- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házimozi haladó szinten
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
harry
veterán
Ha virtuális gépre OS-t telepítek (vagy később használom... tehát sokat használom a lemezt), akkor a fizikai gépemen az ntfs-3g használat felugrik ~98% fölé, és nagyon-nagyon belassul az egész virtgép. Ha ntfs-ről átrakom ext3-ra, akkor nincs ilyen gond.
Eddig Jaunty default driver volt, most felraktam az utolsó stable verziót (ntfs-3g 2010.5.22), de nem tapasztaltam különbséget.
Igazából eléggé furcsállom a dolgot, tavaly nyár előtt nem volt ilyen problémám, akkor jelentkezett először. Ez mégis miért van -
válasz
upszilon #29197 üzenetére
Valószínűleg nem állíthattad el magadtól, úgyhogy próbálj futtatni egy
sudo update-grub
parancsot és egyből látod, hogy megtalálta-e az XP-t. Ha nem, akkor csekkold le, hogy a /etc/default/grub fájlba nem került-e be egy olyan, hogy
GRUB_DISABLE_OS_PROBER="true"
Ha igen, akkor azt töröld és futtasd az előbbi parancsot.
Ha semmi, akkor ellenőrizd, hogy a /etc/grub.d/30_os-prober fájl a helyén van-e. Ha nincs, akkor telepítsed újra a grub-common csomagot és ha kell futtasd a fenti parancsot.(#29196) ntomka: értesítési rendszer, ureadahead, boot splash, különböző cache fájlok (pl. menü cache), netbook kiadás, PulseAudio, meg mit tom én, jó pár dolog ami csak később vagy soha nem került integrálásra az Ubuntuhoz képest, vagy éppen csak később jelent meg.
-
upszilon
őstag
Segítsetek légyszi!
Addig-addig építgettem a saját rendszeremet (Remastersys-el kimentve), amíg egyszer-csak már xp mellé telepítve nem adott az indítómenüben windows elindítási opciót. Vajon mit szedtem ki amivel eltűnt? ...ééés vajon hogyan tehetném vissza bele?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek #29195 üzenetére
Én több bugot vélek felfedezni a sima ubuntuban, de mindegy is.
Amúgy miben van lemaradva a kubuntu hozzá? Ugyanazt tudja a GTK specifikus dolgok és a design kivételével.
(#29194) yanna: Ha nem próbálkoztál még sosem linuxszal, akkor inkább a Linux Mintet ajánlom. Ubuntura épül, de egy kép ponton barátibb.
-
Ez már alapból éppen elég nagy különbség, hiszen az alapprogramok teljesen eltérőek. A Kubuntuban később, vagyis 1-2 kiadásnyival lemaradva jelennek meg bizonyos újítások mint az Ubuntuban, és van amit még mindig nem használ. Általában több a bug is benne, mivel valójában egy közösségi projekt az Ubuntun belül. Amúgy másban nemigazán térnek el, de ennyi éppen elég ahhoz, hogy érzetre két teljesen különböző oprendszernek tűnjenek.
-
yanna
addikt
Üdv!
Néhány napja sűrűbben olvasgatok Linuxxal kapcsolatban, azt hiszem szeretném közelebbről megismerni, és már rögtön itt az első kérdés.
Az Ubuntu és a Kubuntu között kizárólag csak a Gnome és a Kde a különbség, vagy másban is eltérnek?
-
ntomka
nagyúr
-
DiVaD
senior tag
-
Topitom
csendes tag
Sziasztok! Egy megoldást keresek az OPENVPN-es csatlakozás megoldására. Elég kezdő vagyok a témában, de annyira tetszik az UBI, hogy szeretnék minden helyen vele dolgozni. Ennek csak az OVPN szab korlátot.
-
ntomka
nagyúr
Nah, nem hagyott nyugodni a gondolat, és csak felraktam egy kubuntut, mert rájöttem, hogy úgy kell indítanom a gépet, hogy rajta legyen a gépen a hangkártya, csak akkor tudom beállítani az 5.1-et (mondjuk ez érdekes, de mindegy), utána le/fel csatolhatom, jól működik. És így már kubuntu alatt is jó a dolog, csak a kmixben nem jelenik meg a pulseaudio vezérlője. Amit Kendek linkelt videót, abban a csávóka pedig ott vezérli a fő hangerőt. Valami ötlet, hogy miért nem jelenik meg nekem is ott?
-
válasz
szimla65 #29172 üzenetére
3D gyorsítás egyáltalán van? Vagyis ha kell, akkor a zárt meghajtót engedélyezted hozzá?
SMPlayerben próbáld állítani a kimeneti meghajtót valami másra (xv, gl, gl2, stb.): Opciók -> Beállítások -> Általános -> Videó -> Kimeneti meghajtó
Azon kívül pedig, bár tudom, hogy egyikőtök sem így csinálja, de a kepfeltoltes.hu ad egy olyat is, hogy "direkt link a képhez", azt inkább jobb linkelni, legalábbis kellemesebb azt megnyitni.(#29173) DiVaD: Most akkor a "start menü", vagyis a Menü hiányzik, vagy kompletten az egész felső meg alsó panel tünedezik el?
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Nagy gondom lenne...
Adott egy régi ócska Compaq Deskpro EN (667Mhz, 512MB SD, 60GB IDE).
Felraktam az Ubuntu 10.04-et.
Live módban is megcsinálta, hogy eltűnt a felső "start menü".
De friss install után megjelent, tök jól... aztán frissítettem a rendszert és azóta nincs felső menü... van egy szürke csík, arra rákattintottam, de semmi... nem jön elő... Mi a baj?
Azért raktam fel erre, mert a Win XP-től szvsz jobb.
Alsó menü sincs, de az egy téma váltás után megjelent... -
kenyesan
csendes tag
válasz
hackeeeee #29164 üzenetére
Igen S3. A rendszer jól ismeri fel ebből a szempontól, alapból az openchrome drivert rendeli hozzá. Grafikus felületen 1600*1200-as felbontással indul, állítható a képernyőfelbontásnál, de az eredmény "színes vonalak". Ezen az xorg.conf szerkesztés segített. Ha jól rémlik 9.10-el nem volt ilyen gondom.
-
kenyesan
csendes tag
Sziasztok,
Ubuntu 10.04-en van egy problémám amit nem tudok megoldani. Egy laptopról van szó, VIA Unichrome vga-val. A probléma pedig az, hogy nincs csak grafikus felületem, vagyis a Crtl+Alt+F* kombinációra csak feketeséget kapok. Tény, hogy a vga nem a rendszer kedvence, grafikus felületet is csak xorg.conf szerkesztéssel sikerült összehozni. Igazából nem egy létkérdés, elég szokott lenni a terminál is. Létezik valami parancs amivel a grub és az X betöltése közötti felbontás állítható?
-
törölt tag
-
ntomka
nagyúr
-
zsúrficsúr
tag
válasz
klayton#1 #29157 üzenetére
Mármint gondolom a GRUB2-es másik link, de igen, ez az, köszönöm!
-
klayton#1
tag
válasz
zsúrficsúr #29156 üzenetére
EZ remélem segít
-
zsúrficsúr
tag
Sziasztok!
Lenne egy csak picit zavaró problémám, amiben segítségeteket kérném.
A 10.04-es rajtja óta használok Ubuntut, még új vagyok a dologhoz :-). Egy darab Lucid és egy Win7 van fent a gépen.
A problémám, hogy minden egyes frissítés alkalmával, ami a GRUB-ot érinti, növekszik a GRUB listában megjelenő elérhető oprendszerek száma. Értsd: mostanra elértünk oda, hogy már 4 Ubuntut lát a gépemen, plusz 4 helyreállítós, plusz memóritesztek, stb. Lassan nem fér ki a listán, ha lesz még pár frissítés...Van valami módja, hogy szerkesszem a GRUB listát? Mindettől függetlenül tökéletesen működik minden, szal ha bonyolult, nem szaroznék sokat vele.
Köszi előre a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Kendek #29152 üzenetére
nem arról van szó, hoyg elfeledkezek a frissítésekről. hanem hogy rányomok, hogy oké, azokat a csomagokat akarom, és tegye fel. de közben mondjuk írnék fórumba, vagy msn-en, vagy akárhova. na ilyenkor k...tul idegesítő, hogy amikor befejezte a csomagok letöltését, és elkezdi őket telepíteni, akkor feldobja az ablakot. mert gépelnék be egy mondatot, és a fele nem íródik már be, mert a rohadt ablakkezelő átvált a frissítésekre... ráadásul a gombok nyomogatása ott is inputnak számít, ami szintén nem jó (pl. jön egy "biztosan szeretnéd ezt?" kérdés, én meg éppen az "y"-nál tartok gépelésben...)
-
klayton#1
tag
Valaki próbálta esetleg a cmus nevű programot? Letöltöttem, telepítettem, elindítottam, viszont nem látja az .mp3 file-okat, így sok hasznát eddig nem vettem..
keresgéltem hasonló problémák után, de semmit nem találtam..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek #29152 üzenetére
Nekem ilyesmi abban jelentkezik, hogy pl, be van téve ugye az ablaklista a panelre, indításkor nincs ott semmi ablak, de mutat egy sárga részt, mintha lenne ott egy ablak, és ekkor hiába kattingatok a menü gombra, egy ideig nem nyitja le. Ez pár mp, nem olyan sok, de néha zavaró tud lenni...
-
válasz
ntomka #29151 üzenetére
Vagy csak remeg az ujjad?
(#29149) sheratan: Hát, nem mondom, hogy le kell, de tényleg elég idegesítő tud lenni. Persze ha hajlamos vagy elfeledkezni a rendszer időközönkénti frissítéséről, akkor inkább hagyjad. Mondjuk még akkor is eltudok képzelni egy sokkal "jobb" megoldást...
-
ntomka
nagyúr
-
-
válasz
#16820480 #29145 üzenetére
Érdekes, nálam tényleg nem jelentkezett még eme probléma. De ez rendes, tologatós egér használatakor jelentkezik vagy touchpadnál?
Egyébként meg én nagyon egyszerűen oldottam meg a frissítéskezelő problémáját, csak a csomagját kell eltávolítani aztán nincs vele gond többé.
-
törölt tag
válasz
ntomka #29143 üzenetére
én erre mindig azt hittem, hogy az egér problémája, de aztán persze lehet, hogy nem.
mondjuk engem jobban zavar, hogy mindig a képembe dobálja az update managert, amint cisnál valamit (például készen van a csomagok letöltésével, erre felugrik az arcm. de mi a halálnak?? csinálja a dolgát a háttérben, ha minimalizáltam... -
-
szimla65
aktív tag
Üdv!
Valamit elállítottam de nem tudom mit.Semmit nem tudok telepiteni mert mindig kijön a panelen egy kulcs és egy üzenet.Az üzenetről egy kép.[link]
AA (#29122) hozzászóláshoz senki nem tud segíteni
-
ntomka
nagyúr
A gnomenak ezzel az idióta menü viselkedésével mit lehet csinálni, hogy megnyitok egyet valahol, és az első menüpontra amire rámutat a kurzor rögtön kattintásnak is veszi, és végrehajtja a műveletet?! Baromi idegesítő, és ez volt az egyik amiért menekültem mostanában gnomeról.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, most szólt nemrég akksiról, hogy van ~15 perc... Ha összeadom az üzemidőt, akkor ez sacc ~2,5 óra.. Win alatt ugyan ilyen használatban majdnem 3 órát megy a gép... Szal nem tom..
-
törölt tag
válasz
Kendek #29135 üzenetére
igen, alapvetően semmi bajom vele, működik rendesen. bár az utóbbi időben volt egy-két kapcsolat szakadás, de nem vészes. leginkbb amiatt a belinkelt sebezhetőség miatt fordult meg a fejemben, hogy esetleg nem ártana valami megoldás (mert mondjuk nem bízom benne, hogy így két év távlatából neki fog állni a linksys foltozni).
-
válasz
ntomka #29131 üzenetére
Nem tapasztaltam különösebb problémát a Beta-val sem, de legalább biztonságosabb és frissebb. Egyetlen dolog van csak, hogy a QoS-t nem tudom bekapcsolni, mert az 100%-os procihasználatot csinál, kevés az a 266 MHz. De igazából nem is hiányzik, nélküle is megvagyok. Az előbbi router példájából kiindulva meg a stabil build az még az SP1-es és 2008-as. Na abban vannak ismert sebezhetőségek, úgyhogy inkább nem használnám azt.
(#29132) sheratan: én kockáztatni? Dehogy! Ha nem jó, TFTP-vel simán visszalehet tölteni bármit (legalábbis gondolom). De szerintem nem lesz gond, ha gondolod rakd fel a "recommended" build-et, azzal tutira megy.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #29129 üzenetére
azt tudom, hogy fel lehet rá tenni, ez tiszta a leírás alapján, csak az a kérdés, hogy érdemes-e. igazából nem használok semmi extrát a szolgáltatásokból, csak legyen stabil és jól használható fw.
Kendek: érdemes bétát feltenni? illetve az oldal szerint ez még csak prebéta
tudom, hogy szeretsz kockáztatni, de a routeren is megéri?
egyébként csak azért érdekel, hogy vissza lehet-e tölteni vele, mert ha nem, akkor meg kell nézzem, hogy mik vannak beállítva, mert mág régen csináltam, nem minden megy fejből -
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek #29130 üzenetére
Na de routerre csak jobb egy stabil kiadás. Egyébként nekem tp-link wr941nd van és kielégítő a gyári fw tudása is.
-
válasz
#16820480 #29128 üzenetére
A beállításaidat természetesen nem lehet visszatölteni rá, újra be kell konfigurálni a routert (de ez nem olyan nagy munka szerintem). Ha újabb fajta buildet teszel fel, akkor abban már javítva vagyon elvileg minden ismert hiba.
Ha az adatbázisból kikeresed, akkor láthatod, hogy sajnos a legfrissebb is áprilisi (build 14311, az enyém meg most 14815), de azért biztosan jó. Esetleg a fórumban kellene körülnézni, hátha van újabb is. -
-
törölt tag
válasz
Kendek #29127 üzenetére
ez a dd-wrt mennyire kompatibilis a gyári fw-vel? nekem egy WRT54GL routerem van, most kicsit piszkálja a csőrömet ez a fw. a gyári fw beállítás mentését vissza lehet tölteni benne, vagy kézzel kell beállítgatni? illetve érinti vajon ez a sebezhetőség a dd-wrt-t is?
-
válasz
ntomka #29126 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Az én 12.000 Ft-os Edimax routeremre kellett nagyon. A tesójához (gigabites LAN, csak ennyi a külömbség) jött több gyári firmware is, ehhez meg amióta megvettem (2009. legeleje) azóta egy sem. Egy héten egyszer indíthattam mindig újra, mert nem hozta be az oldalakat (torrent), most meg ezzel mehet akármennyit. A gyári firmware lehetőségei nemhogy szegényesebbek voltak, de pár napnyi használat után már lépkedni sem nagyon lehetett a menüben, annyira belassult, de a dd-wrt-vel gyors és funkció gazdag. Még a procihasználatot és a RAM kihasználtságát is frankón mutatja. Vissza nem tenném az eredeti firmware-t rá az biztos. Amúgy van benne magyar nyelv is, csak jobban szeretem az angolt, mert a szöveg nem lóg ki sehonnan sem így.
-
szimla65
aktív tag
Üdv!
