- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
A füles problémára találtak választ és a webcamra, így visszajöttem az Ubira.
1. De, miért eszik ilyen sok memóriát? Empatyh csevegő és Chromium (youtube-os ablak és prohardver fórum) + Doky lent = 1,5Gb...
Rendszerfigyelőre ránéztem és érdekességet vettem észre... Megnyitottam ugyan a RythemBoxot és be is zártam, sőt felső panelről is kiléptem belőle. De a Rendszerfigyelő jelezte, hogy alszik és eszik 300mb... öhm, én csak megnyitottam, és még zenét sem játszottam le benne... És elég sok progi van ott alszik állapotban.
Kérdés hogyan tudnám a memória zabálásnak gátat venni? És hogyan lehet a Rythembox esetéhez hasonlóan véglegesen kilépni a progikból?2. Sokszor vettem észre, hogy a felső panel jobb oldali része összeomlik, szinte majdnem minden Ubi használatnál, vagy a felhasználóneves rész tűnik el, vagy a kikapcsoló gomb tűnik el vagy használhatatlanná válik, vagy mint most... a csevegő rész... (emphaty, evolution, gibber). Ez mittől lehetséges? Mi az orvosság rá?
(Kínáltam Vodkát is az Ubinak, minőségit de akkor sem műxik rendesen a felső panel
)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Kínáltam Vodkát is az Ubinak, minőségit de akkor sem műxik rendesen a felső panel
)