Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

Megint itt vagyok, mert valami nem gömbölyű.

Három winyóm van. A 750-es csak tárolásra, a 80-asra Win7 van telepítve, ezekről már rutinból lehúzom az adatkábelt, ha új rendszert akarok kipróbálni.

Adott a 200-as winyóm, amelyen két partíció van. 40 gigás az eleje, a maradék pedig a gyakran használt dolgokat, letöltéseket tartalmazza.
    Lubuntu telepítő indít, gond nélkül fel is röppent a 40 gigás partícióra. Gép leállít, másik két winyó adatkábel visszadug.
    Nézzük Win7 alatt, hogy mi történt. Amit látok, nem tetszik. A Lubuntu birtokba vette a második partíciót is, Win alatt elérhetetlen. Kért erre engedélyt? Nem. Akkor milyen alapon garázdálkodik? Töröltem a partíciókat, visszaállítottam az eredeti méreteket, gyorsformat az első (40 gigás) partíción. A maradékot békén hagytam.
    Megjegyzem annyi eszem volt, hogy a második partíción lévő adatokat lementettem a 750-es winyóra.

Óvatosságból VirtualBox, nézzük az Ubuntut. Települt, meg minden, azonban hiába kísérletezek, nem tudom teljes ablakban futtatni. A teljes ablak megvan ugyan, de középen van egy doboz, érjem be azzal. Korábbi verziókkal, mi több, más disztribúciókkal ilyen problémám nem volt.

Utolsó esély. a 200-as winyón a 40 gigás partíció formatálva, a maradék "nyers", nem lefoglalt. Másik két winyó adatkábele lehúzva. Van rá esély, hogy a "szép új jövő" békén hagyja azt, amit nem akarok az orra alá dugni?

Megpróbáltam rövidebben fogalmazni, nem sikerült. :B

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Új hozzászólás Aktív témák