Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Androidos tablet topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Ha winamp, akkor audacious, leginkább ez hasonlít rá (legalábbis a 2.x skinre): képernyőképek. Kinek mi tetszik, próbáld ki, annyit megér, tárolóban megvan.
Én azt szeretem benne, hogy sima lista alapú lejátszó (tehát nem erőlteti ezt a könyvtáros dolgot (nagyonnemszeressem)) sok beállítási lehetőséggel, plugin támogatással, skinekkel, és szerintem teljesen rendben van a hangja, annak ellenére, hogy itt többek panaszkodnak rá. Legalábbis elindítva most ezt a rhythmboxot semmi különbséget nem tapasztaltam.
Egyébként én windowson csakis az aimpot preferálom, de az ide nincs, azután meg ez a legszimpatikusabb. Már megszoktam.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt szeretem benne, hogy sima lista alapú lejátszó (tehát nem erőlteti ezt a könyvtáros dolgot (nagyonnemszeressem)) sok beállítási lehetőséggel, plugin támogatással, skinekkel, és szerintem teljesen rendben van a hangja, annak ellenére, hogy itt többek panaszkodnak rá. Legalábbis elindítva most ezt a rhythmboxot semmi különbséget nem tapasztaltam.