Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Az Ubuntus kernel a Vanillára épül, de tartalmaz egyéni javításokat és plusz dolgokat (erre mondjuk, hogy Ubuntu patch). Ilyen például az ureadahead támogatás vagy éppen az ndiswrapperé. Na meg persze ezt tesztelik a rendszerrel, többször előfordult már, hogy amíg az Ubuntus jól ment, addig a Vanilla ugyanúgy bekonfigolva, vagy éppen innen letöltve hibásan működött.
Ezek azok a válaszok amiktől aztán jól össze tud keveredni a zember. Nem a te hibád, hanem a rendszeré. Bonyolult, de nagyon! Mert most akkor én mire is várok tulajdonképpen? Hol keressem? Hol fog megjelenni az ami nekem tényleg jól fog működni? Nemhogy nem látok tisztán, de egyenesen el vagyok keseredve, hogy ennyire bonyolult, átláthatatlan ez a kernel-kérdés...

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest