt a hibaüzenetet kapom:
''Fatális Hiba a grafikus vezérlő telepítésében! Indítsa újra a grafikus környezetet!''
Gnommal szeretném használni a rendszert, de mégis az xfce grafikus környezeti hibát ír ki.
Valaki tud segíteni??
Fontos lenne, mert VerilHUB fog kimenni a gépről és ma tesztelnénk!
Előre is köszönöm!
UhuBam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest