Hirdetés
Aktív témák
-
Geller72
veterán
Távgyógyítás:
Adott egy kizsigerelt laptop, amiben még csak egy ODD sincs. Kedves, szeretett unokaöcsémnek anno felraktam rá egy 10.04 LTS-t. A mai napig kifogástalanul működött, igazából egy külső hdd-vel letöltésre használgatta (volna). Anno mindent beállítottam neki, de persze eddig bírt magával és a frissítéseket átállította LTS-ről (szerintem) normálra. Ezután állítása szerint a rendszer nekiállt magát lefrissíteni 10.10-re, majd az újraindítást követően egy villogó kurzor fogadta a következőkkel:
"fsck from util-linux-ng 2.17.2
/dev/sda1: clean, 431724/14901248 files, 40086311/595656554 blocks"..aztán a villogó kurzor. Mivel fizikailag nem vagyok ott, a gépet pedig nem lehet elérni (belső, NAT-olt IP-ről megy), valamint optikai meghajtója sincs, és ennek tetejében azért annyira full profi még nem vagyok ebbe, nos ezek ismeretében mit javasoltok?
.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.