Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
hello, megint én. tegnap szórakoztam kicsit, és kipróbáltam egy dc klienst. dc-gui, ha jól mondon. hát bele telt több, mint fél órába, mire életet leheltem bele
volt egy hub, amire nem tudtam fellépni - ott szoktam mindig lenni - mert azt írta, hogy a kliensem nem tud description-t (ha jól emlékszem) és ezért nem engedett be. mi a hiba? mi a megoldása? és miért van ez így? más hubra be tudtam lépni.
hogyan lehetek fenn egyszerre több hubon is? nekem 1x-re csak 1 jött össze.
van valami jó leírás kezdőknek, hogy hogyan is épül fel a linus, hogyan kell egy progit telepíteni, satöbbi? mert ugye nem úgy megy, mint a win-ben, hogy install.exe, és aztán kész is. valami jó kis összefoglaló leírás fellelhető valahol?
köszi.
haladok... lassan, de bizonytalanul ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- ASUS routerek
- Revolut
- Fotók, videók mobillal
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest