Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Hali mindenkinek!
Már majdnem végigolvastam a totyikot (folyik is a szemem rendesen), bár még hátra egy kevés. Nos régóta kacérkodok a gondolattal, hogy teszek fel egy UHU-t, és mostanra ért meg bennem az elhatározás, hogy én akar linux, mer az jóóó. Ez lesz az első linux-os élményem és vmi nem tiszta. Szóval van egy 80 gigás vinyó, amin van x partíció, köztük c:-n a windows. A többi partíció fullos ezért beszereztem egy 6,1 gigás vincsit, ami ugyanezen az ide-n lesz slave-ként és erre megy majd az uhu. Hová tegyem a grub-ot, hogy jó legyen? Eleinte a win-es vinyóról szeretnék boot-olni alapból, amíg ismerkedek a linux-szal, de ezt már nagyjából tudom, hogy hogyan kell majd beállítani. Tehát nem lesz gáz, ha arra a vinyóra megy a grub, amin a linux is lesz(slave)? Vagy odategyem alapból, amit majd a telepítő felajánl? Ha kikerül a vincsi/lekerül a linux róla nem lesz gáz a boot win-re?
Most nagy marhaságokat kérdeztem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest