Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Előjött egy régi problémám
Miszerint van, hogy kattintok az egérrel, odébb húzom, de még indig úgy érzékeli, hogy az előző helyen van a kurzor. Hogy lehet ez? Pl, dockról indítok egy böngészőt, rákattintok vmelyik linkre az oldalon, ehelyett a függőlegesen alatta lévő dock elemet indítja el.
Régen sem tudtam miért csinálta, egyszer csak 'elmúlt'. Egy X restart után egyáltalán nem tapasztaltam, ha az egész gépet újraindítom, akkor megint.
Úgy tudok mégis navigálni, hogy a jobb gombot kell mindig megnyomnom pl. adott böngészőtabon, hogy az legyen aktív... elég nevetséges.Ubuntu 9.04, gdm, gnome, nvidia driver. Fogalmam sincs, most mi hozta elő...
Ja, és bár most nem tudom biztosra mondani, de azt hiszem csak egérnél van ez, tehát pl. bill-lel navigálva működik, de kipróbálom ezt is.
Aktív témák
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miszerint van, hogy kattintok az egérrel, odébb húzom, de még indig úgy érzékeli, hogy az előző helyen van a kurzor. Hogy lehet ez? Pl, dockról indítok egy böngészőt, rákattintok vmelyik linkre az oldalon, ehelyett a függőlegesen alatta lévő dock elemet indítja el.