Van a gépembe SkyStar2-es műholdvevő kártya,ennek a beüzemeléséhez kérnék segítséget.beállítás,program,stb(esetleg olyan progi kellene amibe plugineket is belehet tenni)és természetesen ennek a beállításai.Winen a ProgDVB,AltDVB,DVBDream progikat használom.Ha ezt is megtudnám oldani akkor már nem lenne fontos a Win.Amúgy UPC-t soktam nézni.Várom a részletes teljeskörű választ.Kezdő vagyok. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek #29119 üzenetére
Jó hát na, nekem ez a megszokás neked az.
Mondjuk a kinyitott port is nálam addig van nyitva, amíg megy az adott alkalmazás, ezt utorrent-nél vettem észre, hogy a port check-er is csak akkor látja nyitottnak a portot, amíg a program fut, amúgymeg nincs nyitva.
Valahogy nemtom, akkor szoktam le az upnp-ről, amikor ténylegesen volt olyan port is nyitva, amiről lövésem se volt, hogy mi nyitotta ki.
-
válasz
hackeeeee #29118 üzenetére
Mondjuk én nem látom, hogy mi ebben a kockázat. Csak arra a gépre és annyi ideig nyitja a portot, amelyiken megy az alkalmazás. Sőt, a biztonság kedvéért belehet állítani ugye azt is - bár uTorrentre gondolok most -, hogy minden indításnál véletlenszerűen új portot használjon. Így inkább biztonságosabb, mintha állandóan ugyanazt használja amit kinyitottál, mellesleg az nyitva is marad mindig. Egyetlen előnye talán az, hogy más nem tud magának nyitni otthon, de az meg milyen már, hogy sajnálod tőlük.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek #29117 üzenetére
Én nem vagyok Upnp párti.
Tudom, hogy egyszerűbb, de én jobban szeretem, ha csak az van nyitva, amit én szeretnék.
Egy egyszerű 542-es TP-Link-em van. Volt Linksys WRT54GL-em is, csak voltak gondok a szolgáltatással, és azt hittem, hogy a router volt a gond, bár közben kiderült, hogy nem. Kicsit sajnálom, hogy eladtam, de elég a tp-link is.
Meg ez elfér olyan helyen ahol a Linksys nem fért volna.
Más, mostanság mindig 220-ról ment a noti, nem is volt semmi gond az indítással, most benne van az akksi, na mondom kipróbálom mennyit megy, és töltés utáni indításkor elsőre nem indult el a rendszer. Nyomtam egy CTRL+ALT+DEL-t, ennek hatására leállító lila képernyő, és újraindult. De mást hiába nyomtam, nem reagált semmire.. Szal ezt is csak akkor csinálja, amikor aksiról megy a gép, de tudnám miért..
-
válasz
hackeeeee #29116 üzenetére
Ha a routered tudja kezelni az UPnP portot, akkor érdemes abban azt engedélyezned. Gondolom - bár nem tudom biztosra - a Deluge is van olyan fejlett, hogy támogatja azt, így magának tud nyitni és zárni portot mikor kell.
Nézda, mint nálam. -
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés, deluge-hoz portforwardolok portot, akkor azt kell írni kimenő és bejövő portokhoz is egyaránt?
Mellesleg, ez is csak akkor tartja nyitva a portot, amikor megy a kliens? Tehát mint az utorrent pl.
-
BaliJack
aktív tag
válasz
BaliJack #29003 üzenetére
Nos, most már jó az Evolution.
Amit tettem: az accountot töröltem, és újra beállítottam.
Ezután a leveleket megtaláltam a Junk könyvtárban, még azokat is, amiket elveszettnek hittem.
Valószínűleg azért kerültek a Junk-ba, mert amikor újra létrehoztam az accountot, akkor szigorúbbra állítottam a levélszemét beállításokat.
Azt viszont nem tudom, hogy honnan kerültek elő azok a levelek, amiket elveszettnek hittem, mert nem voltak a Junk-ban akkor, amikor a segítségkérő hsz-t írtam... -
válasz
szimla65 #29111 üzenetére
Hát, én mondjuk úgy gondoltam, hogy indítasz egy aktuális Ubuntu Live rendszert, majd megnyitod a GPartedet (Rendszer -> Adminisztráció -> GParted (csak angolul)) és úgy csinálod.
