Aktív témák
-
Sobi_888
csendes tag
Kezdő ubuntusként küzdök a számomra új rendszerrel. Több dolgot nem értek, pl felismertettem nagy nehezen az itt kapott segítség alapján az usb-s nyomtatómat, de újraindítás után megint nem volt beállítva. Felraktam vbox-t, telepítettem rá egy wint, de mikor másnap elindítottam a gépet a vbox nem akart indulni, neten kerestem rá megoldást elindítottam, de újabb újraindítás után megint nem indult, ezt nem értem valamit felrakok és működik utána meg nem, szeretném megtanulni a linuxot,de így elég nehéz. Ezek a problémák mitől vannak?
Esetleg van valahol magyar leírás a parancsokról? Mert az oké, hogy bemásolom a parancssorokat és megoldok vele valamilyen problémát, de attól még teljesen sötét leszek a rendszerhez, főleg hogy újraindítom a gépet és már nem is működik, amit épp felraktam...
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest