Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
harry
veterán
Előjött egy régi problémám
Miszerint van, hogy kattintok az egérrel, odébb húzom, de még indig úgy érzékeli, hogy az előző helyen van a kurzor. Hogy lehet ez? Pl, dockról indítok egy böngészőt, rákattintok vmelyik linkre az oldalon, ehelyett a függőlegesen alatta lévő dock elemet indítja el.
Régen sem tudtam miért csinálta, egyszer csak 'elmúlt'. Egy X restart után egyáltalán nem tapasztaltam, ha az egész gépet újraindítom, akkor megint.
Úgy tudok mégis navigálni, hogy a jobb gombot kell mindig megnyomnom pl. adott böngészőtabon, hogy az legyen aktív... elég nevetséges.Ubuntu 9.04, gdm, gnome, nvidia driver. Fogalmam sincs, most mi hozta elő...
Ja, és bár most nem tudom biztosra mondani, de azt hiszem csak egérnél van ez, tehát pl. bill-lel navigálva működik, de kipróbálom ezt is.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miszerint van, hogy kattintok az egérrel, odébb húzom, de még indig úgy érzékeli, hogy az előző helyen van a kurzor. Hogy lehet ez? Pl, dockról indítok egy böngészőt, rákattintok vmelyik linkre az oldalon, ehelyett a függőlegesen alatta lévő dock elemet indítja el.