De amúgy, ha van egy GPartedes LiveCD-d, akkor azt indítsad elsőre (merthogy a másik akkor minek is kell ugye). Mármint gondolom, hogy akkor az is bootol. De ha nem, akkor az alkalmazást bizonyára feltudod telepíteni arra a Mandrivára is, vagy alapból fent is lehet már, mint az Ubiban. -
-
válasz
ngabor2 #29109 üzenetére
Hát, az egér áthúzásos eltűnés valóban fennáll néha, erre nem tudok gyógyírt, tényleg zavaró tud lenni, de annyira nem vészes azért.
A Nautilusos problémára a megoldást leírtam, igazából én sem értem, hogy mért kell megnyitni azt mikor bedugok egy pendrive-ot. Persze leginkább azért zavar, mert nemigazán használom a Nautilust, inkább a Krusadert.
De ha az zavar, hogy automatikusan csatlakoztat (bár nem hiszem, mert mintha ennek a hiányára panaszkodtál volna múltkor), az is kikapcsolható, aztán itt is csak egy kattintás a csatolás.Persze nem akarlak lebeszélni vagy ilyesmi, attól, hogy számomra nem annyira szimpatikus, attól még valóban jó lehet a KDE is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kendek #29108 üzenetére
nem, a problémám az volt, hogy nem mindig tűnt el automatikusan a panel, csak ha az egeret áthúztam fölötte. kde alatt ezzel nincs gond.
a mountolásnál meg vagy automatikusan mountolta azt is, amit nem kellett volna, vagy azonnal meg is nyitotta a nautilust (a legritkább esetben volt rá szükségem). kde alatt észleli a cuccot, +1 kattintás a mount (valszeg automatikusan is megoldható lenne, de jó így). meg több infót is ad. az egész felület jobban tetszik. igaz, mikor p133-am volt már akkor a kde-t preferáltam. aztán a 3.5 után áttértem gnome-ra, mert túl sok kompromisszumot kellett kötni. a 4.4.2 megint jó lett, remélem nem rontják el ismét.
mondjuk az elmúlt 10 percben nem sikerült beállítani a sticket alatta, úgyhogy egyelőre marad a gnome. majd unaémas óráimban utánajárok, sejtem is, hol szúrtam el.
-
válasz
ngabor2 #29107 üzenetére
Esetleg a megjelenés és eltűnés sebességével van problémád?
Nálam így van beállítva és így nagyon jó:
Alt+F2 -> gconf-editor
apps -> panel -> toplevels -> bottom_panel_screen0
hide_delay - 300
unhide_delay - 100Ezen kívül csak az alap méretével vannak gondok szerintem, de az is könnyen orvosolható.
Az USB-s csatlakoztatásnál meg ha az a probléma, hogy megnyílik a Nautilusban, azt kilehet kapcsolni.
apps -> nautilus -> preferences -> media_automount_open, pipa kivesz -
válasz
ngabor2 #29105 üzenetére
Más nem helyezd át az összes rejtett könyvtárat (Live rendszer), állítsad be a cuccost, majd másold vissza az előzőekben elmentett könyvtárakat de úgy, hogy ne írjon felül már létező fájlokat. Szerintem így a legegyszerűbb, persze pár egyéb beállítás is elveszik, de az alkalmazásoké megmarad. Ha nagyon nem jó, akkor meg vissza is csinálhatod az egészet egyszerűen.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #29077 üzenetére
egyre jobb... bebootoltam live cd-ről, bedugom a sticket, nem megy. bedugom egy másik usb-be, és megy
most megy a friss telepítés, 0-ról. már csak a notit kell rávenni, hogy a régi beállításokat, ami miatt nem ment, felejtse el. csak azt nem tudom, hogy erre hol és hogyan lehet rávenni (azt újratenni nem akarom).
mindkettő 10.04
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest