Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Előjött egy régi problémám
Miszerint van, hogy kattintok az egérrel, odébb húzom, de még indig úgy érzékeli, hogy az előző helyen van a kurzor. Hogy lehet ez? Pl, dockról indítok egy böngészőt, rákattintok vmelyik linkre az oldalon, ehelyett a függőlegesen alatta lévő dock elemet indítja el.
Régen sem tudtam miért csinálta, egyszer csak 'elmúlt'. Egy X restart után egyáltalán nem tapasztaltam, ha az egész gépet újraindítom, akkor megint.
Úgy tudok mégis navigálni, hogy a jobb gombot kell mindig megnyomnom pl. adott böngészőtabon, hogy az legyen aktív... elég nevetséges.Ubuntu 9.04, gdm, gnome, nvidia driver. Fogalmam sincs, most mi hozta elő...
Ja, és bár most nem tudom biztosra mondani, de azt hiszem csak egérnél van ez, tehát pl. bill-lel navigálva működik, de kipróbálom ezt is.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Crimson Desert
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miszerint van, hogy kattintok az egérrel, odébb húzom, de még indig úgy érzékeli, hogy az előző helyen van a kurzor. Hogy lehet ez? Pl, dockról indítok egy böngészőt, rákattintok vmelyik linkre az oldalon, ehelyett a függőlegesen alatta lévő dock elemet indítja el.